2777
2789
الان شهرستانم پیش خانواده م که خیلی کمک میکنن نمیدونم کی میتونم برگردم تهران چون دیگه خسته شدم آخه از طرفی دلم میخواد مستقل باشم و در کنار بابای بچه ها ولی از طرفی اینجا خیلی کمکم میکنن راحتم.نمیدونم تا کی نی نیا انقدر شیطونی میکنن و به این شکل نیاز به مراقبت دارن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم یه جورایی همدردیم پسرای من الن 16ماهه شدن.خونه زندگیم مثل عاقبت یزید ه خودمم همش خسته و هلاکم
هرچی بزرگتر شدن مراقبت بیشتر میخان.مدام دعوا میکنن همدیگرو میزنن گاز میگیرن رو اعصابم چهار اسبه می تازند ولی وقتی هم با هم بازی می کنن و میخندن خستگیم در میره. ولی در کل شکر خدا سالمند حتمن خدا این توانایی رو در ما دیده دوقلو داده چون در قران هست "لا یکلف الله الا وسعها "اگه درست نوشته باشم.تازه "ان مع العسر یسرا"
خدایا مرا به بزرگی نعمت هایی که داده ای آگاه کن تا کوچکی چیزهایی که ندارم ارامشم را بر هم نزند.
ولی بدون که دیگه با یک تیر دو نشون زدی

همه ی سختی ها رو یه باره میکشی و تموم

انجام پروژه SPSS، تحلیل SPSS ، تحویل یک روزه ی پروژه ها، انجام پایان نامه: http://www.IranSPSS.com/
توسط گروه مجرب
عزیزم سخت اماشیرین به مرورمراقبت نوزادی کم میشه اما کارای دیگشون شروع میشه ماتوتاپیک های زیر باهم حرف میزنیم خواستی بیا

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=274737&PageNumber=405
خدایامتشکرم ودوست دارم
عزیزم الان خیلی سخته چون شب بیداری داری ولی کم کم عادت میکنی اگه بتونی پرستارم بگیری که عالیه منم تو شهر غربت تنهایی با پرستار بچه ها م بزرگ کردم از 2 سالگی هم مهد رفتند موفق باشی خدا رو هم شکر کن
2810