2777
2789
ندا جان سلام ....خیلی مهربون و خانمی عزیزم ...تو به من بگو چه کار کنم برات که این همه محبت ناب تو و بقیه دوستارو جبران کنم ؟ قربونت برم که با این همه گرفتاری میای و چراغ دل منو روشن میکنی با حرفهای شیرینت .. خواهر خوبم ... من هم تو رو به دست توانای خدا سپرده ام و از او برای تو روزگار شیرینتر از قند و نبات آرزو کردم .. اشک منو در آوردی دم اذان ....خدا یا منو جلوی این همه دوست خالصم رو سیاه نکنی ؟ لیاقت بده تا قابل دریافت این همه موهبتی که دوستام برای من از تو خواسته اند باشم ....و به زبانی ارزششو داشه باشم ..آمین ...
بووووووس برای ندا و شکلات عزیز و برای مامی ندا که از راه دور برام میزنگه و عاشق عزیزم که با دل شکسته و نازش برام دعا میکنه و اس میفرسته و زنگ میزنه و برای تاتا نازنینم که در عین همدردی از من دلجویی میکنه و رزا عزیزم که همه جوره پشتم بوده و مهاجر نازنین و ایوا که دلم براش یه ذره است و مامان رادین و... همه اون دوستای عزیزی که هر رزور تو این تاپیک برام صلوات میفرستند و بوووووووو س مخصوص برای همه اونهایی که جای اسمشون رو اینجا خالی گذاشتم ..نه اینکه فراموش کرده باشم اگه عمری باقی باش از همه تشکر خواهم کرد ....
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
می می ناز عزیزم...واقعا تحت تاثیر روح بزرگت قرار گرفتم.
با تمام قلبم برات آرزوی سلامتی میکنم و اطمینان دارم با این درجه از وارستگی و قدرت روحی لایزال که در تو می بینم،بیماری و پلیدی رو به زانو در خواهی آورد.
خداوند در این راه یاورت باشه عزیز جان...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می می ناز عزیز از خدای بزرگ بهبودیت رو خواستم. انشاالله که حتما گوشه چشمی به دل پاکت و فرشته هات میکنه.
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

باران رحمت خدا , همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم............
مریم جونم سلام.میدونی چیه؟ دوست دارم هوار تا....قربونت برم خواهر خوبم.
واقعا بزرگواری.خیلی خانومی.جواب بوستو با هزار تا بووووووووووووس و یه عالمه گل رز قرمز میدم چون عاشق رز قرمزم...
دیروز برای اولین بار به وبلاگت سر زدم و بیشتر از قبل به مهربونی و خانومیت مطمئن شدم.خیلی بزرگوار و از خودگذشته ای و اینطور که برداشت کردم با شادی دیگران شاد میشی.آفرین عزیزم.
همیششششششششه به یادتم و دعاگوت هستم.بیصبرانه منتظر دیدن اون تاپیک طلایی هستم:
«می می ناز شفا گرفت»
به حق امام زمان اون روز به زودی میرسه.اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
بچه ها برای شوهر سمیه جون هم دعا کنید،طبق گفته یکی از کاربرا بیماری ایشون به استخوانش زده و حالش خوب نیست.سمیه هم که چند روزه سایت نیومده.الهی بگردم براش...چی میکشه....
الان رفتم توی تاپیکش و دیدم...
تو رو خدا بیایید از ته دل براش دعا کنیم.مریم جونم تو پاکی و الان به خدا نزدیکتری.براش دعا کن گلم.
اگه زحمتی براتون نیست هر کس سی تا صلوات به نیت امام موسی بن جعفر(ع) براشون بفرسته.من از این نذر معجزه ها دیدم.
لطفا سی تا صلوات برای شفای مریم جون و سی تا برای شفای شوهر سمیه جون.به خدا زیاد وقت نمیگیره در عوض برکت وارد زندگی خودتون میشه.
برای دیگران از ته دل دعا کنیم تا خداوند دست خودمونو بگیره.
خیلی ناراحت شدم.من امشب میفرستم
چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
مرسی مهربووووووووووووووون
مرسی که انرژی از نوشته هات هم معلومه
شاید خسته باشی و یه درصد در روز بی رمق ولی بازم هزار قل هوالله انرژیت به همه میرسه...

