2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349279 بازدید | 18904 پست
من خودم در کل خیلی اروم غذا میخورم ی سری خونه داییم مهمون بودم سر سفره داییم بهم گفت این چه طرز غذا خوردنه ادمی که بچه داره باید تند تند غذا بخوره بره به بچش برسه دقیق یادم نیست چی گفت ولی یادمه اون لحظه خیلی احساس بدی بهم دست داد الان نمیدونم تو نظر مردا یواش غذا خوردن خوبه یا تند تند خوردن اخه یکی از افتخارات داییم این هست که زنداییم رو به تند غذا خوردن عادت داده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من حجاب دارم و چون حالا همه مهمونی ها مرد و زن با هم هستند حالا دیگر بیشتر هر ماه برای خودم مانتو های رنگارنگ می گیرم و البته شلوار و روسری هم باهاش ست می کنم البته قیمت ها هم گرونه من بیشتر سعی می کنم تو حرا جی خرید کنم

wedding countdown
سلام خانمهای ظریف فلرتیشیا جان آیناز جان و meh61عزیز متشکرم چشم پاکشون نمیکنم گوجه جون موضوع خوبیه به شدت موافقم مثل اینکه بقیه هم موافقن پس این هفته درباره مدیریت خرید صحبت کنیم
مامان مهربد عزیز همیشه هم از حراجی خرید نکن یا حداقل به شوهرت بگو شایسته من نیست که بخوام از حراجی خرید کنم اما فقط به خاطر اینکه بهت از لحاظ مالی فشار نیاد اینکارو میکنم این درسی بوده که قبلا یاد گرفتیم
حتما قل از رفتن به خرید لیست تهیه کنین تا چیزی از قلم نیفته و باز لنگ یه مایع نرم کننده بمونیم برای شستن لباس من بیشتر وقتا اگر جنسی تخفیف ویژه داشته باشه کمی بیشتر ازش میخرم مثلا چون از جای خاصی حبوبات رو تهیه میکنم از هرکدوم اندازه ای میخرم که همه با هم تموم بشه و طی یکبار خرید همشو بخرم تازگی ها سعی کردم زندگی به سبک مینیمال رو تجربه کنم و به نظرم عالیه چون جلوی خریدهای بیخودم گرفته شده خریدهایی که بیشتر از سودی که میرسونن دردسر دارن چون اطرافم خلوت تره سریعتر هم مرتب میشه وسایلی که خیلی ازشون استفاده نمیکنم موقتا به خونه مامانم منتقل شده تا زمان خرید خونه واما لباس سخت ترین بخش خرید اونم واسه خانوما الان دیگه خیلی بادقت خرید میکنم چون فهمیدم لزوما چیزی که دوست دارم با لباسی که میخوام ست کنم متفاوته پس بر طبق کارآمدی خرید میکنم تصمیم گرفتم پیراهن های کوتاه بخرم برای عروسی فامیل های دور که بعد از پوشیدن توی مراسم عروسی بتونم با یه شلوار جین چسب یا شلوار مناسبش و درصورتی که آستین حلقه ایه با یه زیر سارافونی مناسبش به عنوان تونیک استفاده کنم برای خونه مادر شوهر
مثلا پیراهن های کوتاه آستین بلند بهترین گزینه برای اینکارن پس با یک تیر دو نشون میزنم از اونطرف هم واقعا هزینهای چند صد تومنی برای لباسی که قراره فقط یکبار پوشیده بشه هدر نمیره لباسی رو که واقعا از همه نظر بپسندم و تمام حسن های یک لباس خوب رو داشته باشه میخرم اگر خیلی گرون هم باشه به نظرم اشکالی نداره مثلا یک بارونی یا مانتوی مناسب یا یک شلوار مشکی پارچه ای چون از لباسهایی هستن که سریع از کمد لباس حذف نمیشن این ماه یه خرید توپ در پیش دارم که سعی میکنم بهترین خرید باشه که سریع دلزده نشم ازشون این نکته ای بوده که توی خرید هام بهش رسیدم پس اگر کیف مناسبی دیدم که باهاش چند ست میشه انجام داد و فرا تر از مد سال هست که بعد از مدتی دمده بشه و جنس خوبی هم داره سعی میکنم قیمت زیادش مانع خریدم نشه چون هر وقت اینکارو کردم پشیمون شدم لازمه این کار هم اینه که آدم خریدهاش رو یکجا انجام نده که خیلی سنگین بشه و دیگه اینکه لازم نیست تمام تکه های یک ست لباسمون از بهترین برند و جنس باشه یا همش گرون قیمت باشه پس باید دقت کنیم توی خرید کردن
سلام،ممنون محیا جون منم این ماه واسه ی خودم یه کیف ویه کفش گرون مجلسی و مهمونی خریدم، چون بچه کوچیک دارم نمیتونم پاشنه‌های خیلی بلند بپوشم چون واقعا دردسر راستی یه پیراهن کوتاه سفید که روی یقه ش کار شده هم خریدم، خیلی ازش خوشم اومده بود به فروشنده گفتم قیمتش چنده؟گفت این پیراهن تو آف هست ،کلی ذوق کردم
البته خریدای خونه رو همسرم انجام میده، اگه وقت داشته باشم همراهش فروشگاه میرم ولی همسرم خیلی دنبال چیزای تنقلاتی و دسر و....هست هر بار هم کلی هزینه بابتش میده منم میگم میشه با این پول یه خرید واجبتر انجام بدیم
واسه خودم کاموا خریدم، میخوام یه شنل خوشگل ببافم واسه زمستون، البته اگه با نی نی بشه واسه همسرم کلاه وشال گردن مثل هرسال میبافم واسه ی بچه‌ها هنوز مدل خوب پیدا نکردم به نظرم کارای دست خیلی ارزش بیشتری دارن،همسرکلی ذوق میکنه
سلام ب نظر من خیلی موضوع جالبی انتخاب کردین بعضی وقتا ادم میره بازار گیج میشه شایداز یه چیزی خوشش بیاد وبگیره ولی بعدا ببینه زیاد ب دردش نمیخوره وکلا یکی دوبار بیشتر نمیتونه بپوشه من خودم همیشه چیزای ساده میگیرم تا زود دمده نشه البته دوستانم میگن سلیقت خیلی خوبه
منم تو خرید کیف وکفش ومانتو زیاد خساست ب خرج نمیدم یه چیزی میگیرم ک بتونم ازش خوب استفاده کنم چون با خزید ی کفش خوب میتونی با چیزای دیگه هارمونی ایجاد کنی وبا چند چیز مختلف بپوشی البته چیز ساده وشیک