2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349281 بازدید | 18904 پست
سلام بچه ها من تازه به این تاپیک امدم ی مشکلی دارم . شوهرم بهم میگه چکار کردی تو خونه پوشاک بچه رو عوض میکنی و شیر بهش میدی کاری نداری تو خونه ،منم نمیخوام کار کنم وقتی خودش نیست ،الان چند روزه که وقتی خودش میاد کار میکنم آیا این کارن درست هست؟؟ به شوهرم گفتم پس کی ظرف میشوره کی تمیز کاری میکنه و......... اصلا شوهرم این چیزا رو نمیبنه منن گفتم دیگه کار نمیکنم تا خودش بیاد و ببینه چکار میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و صبح بخیر خانمای نااااااز....بچه ها میگم که بهتر نیست این هفته هم ادامه ی مبحث قبل رو داشته باشیم؟؟؟؟چون تعطیلات باعث شد نتونیم بیشتر با هم گفتگو کنیم واین که خیلی از سوالها بی جواب موندن.......
به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
اگه به دور و برتون نگاه کنین، عمده ی کسانی که به موفقیت های چشم گیر و قابل توجه دست یافتن، از اعتماد به نفس قابل قبولی برخوردار بودن. در واقع خودباوری و اعتماد به نفس، شرط لازم دست یابی به موفقیت های بزرگ و چشمگیره. شاید شما هم افرادی رو بشناسین که توانایی و استعداد قابل توجهی دارن ولی بدلیل اینکه جرأت ابراز وجود و خودباوری لازم رو نداشتن هرگز نتونستن به موفقیت بزرگی برسن. برخورداری از اعتماد به نفس بالا : * دست یابی به اهداف تون کمک می کنه * شما رو در ارتباطات موفق تر و مؤثرتر می کنه * به شما صراحت و جرأت ابراز وجود میده * توانایی نه گفتن رو تقویت می کنه * دیگران رو به تحسین شما وامیداره. برای دست یابی به اعتماد به نفس عالی ده نکته رو زندگی و تمرین کنین: 1- هرگز خودتون رو با دیگران مقایسه نکنین. چرا که مقایسه با افراد بالاتر احساس می توانم شما رو سست می کنه. 2- اگه در گذشته شکست خوردین و یا اشتباهی رو مرتکب شدین از سرزنش و تحقیر خود به شدت اجتناب کنین. با خودتون مثل یک مادر مهربانی رفتار کنین که وقتی بچه اش زمین می خوره اون رو بلند می کنه و بهش میگه : طوری نشده، بازم تلاش کن تا موفق بشی. 3- از تمرکز و توجه فراوان روی عیب ها و ضعف ها و ناتوانی های خود اجتناب کنین. 4- قلم و کاغذی بردارین و فهرستی از داشته ها، قابلیت ها و توانایی های خودتون بنویسین. سعی کنین این رو هر روز مرور کنین و روزی دو سه مورد به اون اضافه کنین. 5- از اونجا که برای داشتن اعتماد به نفس باید احساس می توانم شما تقویت بشه، از انجام هر کار سنگینی که مطمئنین نمی تونین اون رو انجام بدین و وسط کار رهاش می کنین به شدت خودداری کنین. 6- برای خودتون هدف های کوچک، کوتاه مدت و دست یافتنی انتخاب کنین تا به واسطه ی تحقق و دست یابی به اون اهداف، اعتماد به نفس تون تقویت بشه. 7- پیوسته خودتون رو تشویق کنین و هر ویژگی مثبتی رو توی خودتون تحسین کنین و خدا رو به واسطه ی اون شکر کنین. 8- مدام به خودتون تلقین کنین که اعتماد به نفس خوبی دارین و لحظه به لحظه بیشتر و بیشتر میشه. 9- خودتون رو با ترس هاتون مواجه کنین مثلاً اگه جلوی جمع حرف زدن واستون دشواره اینقدر این کار رو تکرار کنین که کم کم ترس تون بریزه و به خودباوری برسین. 10- وقتی به درستی انجام کاری مطمئن شدین اون رو انجام بدین و به قضاوت و نظر و تحقیر و تمسخر دیگران اعتنا نکنین و نگران این نباشین که دیگران درباره ی شما چی میگن! با آرزوی روزهای پر انرژی سیدمجتبی حورایی WEB: www.hooraei.com