تو سلامت باشی و سرحال همه چی آروم میشه

دارم گریه میکنم آخه زن داداشه زن داداشم داشت برای بیماری رحم(مول) شیمی درمانی میکرد 6 ماه بود و بهم خبر دادن که دکترش گفته خداروشکر مشکلش حل شده

خدایا قسمت میدم به عصمت و پاکی همه مامانا که تازه زایمان می کنن،همه مامانا که بیمارن و خستگی بیماری گناهانشونو ریخته، به دل پاکه همه حاج خانمها که باهزار شوق رفتن و لباس سفید احرام پوشیدن، خدایا به همه زنهای پاک تاریخ به حضرت فاطمه به حضرت خدیجه به حضرت زینب و ام البنین قسمت میدم به حاجت دل ما(سلامتی دوست گلمون مریم و همسر سمیه جون و همه و همه)یه نیم نگاه بکن خدایا بزرگی و اینا برات یه ذره از بزرگیتو نشون دادنه...خدایا یه وسیله برای معجزه بفرست بذار ایمان ما قوی تر بشه بذار این باوره پررنگ تر بشه ... خدایا خدایی کن

سامیار جو نم93/09/23ساعت 23:58اومد بغلم... خدایا برام حفظش کن
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای بابای ماهان کوچولو سی بار به نیت شفای ایشون ....سمیه جان ما تنهات نمیذاریم عزیزم باتو دست به دعا برداشتیم
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...

بسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَحیم

" اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ وَ یَجعَلُکُم خُلَفاءَ الاَرضِ ءَاِلهٌ مَّعَ اللهِ قَلیلاً مَا تَذَکَّرُونَ "

Lilypie Pregnancy tickers

بسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَحیم

" اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ وَ یَجعَلُکُم خُلَفاءَ الاَرضِ ءَاِلهٌ مَّعَ اللهِ قَلیلاً مَا تَذَکَّرُونَ "

Lilypie Pregnancy tickers
سلام دوستان بعد از یه غیبت نسبتا طولانی
مریم جونم خیلی خوشحال شدم دیدم برگشتی و پست میذاری. اصلا حال و هوای تاپیک دل انگیز تر شد و انگیزه ما هم بیشتر.
سمیه جون به امید خدا حال همسرت بزودی زود خوب خوب میشه. همیشه برای سلامتی شما دوستان خوب دعا میکنم. امیدوارم به حق این اوقات عزیز دل همه حاجتمندان شاد بشه و هیچ عزیزی از درگاه خدا دست خالی برنگرده
آمین یا رب العالمین
پسرم مرد شده. کالسکه و کریرشو میفروشم. مارک پگ پرگو نو نو و نصف قیمت بازار. این هم لینکش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1105585&postID=43585197
اللهم صَلِّ علی محمد و آلِ محمد
فسیکفی کهم الله
ام یجیب المضطر اذا دعا و یکشف السو
سلام می می ناز جان ،ببخشید من خیلی دنبال حساآ گشتم همونی که خودت گفتی أسوه تاریخ گذاشته داشت
ببخشید نتونستم کاری إنجام بدم
تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
ام یجیب المضطر اذا دعا و یکشف السوء

می می ناز عزیزم... امشب به خاطر یه کار دادگاهی که فردا دارم، امشب عازم ارومیه هستم! برام دعا کن عزیزم... دادگاه آخرمونه! (دعوای ملکی داریم)!
همیشه به یادتم دوست عزیزم و برای سلامتی و شفای هرچی زودترت دعا میکنم...
باور کن امروز صبح ناخوآگاه بعد از نماز صبح اسم تو و دوتا فرزندگل آرشاویر و ایلیای عزیز و بابای ماهان کوچولو و مادر بیمارم رو زمزمه میکردم و از خانم فاطمه زهرا برای سلامتی همتون دعا کردم!
انشااله روزی میرسه و میای اینجا و میگی که این بیماری به طور کامل از بدنت رفته بیرون!
مراقب خودت باش خیلیییییییییییییییییییییی و بدون خدای مهربون همیشه و همه جا مراقبت هست...
توکلت به خدا و خانوم فاطمه زهرا باشه دوست گلم...
میبوسم و به امید بهبودی هرچه زودتر شما و دیگر دوستان عزیز...
*** نیستی و بهار هم بی تو ...سوء تعبیر یک زمستان است...!***