2777
2789
عنوان

مامانای آبان 92

1615 بازدید | 43 پست
سلام اگه کسی بچش آبان 92 بدنیا اومده بیاید باهم باشیم اسماتونو بنویسید با تاریخ تولد بچه هاتون لطفا
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-
چرا آیدا جان یه ماه جلوتره خوب میتونیم تطبیق بدیم هدف انتقال تجربه هست
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بهناز جون خوبی؟ منم همین الان داشتم مامانای آبان رو جمع می کردم :-) کار خوبی کردی که داری دوباره احیا می کنی جمع رو! دست شما درد نکنه چرا تاپیک قو رو بدون اطلاع و خیلی یکهویی تعطیل کردن؟! به نظر من کار درستی نبود! کاش یک چند روزی اعلام می کردن و به همه کسایی که اون جا رو دنبال می کردن فقط از طریق تاپیک فرصت می دادن که یک راه ارتباط دیگه ( تاپیک یا کلوپ جدید) بسازن و جمع به اون خوبی یک هو از بین نره... حیف بود. تا دیشب که خبری از یکهویی بستن نبود. منم که مامان درسا ام، متولد یکم آبان
http://www.khanoumi.com تا 70% تخفیف بهترین لوازم آرایشی بهداشتی و عطر در حراج سه روزه بلک فرایدی فروشگاه اینترنتی خانومی، جمعه تا یکشنبه این هفته، 6 و 7 و 8 آذر 94 | کالاهای جدید به حراج اضافه شد.
سلام بهناز جون منم هستم: مامان مهربون هستم مامان پرهام متولد 13 ابان. آیدا جون پرهام 2 تا دندون پایین داره چند وقتم هست که حوصله نداره و غذا نمیخوره درست. نیش پایینش یکمی متورمه فکرکنم همین دندونه که اینطوریش کرده.
2810