2777
2789
عنوان

کاربران عزیز لطفا توجه کنید ( نی نی یار3)

| مشاهده متن کامل بحث + 3699 بازدید | 247 پست

سلام نی نی یار 

من پیام خصوصی برای شما فرستادم اگ گرفتید اقدام لازمه رو انجام بدید

اد طریق تماس با ما اقدام کردم و پیامم رو گذاشتم

از طریق شماره ، به تلگرام همین پیام رو فرستادم 

اگ این همه پیام دادم جدی بوده 

ممنون میشم پیگیری لازمه رو بکنید 🙏🙏

SeKh

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سلام و خسته نباشین همه تایپیک های منو پاک کنین ممنون

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولدوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😍😍😍تو دلی های مامان عاشقتونم وخداروشکر بابت داشتنتون و روز شماری میکنم برا دیدن روی ماهتون 

سلام .این کاربریم رو می خواستم بازیابی کنم ..با ی شماره ثبت نام کرده بودم که خیلی وقته دیگه ندارمش.چیکار باید بکنم؟اگر بشه نام کاربری فعلیم رو بجای اکانت سامینا جا گزین کنید چون قدیمی هست .ایمیل هم به هیچ عنوان یادم نمیاد چی بود .

سامینا 121922
با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

ني ني يار عزيزم خواهش ميكنم اين تاپيكمو حذف كن مرسي فداي تو بشم من 😍🙏🏻🙏🏻❤️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4158299/بچه-ها-دوس-پسرم-از-در-خونمون?postId=131100116

خدايا...🦋. اولين و آخرين اميدمون براي هركاري تويي  دستمونو محكم تر بگير❤️

سلام نی نی یار جان 

من واسه برگشت تاپیکم ب کی بگم ی عده چون عکس دیر گذاشتم تاپیکمو ترکوندم میشه برگردونید

لطفا رسیدگی کنید

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩

سلام نی نی یار عزیز

ما یه کاربری داریم همین که عصو شدن رمز عبور رو فراموش کردن الان هم از طریق رمز عبور را فراموش کردم کد امنیتی میفرسته ولی رمز عبور جدید که میزنی میگه رمز عبور صحیح نیست میشه بگید چکار کنیم 

ممنون

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️
2810