2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

" هنوز تحت درمانم. بعد از یک عمل جراحی سنگین و یک دوره شیمی درمانی حدودا هفت ماهه حالا مشغول هورمون درمانی هستم. قرار است درمانم 5 سال دیگر هم ادامه پیدا کند. دیروز که برای ماموگرافی به همان بیمارستانی رفته بودم که مدتها در آن تحت درمان بودم به خاطر آوردم که آن روزها چقدر تلخ بودم، درد می کشیدم و نسبت به آینده بدبین بودم. به خودم نگاه کردم دیدم پستانی که از دست داده بودم را به من بازگردانده اند، دردهای شدیدی که می کشیدم جای خودشان را به دردهای معمول و روزمره ای داده اند که هر کسی ممکن است از آنها سهمی داشته باشد و تلخی ها از جانم رفته اند. حالا من هم مثل بقیه زندگی می کنم، بیش از قبل کار می کنم و گاهی حتی از یاد می برم که چه ساعت ها روزها و ماهها بر من گذشته است. زندگی برایم باز همان شد که قبل از سرطان بود؛ گاهی دشوار و گاهی آسان، گاهی تلخ و گاهی شیرین؛ مثل همه شمایی که حتی نام سرطان هم افکارتان را مشوش می کند. در روزهای درد و وحشت به خودم وعده داده بودم که "این نیز بگذرد"....گذشت."
این تجربه یکی از همکاران ما در بی بی سی است. اگر شما، نزدیکان یا عزیزانتان هم تجربه مشابهی دارید یا اگر شخصی را می شناسید که با سرطان دست و پنجه نرم می کند، تجربه ها، تصاویر و خاطرات و مشاهداتتان را از زندگی و مبارزه با سرطان برای شاهد عینی ارسال کنید.
شما می توانید مشاهدات و تصاویر خود را به بی بی سی فارسی به آدرس کلیک shoma@bbc.co.uk ایمیل کنید . همچنین می توانید عکس ها و ویدیوهای خود را از طریق فرم زیر آپلود کنید.
سایر عکس ها و ویدیوهایی که شهروند خبرنگاران برای بی بی سی فارسی فرستاده اند را می توانید در کلیک صفحه شاهد عینی مشاهده کنید.
فراموش نکنید که نام، نشانی ایمیل، و اطلاعاتی را درباره مواد ارسالی قید کنید. لطفا شما تلفن خود را نیز بگذارید تا در صورتی که سؤالی درباره فایل شما داشتیم، بتوانیم با شما تماس حاصل کنیم.
به خاطر داشته باشید که هنگام گرفتن عکس یا فیلم، خود یا دیگران را در معرض خطر قرار ندهید و قانونی را نیز زیر پا نگذارید. شرایط و مقررات ما را بخوانید.
با ارسال این فایل (ها) موافقت خود را کلیک شرایط و مقررات ما اعلام می کنید.
اگر مشکلی با ارسال فایل دارید با ایمیل زیر تماس بگیرد: کلیک shoma@bbc.co.uk
سلام رزا جان . دوسستت دارم . مرسی که با منی .... این روزها کمی سخت میگذرد ... کمک مانده ...میدانم ... روزهای بهتری در راه است ... کمی از غربت سرد و قطبی میترسم . هیجان دوباره آفریده شدنم و دردهایی که الان طاقت فرساست روزهایم را پر کرده اند .... در درون خودم نقطه تاریکی نمیبینم .... به خدا سپرده ام روزهای آتی را . اما باور کن از انسان بودنم و از احسن الخلقتین بودنم شرمسار شدم ... خستگی ها گاهی از خودم نا امیدم میکند ... اما به خدا توکل کرده ام . از خدا خواستم با زبان لسان الغیب حافظ عزیز با من سخن بگوید جواب داد که بادرد صبر کن که درمان فرستمت !!!! و من صبر میکنم ...صبر که میدونم آنچه خدا در پیمانه من خواهد ریخت عین شفا و شربت است .... کاش طاقت بدهد ....به من و همه آنها که سخت بیمارند .... تا به شفا برسیم آمین
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
می می ناز عزیزم ایمان داشته باش که این دردها پایان خواهد داشت چون همان خدایی که تو به ان انقدر ایمان داری پایان این دردها را برایت رقم خواهد زد من به این ایمان دارم.اللهم صل علی محمد و اله محمد
خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
مریم جونم سلام.واقعا آرزو کردم که ای کاش کنارت بودم و سنگ صبور دل پر دردت میشدم.بگردم برات عزیزم.میدونم سخته خیلی زیاد ولی خدا پاداش اینهمه صبر و تحملت رو بهت میده.شک نکن.
تو به زودی خوب میشی گلم.فقط صبر امید و توکل داشته باش...
یکی از معلمهای دینی ما میگفت تنها وقتی واقعا خدا رو صدا میکنی که وسط یه اقیانوس افتادی و هیچی وجود نداره که بهش تکیه کنی.اون وقته که با همه وجودت صداش میکنی....
با همه وجود صداش کن...
چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
می می ناز عزیزم عیدت مبارک...

امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی و همیشه در کنار فرزندانت شاد و خوشحال باشی...

آرزوی سلامتیت رو از خدای بزرگ دارم...

منم مادرم بیماری شمارو داره و الان 8 ساله که درگیر بیماری ایشون هستیم...

ولی شماهم مثل مادر من قوی هستید و میدونم که میتونید این بیماری رو شکست بدید...

براتون بهترینهارو از خدای مهربون میخوام...
*** نیستی و بهار هم بی تو ...سوء تعبیر یک زمستان است...!***

مریم جونم سلام.عیدت مبارک گلم.ایشالا به حق صاحب الزمان خدا بهت عیدیتو بده.
دوست خوبم دوست دارم و همیشه دعا گوت هستم.بازم میگم اولین نفر توی دعاهام تویی.ایشالا خدا منو همه این دوستان خوبو قابل بدونه و دعامونو که سلامتی تو هست برآورده کنه.
همیشه برای سلامتیت صلوات میفرستم از ته ته دل تا روزی که خوب بشی.مطمئنم اون روز نزدیکه چون به رحمت خدا ایمان دارم.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نبینم اخماتو....قربونت برم دوستم
چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
عم یجیب المضطر اذا دعا ویکشف سو
عزیزم دستت رو روی بدنت بذار و هفتاد حمد بخون ان شا ا... شفای عاجل حاصل میشه
خدا بخشنده ترین بخشندگانه امیدت رو از دست نده ....

غصه نخور ؛ قصه نویس ما خداست...
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد ....

عید ولایت علی علیه سلام بر همه عاشقان نام و مرام آن حضرت مبارک باد ..

امید وارم خدا همین امروز عیدی همه عزیزان نینی سایتی را عطا فرماید .....

قلبتان آرام و تنتان سالم و و دستانتان پر از هدیه های الهی باد .
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
سلام مریم جون تو از ازمون خدا سربلند دراومد ی چرا میگی شرمنده ای هنوز که هنوز است با ان همه جورو رنج و درد هوای همه را داری و لب به شکایت نگشودی و در نوشته هات بغضت راقورت میدی که کسی دلش نگیره و دلش نشکنه قربون دلت برم که همه رنجها را به دل میکشه و اهل شکایت نیست عیدت مبارک به امید روزهای خوب خدا