2777
2789
می می ناز جان
من برای اولین بار بود که وارد تاپیک تو شدم. تو میتونی بهش غلبه کنی شک نکن. بهت توصیه میکنم از دوره های شفا بخشی استفاده کنی. محل خواصی رو معرفی نمیکنم چون به هیچ وجه قصدم تبلیغ نیست ولی حتما بپرس و یاد بگیر و خودت رو با نیروی الهی شفا بده. خداوند این قدرت رو به بشر داده پس باید ازش استفاده کنیم.

موفق باشی
خالق تو را شاد آفرید...آزاد آزاد آفرید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ــــــــــــــــــــــــــلام
صبحت بخیر خوبی عسیسم
جمعه میخوام برم مشهــــــــــــــــــــــــــد
میخوام برم پابوس امام رضا
میخوام برم برای تو
برای تاتا
برای مادر بزرگ بی بی هاجر
برای علیرضا کوچولو
برای شفای کامل همه بیمارا
برا همه مامانا که نی نی میخوان
برای همه مستاجرا
برای همه
سامیار جو نم93/09/23ساعت 23:58اومد بغلم... خدایا برام حفظش کن
ندا جون پیشاپیش زیارت قبول و ممنون که به یاد منم هستی. التماس دعا خانمی
طلا جون من شمالیم ولی شیرازیهارو هم خیلی دوست دارم خانمی
مریم جونم بزودی خبر سلامتیت رو میشنویم من مطمئنم و ایمان دارم. بوس حسابی برای تو دوست خوبم
پسرم مرد شده. کالسکه و کریرشو میفروشم. مارک پگ پرگو نو نو و نصف قیمت بازار. این هم لینکش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1105585&postID=43585197
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

بسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَحیم

" اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ وَ یَجعَلُکُم خُلَفاءَ الاَرضِ ءَاِلهٌ مَّعَ اللهِ قَلیلاً مَا تَذَکَّرُونَ "

Lilypie Pregnancy tickers
سلام مریم جونم.من چند روز خونه مامانم بودم و به اینترنت دسترسی نداشتم اما تو رو فراموش نکردم گلم و به یادت بودم.
اومدم بهت بگم خیلی دوستت دارم و مطمئن مطمئنم که به زودی به لطف خدا خوب خوب میشی فقط یکم دیگه صبر کن عزیزم.
نمی دونم مستند راز رو دیدی یا نه؟بخشی داشت که مربوط بود به آقایی که تصادف وحشتناکی کرده بود و کاملا فلج شده بود.نه میتونست راه بره نه بنشینه نه حرف بزنه...هیچی هیچی.اما تنها چیزی که براش باقی مونده بود قدرت تخیل و تصور بود.دائما تصور میکرد که خوب شده و مثل گذشته راه میره و حرف میزنه و کاملا سالمه.خب نتیجه اش معلومه دیگه بعد از مدتی در کمال تعجب تمام دکترا این آقا خوب شد و به زندگی طبیعی ادامه داد...
امیدوارم تو هم زود خوب بشی عزیزم و همیشه لبت خندون باشه.فدات بشم
چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!