2777
2789
عنوان

کاربران عزیز لطفا توجه کنید ( نی نی یار3)

| مشاهده متن کامل بحث + 3699 بازدید | 247 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

من بعد چند سال برگشتم اینجا.می بینم آیکون دیسلایک حذف شده.میشه بپرسم چرا؟

جلوی خیلی از درگیری ها رو میگرفت. خیلی شیک و مجلسی دیسلایک میکردن نیازی به پست گذاشتن نبود در خیلی از مواقع

ممنون میشم پاسخ بدید

سلام من بعد چند سال برگشتم اینجا.می بینم آیکون دیسلایک حذف شده.میشه بپرسم چرا؟ جلوی خیلی از درگیری ...

سلام عزیزم خیلی وقت حذف شده اما برای بخش فنی نظرتون رو ارسال میکنم اگر امکان پذیر بود این گزینه مجدد فعال شه

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

سلام عزیزم خیلی وقت حذف شده اما برای بخش فنی نظرتون رو ارسال میکنم اگر امکان پذیر بود این گزینه مجدد ...

ممنونم عزیز

راستش دلم گرفت.متاسفانه حجم پرخاشگری بیشتر از قبله. ان شاالله این باعث بشه تبادل آرا با آرامش بیشتری انجام بشه😊

سلام نی نی یار جان 

من پارسال عضو شدم ولی از اسم کاربری که شوهرم نوشته خوشم نمیاد به خاطر این هیچ وقتم پست نمیزارم 

حالا که فرمودید نمیشه ویرایش کرد وبا یه شماره دیگه کاربری جدید بسازید 

خوب حیف میشه تاریخ عضویتم باهاش خاطره دارم 

هیچ راهی نداره واسه اینایی که پست و تاپیک نداشتن یه بار ویرایش کنید🙏🙏

💕زن شاهکار خلقت خداوند است 💕 بانو جان اگر در دل کسی جایی نداری فرش زیر پاش هم نباش...جایی که بودن و نبودنت فرقی نداره ، نبودنت رو انتخاب کن اینطوری به بودنت احترام گذاشتی...محبوب همه باش و معشوق یکی...مهرت رو به همه هدیه کن عشقت رو به یکی...با هر رفتنی اشک نریز و با هر اومدنی لبخند نزن ، شاید اونی که رفته برگرده و اونی که اومده بره ...اونقدر محکم و مقتدر باش که با این محبت ها یا بی مهری ها زمین گیر نشی...لازمه گاهی در زندگی بعضی آدما رو گم کنی تا خودت رو پیدا کنی ، بعضی آدما رو باید دوست داشت و بعضی ها رو فقط باید داشت ...زن بودن خیلی سخت است رمز آسانیَش عشق است
سلام ميشه همه تاپيکامو حذف کنيد ولي عضو ني ني سايت باشم؟ممنون ميشم

https://www.ninisite.com/Discussion/Topic/3298910/لینک-حذف-پست-و-تاپیک-درخواستی-کاربران

از ديروز قفل شده و امکان ثبت درخواست نيس

ساعت کارش در پست اول نوشته شده

سلام

کاربر اقامانی

وکاربرarasharcher

درخواست دوستی دادن لطفا قطع کنید ممنون

من اینطوریم که احمقم، احمقم، احمقم، یهو دیگه احمق نیستم، مهربونم، مهربونم، مهربونم، یهو دیگه مهربون نیستم، میبخشم، میبخشم، میبخشم، یهو دیگه نمیبخشم، اونجا که یهو اتفاق میفته، شاهد بی‌احساس‌ترین ورژن من هستید..........من از خودم معذرت میخوام بابت ارزش دادن به آدمایی که هیچ گوهی نبودن...                                                       https://harfeto.timefriend.net/17208210717227

[QUOTE=133331971]سلام نی نی یار جان  من پارسال عضو شدم ولی از اسم کاربری که شوهرم نوشته خوشم نمیاد به خاطر این ...[/QUOTE

نی نی یار جان میشه لطفا جواب منم بدید میخام اون کلمه یاسی آخر کاربریم نباشه بشه خانوم مثلا

چند جا نوشتن نمیشه به خاطر جلوگیری از مزاحمت و...

من تا حالا پست و تاپیک نداشتم 

💕زن شاهکار خلقت خداوند است 💕 بانو جان اگر در دل کسی جایی نداری فرش زیر پاش هم نباش...جایی که بودن و نبودنت فرقی نداره ، نبودنت رو انتخاب کن اینطوری به بودنت احترام گذاشتی...محبوب همه باش و معشوق یکی...مهرت رو به همه هدیه کن عشقت رو به یکی...با هر رفتنی اشک نریز و با هر اومدنی لبخند نزن ، شاید اونی که رفته برگرده و اونی که اومده بره ...اونقدر محکم و مقتدر باش که با این محبت ها یا بی مهری ها زمین گیر نشی...لازمه گاهی در زندگی بعضی آدما رو گم کنی تا خودت رو پیدا کنی ، بعضی آدما رو باید دوست داشت و بعضی ها رو فقط باید داشت ...زن بودن خیلی سخت است رمز آسانیَش عشق است
2810