2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349281 بازدید | 18904 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زهرا کوچولو من هم شاغلم هم دوتا بچه پشت سر همی دارم و از وقتی میام خونه تا 10.30 شب یکسره مرتب مب کنم و ظرف می شورم وغذل درست می کنم شب هلاکم کلی هم کمبود خواب دارم حالا اگر یک بار اسباب بازی ولو باشه شوهرم به زمین وزمان غر میزنه من هم تصمیم گرفتم وقتی میام خونه غذا درست کنم مرتب کردن و شستن را هم گذاشتم برای دو ساعت آخر با بچه ها بازی می کنم نزدیک اومدنش خونه را تمیز می کنم اگر هم با هم خونه باشیم حتما جلوش حسابی کار میکنم قبلا دوست داشتم با خودش بیشتر وقت بگذرانم کارها را میکردم .ولی کاری که جلوی چشمش نباشه را نمی بینه مقصر به نظرم خودشه

wedding countdown
مامان مهربدی نمیدونم چرا بعضی مردا این طوری هستن...اما در کل کارت درسته که جلوی همسرت کارا رو انجام میدی......وحتی توی صحبتهاتم باید به طور نا محسوس اشاره کنی به کارهایی که تو خونه انجامشون میدی !!!!
به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
صنوبر جون اگه شوهرت ازت تعریف نمیکنه ناراحت نشو ...عوضش،خودت حسابی از خودت تعریف کن....بگو فلانی گفته خوش بحال شوهرت که همچین زنی داره یا .......داستان از خودت زیاد بساز و تو غالب داستان در باره ی دوستان خیالی حرفاتو بهش بگو بگو یه دوست داشتم شوهرش مثلا اینجوری میکرد و عاقبتش مثلا این طوری شد هر طور که خودت دوست داری به شخصیتهای داستانت نقش بده و عواقب کار رو هم تو غالب داستان براش بیان کن......خیلی هم پشت سر هم این کار رو نکن....به مرور خواهی دید که اونم عوض میشه.....
به هر نتیجه ایی که تو زندگیتون میخواین برسین باید صبر و شکیبایی داشته باشین....هیچ کس از صبر کردن ضرر نکرده.....این تجربه ی 15سال زندگی متاهلی منه....
جمعه رفتم خونه ی مادر شوهرم اینا...اونا ماشین ظرفشویی دارن...یه وقتایی که ظرفا زیاد میشد مادر شوهرم یه تعارفی میزد که ظرفارو بریز تو ماشین.....منم ژانوارژان بازیم گل میکردو میگفتم تا ماشین بشورشون من صد برابرِ این ظرفارو شستمو خشک کردم......خلاصه این دفعه بنابر صحبتهای دوستان گفتم که یکم بیشتر به فکر خودم باشم و برای خودم ارزش قائل باشم....رفتم که ظرفارو بشورم مادر شوهرم گفت ول کن میریزیم تو ماشین منم گفتم خب باشه واین گونه بود که قدمهای اولیه را در راستای احترام به خود برداشتم
بچه ها من این هفته اثاث کشی دارم و حسابی سرم شلوغه...الانم باید برم وسیله هامو کارتن بزنم.....شاید نتونم حالا حالاها بیام ونظر بدم...احتمالا فقط خواننده خاموش میتونم باشم....چون خونه ی جدیدمونو باید براش اینترنت در خواست بدیم معلوم نیست چند روز طول بکشه...البته خودم تو فکر خرید بسته ی اینترنتی یه ماهه هستم....درکل خواستم بگم که خیلی دوست داشتم کنارتون باشم ...دوستتون دارم تک تک اعضای اینجارو...همتون گلید و خانم چون در راستای بهبود زندگیتون دغدغه دارید و در کنارش تلاش میکنید برای داشتن زندگیه بهتروآروم...امیدوارم موفق باشید و ایام به کامتون......بوووووووووووس.......همتون خوشگلیییییییییید البته به قول پرینوش جونم
هایدی جون افرین....واقعا کار درستو انجام دادی ...احترام به خود ازهمین رفتارهای کوچیک شروع میشه و بعد کم کم به درجات بالاتر میرسه...انشاله زودتر اینترنت وصل بشه و شمارا دوباره ببینیم
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
خانمهای گل ...دختر دارهای عزیز...روز دختر از طرف من به دخترهای نازنینتون تبریک بگین.....امیدوارم همه دختر داربشن...از جمله خودم
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
اگر می‌خواهید حس غرور مرد زندگی‌تان را حفظ کرده و انگیزه تلاش برای ساختن زندگی مشترک‌تان را در او تقویت کنید، باید خیال به زبان آوردن این جمله‌ها را از سرتان بیرون بریزید برای راهنمایی بیشتر به آدرس سایت. http://banimoshaver.com/post/13-%D8%AC%D9%85%D9%84%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%87%D8%B1%DA%AF%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C%D8%AF مراجعه فرمایید و بصورت رایگان و مستقیم با خانم دکتر رویا فصیحی در تماس باشید...با آرزوی موفقیت برای شما دوستان عزیز
سلام دوست جونا تو ص 490 فایل مربوط به سفر نیس کسی داره بذاره ممنون میشم
خدایا شکرررت خوشبختی یعنی من و تو و خدا تا ابد در کنار هم با تمام چیزهای خوبی که خداوند بهمون میبخشه عشق سلامتی ثروت خوشبختی 😍😘
سلام دوست جونا تو ص 490 فایل مربوط به سفر نیس کسی داره بذاره ممنون میشم
خدایا شکرررت خوشبختی یعنی من و تو و خدا تا ابد در کنار هم با تمام چیزهای خوبی که خداوند بهمون میبخشه عشق سلامتی ثروت خوشبختی 😍😘
سلام بچه ها بحثه اعتماد به نفسه.واحترام به خود. من هرموقع مرتب وشیک میرم خونه مادرسوهرم این میشه که میگه خیلی پولدارین وفلان. ویا از ما می کنه یا ازشون خیری نمی رسه اما جالب این جاست خودشو دخترش جاریم میخرن خیلی بیشتر از من ولی مال من به چش میاد مال اونا انگار نه