2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349261 بازدید | 18904 پست
یه چیزی ک خیلی اذیتم میکنه و خیلی این روزا داره بهم استرس میده مسیله قدمه!من کوتاهم!ایشون بلند!میترس ...

دختر چه سخت میگیری، به خودت گیر نده، نه واسه قدت نه هیچ نکته ظاهری دیگه ای، ظاهرت فقط تو نگاه اول مهمه، بعدش برخوردت و منشته که برای طرف مهمه.پس رو اینا زوم کن

در ضمن خط قرمزاتم در نظر بگیر و نامحسوس از زیر زبونش نظرشو راجب خط قرمزات بدون.

البته فعلا جلسه اوله فقط ببین از کلیاتش خوشت میاد،بعد براش انرژی بزار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زندگی من 3 سال شده ازدواج کردیم قیلشم 8 ماه عقد بودیم دوران عقد فقط دوماه شوهرم عالی بود اما کم کم ب ...

هر وقت کتکت زد برو پزشکی قانونی،  درخواست طلاق بده بگو مهریه نمیخام، والا جونتو بردار فرار کن

سلام دوستان

من 18ساله ازدواج کردم

از اول سعی کردم کاری نکنم که دیگران برنجند پز ندادم کلاس نگذاشتم همیشه لبخند به لب با همه برخورد میکردم

مهربون بودم وتو کارها به همه کمک میکردم 

و بدتر از همه خیلی زود با دیگران صمیمی میشدم و از مشکلات خودم که شبیه اونا بود تعریف میکردم تا حس نکنن تو این مشکل تنها هستند و همه مشکل دارن

چقدر دیر فهمیدم که اشتباه بود

خیلی دیر

نمیدونم الان میشه جلوی ضرر رو گرفت یا نه

تنها شانسی که آوردم این بود که از اول عروسی از خانواده ها دور شدیم و هنوز هم که میرم اونجا تازگی دارم و خیلی رومان توهم باز نشده وگرنه خیلی دیر بود برای جبران

هیچ وقت با خانواده همسر تون صمیمی نشین همیشه رسمی ولی خوش خلق

جاری هیچ وقت دوست ما نیست هر چند دردامون مشترک هم باشه درد ودل کردن اشتباه

سعی کنید تو پذیرایی از خانواده همسر کلاس بگذارید 

همیشه یه دسر تازه برای پذیرایی

پوشش بچه هاتون همیشه خاص باشه و شیک

همسر همیشه مرتب

اگه با همسر هر مشکلی دارین جلوی بقیه خوب باشید 

با خانواده خود تون هم زیاد درد ودل نکنید احترام همسر و خانوادش کم میشه و خودتون متضرر میشیم

مگه اینکه به حمایتشون احتیاج باشه

سلام ،من امروزاین تاپیکو دیدم،کاشکی دوباره فعال شه،منم کلی اشتباه توراه وروش زندگیم وتو رفتارم دارم،هنوز تاپیکو نخوندم ولی ای کاش خانمای دیگه بیان برای کمک به هم دوباره دورهم جمع شیم،راستی آدرس تاپیکای صفحه اولو چطوری پیداکنم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....