2777
2789
عنوان

مامانای آبان 92

1615 بازدید | 43 پست
سلام اگه کسی بچش آبان 92 بدنیا اومده بیاید باهم باشیم اسماتونو بنویسید با تاریخ تولد بچه هاتون لطفا
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-
چرا آیدا جان یه ماه جلوتره خوب میتونیم تطبیق بدیم هدف انتقال تجربه هست
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بهناز جون خوبی؟ منم همین الان داشتم مامانای آبان رو جمع می کردم :-) کار خوبی کردی که داری دوباره احیا می کنی جمع رو! دست شما درد نکنه چرا تاپیک قو رو بدون اطلاع و خیلی یکهویی تعطیل کردن؟! به نظر من کار درستی نبود! کاش یک چند روزی اعلام می کردن و به همه کسایی که اون جا رو دنبال می کردن فقط از طریق تاپیک فرصت می دادن که یک راه ارتباط دیگه ( تاپیک یا کلوپ جدید) بسازن و جمع به اون خوبی یک هو از بین نره... حیف بود. تا دیشب که خبری از یکهویی بستن نبود. منم که مامان درسا ام، متولد یکم آبان
http://www.khanoumi.com تا 70% تخفیف بهترین لوازم آرایشی بهداشتی و عطر در حراج سه روزه بلک فرایدی فروشگاه اینترنتی خانومی، جمعه تا یکشنبه این هفته، 6 و 7 و 8 آذر 94 | کالاهای جدید به حراج اضافه شد.
سلام بهناز جون منم هستم: مامان مهربون هستم مامان پرهام متولد 13 ابان. آیدا جون پرهام 2 تا دندون پایین داره چند وقتم هست که حوصله نداره و غذا نمیخوره درست. نیش پایینش یکمی متورمه فکرکنم همین دندونه که اینطوریش کرده.
2810