2777
2789
عنوان

ریو بگیرم یا l90 یا 206 sd؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تورو خدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 14308 بازدید | 34 پست
من ایران خودرو کار میکنم............از نظر کیفیت ال90 بهتره ولی خیلی بی ریخته و اصلا دید عقب نداری
از نظر زیبایی 206 اس دی............اس دی های قدیمی سال 86(سری اول) تمامن فرانسوی بودن ولی الان حتی موتورش ایرانی شده کاملن و بعضی قطعاتشم چینی آشغالی

در مورد ریو نظری ندارم چون سایپایه ولی خیلی تعریفشو شنیدم و خیلی هم زنونه است.........کیفیتشم بد نیست
فک کنم حسابی گیج شدی چون نظرا متفاوته.........عزیزم به پولت نگاه کن و سلیقت..........

مقایسه ماشینا فقط واسه آقایونه که میخوان باهاش رالی برن تو خیابون و تیک آف بزنن وکلن تو چراغ قرمزا کم نیارن...ما خانوما یه چیزی میخوایم که فرمون نرمی داشته باشه و کولر خوبی هم داشته باشه و زیبا باشه و تو خیابون هم نزارمون.............بقیش کشکه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما هم 206 صندوق دار وی 8 داریم البته مدل 86 که کامل فرانسوین عالیه ما 5 نفریم راحت باهاش مسافرت میریم ولی یه کم قطعاتش گرونه ال نود خیلی از دوستای شوهرم دارند ولی من دوست ندارم ریو هم خوبه بد نیست
پدربزرگم به نان می اندیشید ..پدرم به آزادی و...من اکنون به نان وآزادی.....
سلام
ما 5 ساله ال 90 داریم به نظر من بهترین ماشینه تمام استانداردهای روز دنیا رو داره فقط سعی کن فولشو بخری البته اینم بگم ما قبل این ماشین حتی ماکسیما هم داشتیم ولی به نظ ر من ال 90 خیلی عالیه ومصرف سوختش خیلی کمه.
سلام عزیزم خوبی؟
منم ریو دارم و بی نهایت راضیم ازش خیلی ماشین خوب و کم مصرف و کم خرجیه منم وقتی میخواستم بگیرم همه تعریفشو کردن و الانم واقعا راضیم
ببین میدونی تو نمایشگاهها چرا زیاد ریو نمی بینی برا اینکه همه ازش راضین و نمی ذارن برا فروش هههههههههههههههه
دوست عزیز ما هم در حال حاضر ریو دارم و خیلی خیلی ازش راضی هستیم بسیار ماشین بی دردسر و کم خرجیه با وجود اینکه توان مالی هم داریم ماشین با قیمت بالاتری رو هم بخریم ولی من اصلا دلم نمیاد بفروشیمش و ماشین دیگری بگیریم.......
عزیزم ما هم الان 4 ساله ال 90 داریم و خیلی راضی هستیم.....واقعآ عالیه..........فقط خرجش یکم بالاست....مثلآ تمام قطعات یدکیش خیلی گرونه و سرویس کردنش هم گرونه.....چیزی که ماشینای دیگه میشه 70،80 تومن ال 90 میشه یه هو 300 تومن
دوست عزیز بنظر من ال 90 خیلی عالیه هم رانندگیش عالیه و هم سرنشینان خیلی راحتن و از جا دار بودن که دیگه حرف نداره و آپشنهاشم خیلی عالیه و اگر هم خرجش نسبت به ماشینهای دیگه زیادتره ولی در عوض دیر به دیر خراب میشه وقتی دوره تعویض روغن شد به امداد خودرو زنگ زدیم بیاد که تعویض کنه گفتیم جلوی بندیشو نگاه کن مشکلی نداره گفت اینها اصلاجلوبندیشون مشکل پیدا نمی کنه خیلی محکم هست گفت از ماشینهایی که توی خیابون خراب میشه کمترین آمار مال ال 90 هست مصرف بنزینش هم خیلی پایینه
ایمنی راحتی و جادار بودن و کولر خیلی خیلی عالی حتی در توقف کامل کولر خنک می کنه تو ماشینهای زیر 20 میلیون بنظر من ماشینه خیلی خوبیه

بنظر من برای دید عقب اگر سخت باشه برای کسی میتونه سنسور عقب نصب کنه
مامان اشکان
ریو که داغونه اصلااا بحثش نیست .

ال 90 داشتیم .
مصرف سوختش خوب بود . ولی اصلاااا خوشگل نیست .
1 ماه بعد دلمون و زدددد وحشتناکککک .
متنفرم ازششششش .
سن بالا میزنه یه جوری .

206 sd داریم . خوبه . عالیه . مصرفش هم مثل l90 هست .
100 تا 7 میسوزونه .
اکتان برییزی که بهتر هم میشه .
از ساری تا مشهد با یه باک 50 تایی میریم .
به نظر من که بهترینی جزو این هایی که گفتی .

2810