2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349269 بازدید | 18904 پست
ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﻫﺎ ﺭﺍ ... ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ ﺭﺍ .... ﺑﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﺑﮕﻮﯾﯿﺪ .... ﺣﺮﻓﻬﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﺎ "ﮐﻼﻡ " ﻣﻄﺮﺡ ﮐﻨﯿﺪ؛ ﻧﻪ ﺑﺎ "ﺭﻓﺘﺎﺭ " ﮐﻪ ﺍﺯ ﮐﻼﻡ, ﻫﻤﺎﻥ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯿﺪ؛ ﻭﻟﯽ ﺍﺯ ﺭﻓﺘﺎﺭﺗﺎﻥ ﻫﺰﺍﺭﺍﻥ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ .... ﻗﺪﺭ " ﺩﺍﺷﺘﻨﻬﺎ " ﺭﺍ بدانید ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺑﻮﺩﻥ ﻣﻬﻤﺘﺮﯾﻦ ﻗﺴﻤﺖ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻮﺩﻥ ﺍﺳﺖ …
****ممنون میشم واسه باز شدن گره کارم صلوات بفرستین****
سلام خوشگلااااااااااااااااااااا صبح اول هفتتون بخیر دیشب یم بنده خدایی منو ازرده کرد اول از خدا خواستم که هدایتش کنه و مطمئنم خودش میاید عذرخواهی میکنه هههههههههههههههههه و امد م اینجا بگم من پر انرژیم و هیچ کس نمیتونه منو ناراحت کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااام به همه سودابه جون با اینکه شمارا ندیدم ونمیشناسم اما از نوشته هات معلومه ک واقعاپرانرژی هستی و هیچکس نمیتونه ناراحتت کنه
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
استادی در شروع کلاس درس، لیوانی پر از آب را به دست گرفت و آن را بالا گرفت تا همه ببینند بعد از شاگردان پرسید: به نظر شما وزن این لیوان چقدر است؟ شاگردان جواب دادند 50گرم یا 100گرم . حالا اگر من این لیوان را چند لحظه همین طوری نگه دارم چه اتفاقی خواهد افتاد؟ شاگردان گفتند هیچ اتفاقی نمی افتد. خوب اگر یک ساعت همین طور نگه دارم چه اتفاقی می افتد؟ یکی از شاگردان گفت دستتان کم کم درد می گیرد. استاد گفت:«حق با توست. حالا اگر یک روز آن را همان طور نگه دارم چه اتفاقی می افتد؟ شاگرد دیگری گفت دستتان بی حس می شود و به عضلاتتان فشار زیادی می آید. و فلج می شود و قطعا هم کارتان به بیمارستان می کشد. استاد گفت درست است ولی آیا در این مدت وزن لیوان تغییر کرده است؟ شاگردان جواب دادند: نه. پس چه چیز باعث این درد و فشار در عضلات گشته است؟ من باید در عوض چه کنم؟ شاگردان گفتند: باید آن را به زمین بگذارید. استاد گفت: دقیقا مشکلات زندگی هم مثل همین هستند. اگر آنها را چند لحظه در ذهنتان نگه دارید اشکالی ندارد. اما اگر مدت طولانی تری به آنها فکر کنید به درد خواهند آمد. اگر بیشتر از آن نگه شان دارید فلج تان می کنند و دیگر قادر به انجام هیچ کاری نخواهید بود. فکر کردن به مشکلات زندگی مهم است اما مهم تر آنست که هرشب آنها را به زمین بگذارید و پایانی برایش در نظر بگیرید. تا به شما فشار نیاورد.
دیروز تولد من بود،من وهمسرم تصمیم داشتیم یه جشن کوچیک دونفری بگیریم،میخاستم کیک بپزم،اما مهمونای ناخونده ای رسیدن بهمون،دوروزاخرهفته سخت مشغول بودم و اصلا یذره م نفهمیدم ک روزتولدم داره تموم میشه....تمام برنامه هام ریخت بهم،نه جشنی،نه کیکی،و حتی متوجه شدم همسرم فراموش کرده هدیه بخره اما دیگه گذشت،بهرحال مهمونام دراولویت بودن،چون ازبستگاه همسرم بودن،دیگه نارحتیمو کنار گذاشتم و ب یاد حرفهای شما تو این تاپیک افتادم،ب خوبی و خوشی مهمونی تموم شد و اونها دیشب رفتن،همسرم ازم عذرخواهی کرد و بخاطر ارامشی ک داشتم ازم تشکر.... ب هر حال....همیشه قرار نیست چیزی ک مادوست داریم اتفاق بیفته،ولی این ماییم ک اون تجربه را خوشایند،یا ناخوشایند میکنیم با رفتارمون
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
هرمیون تولدت مباااااااااااااارک عزیزم برات بهترینارو آرزو میکنم انشالا همیشه دلت خوش باشه کنار همسری مهم اینه که به خاطر اون اتفاق و اومدن مهمونای سرزده روزتو خراب نکردی و مهمتر از اون روز تولدتو خراب نکردی درسته به برنامه هان نرسیدی ولی خوب عوضش خدای نکرده اتفاق بدی هم نیفتاد برات همیشه خوش باشی دوستم
صنوبر جون تو صفحات قبل اعلام کرده بودی که چرا به سوالت جواب داده نشده بود من برگشتم عقب فکر میکنم مطلبی که در مورد جاریت گفته بودی منظورته ....من میخواستم جواب بدم ولی عذر میخوام هم فراموش کردم هم اعتراف میکنم همون موقع هم که میخواستم جواب بدم دیدم با فضای تاپیک اصلا همخوانی نداره.ما داشتیم از نادیده گرفتم حرکات منفی دیگران میگفتیم و داشتن انرژی مثبت و اینکه هیچ کس نمیتونه رو ما اثر منفی بزاره.....شاید همین حرفایی که گفتم یه جورایی جواب سوالتم باشه عزیزم.جاری برای همه جاریه به چشم یک فامیل بهش نگاه کم نه کسی که میتونه رو احساسات شما کنترل داشته باشه روابطتو باهاش اصلاح کن اونطور که خودت صلاح میدونی عزیزم