2777
2789
عنوان

ریو بگیرم یا l90 یا 206 sd؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تورو خدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 14308 بازدید | 34 پست
ما هم تازه ریو خریدیم خیلی تحقیق کردیم بین ریو و l90 هر کدوم یه مزیتی دارن مثلا ریو کم مصرف نرم و قطعاتش ارزونه ولی در عوض l90 موتورش 10 اسب بخار قوی تره و مصرفش دقیقا مثل ریو در عوض قطعاتش خیلی گرونتره
در مورد 206 اطلاعی ندارم ولی شنیدم جدیدا قطعاتشو هند میزنه و خیلی با کیفیت نیست
سلام..
طراحی عکس وقالب وبلاگ..خوشحال میشم سری بزنید..
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=116628&PageNumber=1
بزرگترین اشتباه همه اینه که یادمون می ره مسافریم و یه روزی بی خبر میزاریم می ریم،بدون خداحافظی....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

oبه نظر من اصلا به 206 فکر نکن صندلی عقبش فقط برای بچه ها خوبه برای بزرگترها فاصله بین صندلی عقب و جلو خیلی کمه و موقع سوار شدن راحت نیست قطعاتش هم همه میدونن کیفیت قیل رو نداره فقط اگر به ظاهرش اهمیت میدی نسبت به بقیه بهتره
ال90 قطعاتش خوبه ولی هزینه نگهداریش بالاست البته نسبت به ریو ظاهر بهتری نسبت به ریو داره و اتاقش جادارتر از اس دی هست تنها نکته منفی نسبت به ریو هزینه بالاتر اون هست
ریو ماشین خیلی کم مصرف و کم هزینه ای هست کارکرده اش رو سخت پیدا می کنی چون اکثر کسایی که اون رو دارن حاضر به فروشش نیستن دست فرمون خوبی داره و جادار هم هست برای خانواده خیلی مناسبتر از دوتای دیگه ست یکی از مهمترین نقطه ضعفهاش داشبورد ساده و نه چندان دلچسب اونه اگر خواستس ریو بگیری رنگ مشکی اون ظاهر بهتری نسبت به بقیه داره فقط باید بعد از خرید رینگ اون رو 14 انداخت تا توی پیچ ها نرم حرکت کنه.
کلا هر ماشینی گرفتی نسبت به تایر و رینگش تحقیق کن اگر لازم بود تا نو هست تعویض کنی.