2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

بسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَحیم

" اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ وَ یَجعَلُکُم خُلَفاءَ الاَرضِ ءَاِلهٌ مَّعَ اللهِ قَلیلاً مَا تَذَکَّرُونَ "

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
Lilypie Pregnancy tickers
سلام
تو این روزا یه سخت هوام داشته باشین . محتاج دعاتونم . محمد متاستازش به استخوان رسیده . شرایطش خیلی سخته .پرتو درمانیش چند وقتیه شروع شده. زندگیم عین پر کردن پازل شده . اخراشه حس میکنم . نمیدونم از پسش بر میایم یا نه و لی نهایت تلاشمون کردیم و میکنیم
سمیه جان عزیزم ...از خدا میخوام که هوای هرسه تونو داشت باشه .... روزهای سخت برای هرکسی یه معنی میده ولی دیدن سختی روزگار برای عزیز خیلی طاقت فرساست .... شرایط بیمارتونو میدونم و اینم میدونم که فقط خدا میتونه بهشون کمک کنه ...منتظر آخرش نباش ... منتظر معجزه باش ...توقف سرطان استخوان در خیلی از موارد اتفاق افتاده .... از خدا آرامش و معجزه بخواه ....از خدا بخواه که طاقت بده و همینطور رحمتش رو شامل حال همه ما بکنه ... از خدا بخواه که آسان بگیره .... این پازلی نیست که بتوان بدون در نظر گرفتن رحمت و کرم و حکمت الهی مهره هاشو چید ....آفرین به تو شیر زن که هرکاری که باید انجام بدی کوتاهی نمیکنی ....اما مواظب خودت هم باش عزیزم ....الان همه بهت نیاز دارن...ماهان و همسرت .... ما هم دعا میکنیم ...امیدوارم خداوند خودش این گره ها رو تو وجودمون باز کنه و سلامتی رو به خودت و همسر و ماهان عزیز ببخشه ...آمین
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
سمیه جون تو این روزای عزیز به حق حسین شهید امیدوارم همسرت زود زود خوب بشه و دوباره کانون زندگیتون گرم گرم و شاد شاد باشه من که روز عاشورا براتون دعا کردم
مریم جون روز عاشورا کلی برات دعا کردم برای همه مون دعا کردم ولی اسم شما و بابای ماهان و ندا رو جدا هم آوردم. اگر خدا قبول کنه
پسرم مرد شده. کالسکه و کریرشو میفروشم. مارک پگ پرگو نو نو و نصف قیمت بازار. این هم لینکش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1105585&postID=43585197