****ممنون میشم واسه باز شدن گره کارم صلوات بفرستین****
سلاااااااام دوستان امیدوارم آخر هفته خوبی رو گذرونده باشید. هایدی من تابع نظر جمع هستم.هر تصمیمی در مورد موضوع گرفتید کنارتونم بانوی شب مرسی از متنت در مورد اعتماد به نفس دوستانی که گفته بودن عکسها و لینک های شعبه 1 رو نمیبینن..دلیلش این هست که زمان آپلود اونا منقضی شده و دیگه قابل رویت نیستن.میتونید تو صفحه 490 همین شعبه لینک ها رو مجدد آپلود کنید
سلام خوشگلااااااا وقت بخیر آخر هفته خوش گذشت؟؟؟
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
سلام تاپیک خیلی خوبیه.من که از همون سری اول خوانده خاموشم.کلی استفاده میکنم.دستتون درد نکنه
ذهن های بزرگ درباره ایده ها صحبت میکنند ذهن های متوسط درباره رویدادها حرف میزندد ذهن های کوچک درباره دیگران میگویند.............. ((((یه جایی خوندم اگه مشکلات زیادی بر سر راهتون قرار گرفت سیل صلوات راه بندازین.همانگونه که سیل همه چیز پیش رویش را میشوید و میبرد صلوات هم مشکلات را میبرد.لطفا برام سیل صلوات راه بندازین)))))))
سلام دوست جونیا ...شانس من ازروزی که من میام اینجا هیچ کی نیست!!!دیشب عروسی دعوت بودیم ومن برای اولین بار وقتی داشتیم حاضرمیشدیم وهمسری کت وشلوارشو پوشیده بودکلی بهش خوش تیپ خوشتیپ گفتم میفهمیدم داره پروازمیکنه امروز زنگ زده میگه اون عطرهایی که دوست داشتی اسمش چیابود!!!خخخخخخخ
راستی خوشگلاااااااچه سیاستی به خرج بدم که همسرم حتی 1بارهم که شده ازم تعریف کنی توی اینجور موقعیتها....آخه بااینکه خیلی تیپ میزنم وخوشگل موشگل میکنم جلوی اینه که بریم عروسی مثلا ولی اصلا هیچچچچچی بروز نمیده منم حرصم میاد آخه.....ی
صنوبرعزیزم از حساسیتت کم کن و بپذیر بعضی مردها زیاد اهل ابراز نیستند. همچنین بپذیر خانوما بی نهایت تشنه ی ابراز همسرشون هستند. بخصوص در مورد ظاهرشون. بپذیر هیچ اشکالی نداره بجای اینکه اون روزی صد بار به تو بگه چقدر خوشگل شدی، خودت هزار بار بپرسی خوشگل شدم؟ چقدر؟ باهاش رک و راحت حرف زدی و گفتی چقدر این موضوع برات مهمه؟ خودت زیباییت رو قبول داشته باش و مدام از خودت تعریف کن. مقابل آینه که میری بهش بگو همیشه خدا رو شکر میکنم که اینقدر خوشگلم. کلا از هر موقعیتی برای تعریف از اجزای چهره و زیباییت جلوش استفاده کن. خیلی مهمه این موضوع تو ذهنش نهادینه بشه. از تعریف های اطرافیانت در مورد ظاهرت بهش بگو.
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
خیلی از اقایون،تقریبا نود درصدشون اینطور هستن،اهل تعریف و تمجید نیستن،اما همینکه میبینی زندگی خوبی دارین پس مطمئن شو که عاشقت هست فقط شاید لزومی نمیبینه به زبون بیاره،شما ازایشون مرتب تعریف و تمجید کن و کم کم بهشون یاد بده که شماهم نیاز داری به تعریف....زیاد سخت نگیر عزیزم،
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .