2777
2789
سلام
کیا ریو دارن؟ ازش راضی هستین؟ از نظر اتاق و ایمنی و مصرف و قیمت قطعات و ...
دارم دیونه میشم تا جمعه بدون ماشین میشم و موندم کدومشو بخرم
هرکی یه چیزی می گه !!!!
تا الان تصمیمم قطعی شده بود که ال 90 بگیرم امروز یکی می گه قطهاتش کمه و گرون و ...
نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گریههههههههههههههههههه
اندکی صبر سحر نزدیک است!!!!!!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به نظر من ال 90 و 206 اس دی بهترن و از بین اینا 206 اس دی. منم خیلی تحقیق کردم و آخرش به این نتیجه رسیدم که اصلا قابل مقایسه نیستن.206 ماشین از هر لحاظ استانداردیه . قیمت روغن و فیلتر و قطعاتش یک مقدار بالا هست ولی در عوض کیفیت بالایی داره و دیر به دیر مجبور به تعویض می شی.
ولی اگر صندوقدار می گیری یک نوع با حجم موتور 1600 بگیر نه 1400. چون 1400 هاش با کولر توی سربالایی کم میارن.
ما ال نود داریم خیلی خوبه. اما به قول بانو دید عقبش برای هر کسی خوب نیست. من شوهرم قد بلنده و راحته. ولی یکی از همسایه هامون خیلی کوتاهه همیشه کج پارکش میکنه.
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
کلی خندیییییییییییییدم از دستت شیوا جون
آخه من حتما می خوام صندوق دار باشه و اس دی هم می گن ماشین من دراوردیه !!! و مثل روا و پیکان می مونه
از طرفی اتاقشم کوچیکه!
حالا امروز یه نفر از همکارام میگه ریو!!
هیچی ریو نمیشه
منم اصلا نمی دونم مدومشو بگیرم
اندکی صبر سحر نزدیک است!!!!!!!!!!
عزیزم من اس دی دارم و خیلی راضیم. اتاقش برای دو نفر با دوتا بچه نوجوان هم خیلی خوبه ولی ماشین مسافرت دسته جمعی نیست.البته دید عقبش کمه ولی من مشکلی ندارم.
بدنشم طراحی مشترک با خود شرکت پژو هست. از نظر آیرودینامیک هیچ مشکلی نداره. فقط مشکل دار می شه وقتی موتورش 1400 باشه. به نظرم حرف نداره.
من l90 دارم.راضیم.دید عقبشم خوبه,البته قبل از اینکه بگیرم فکر میکردم که عقبش دید نداره ولی همه بهم گفتن فوقش اگه دید نداشت از اینه عقبتو میبینی. و مهم تر از همه اینکه موتوریش از ریو و 206 بهتره و مصرف سوختش مثل 206 کمه.
در ضمن قطعاتشم از 206 ارزونتره.
به نظر من هرچی میگیری ریو نگیر
خوب جودی جون معلومه که هر چی ماشین قیمتش بیشتر باشه .. قطعاتش هم گرون تره .. یه آینه بغل توی پراید با یه آینه توی 206 و پرشیا و زانتیا .. فرق داره

میخوای بزنی درب و داغونش کنی که فکر قطعاتشی از حالا؟؟؟؟ اعتراف کن .. تا بیایم به شوهرت بگیم برات نگیره هههههههه
ولی SD 206 SD بگیر ... خیلی خوبه

اگه بدونی بیرون از شهر تو جاده هم خیلی قشنگه و با ابهته .. L90 مصرفش پایین تره ولی خوب واسه خانمها سخت تره ..
بعدشم از نظر باسنی (صندوق عقب) که دیگه همه گفتن من چیزی نگم بهتره هههههههه
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
کتی همون باسنش کلی ارزش داره هههههههههههههههه

میریم مسافرت هزار تا چمدان توش جا میشه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
2810