2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349281 بازدید | 18904 پست
سلام به همه خانومهای ناز.... چقدر جای من خالی بوده صبح...جمعتون جمع بوده حسابی....من چندروزه که یه کار پیش بینی نشده اومده سراغم و حسابی مشغولم...میام میخونمتون...امروز عالی بودین
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
گوجه جون خوش اومدی...راستش من اشم خاصی صداش نمیکنم....نمیدونم چطوری واستون توضیح بدم...ایشون ادمی نیستن که بشه باهاش صمیمی بود یا حتی حرف زد،مشکل اعصاب هم دارن و من اصلا باهاشون زیاد هم کلام نمیشم....دوسه هفته یکبار نم بینمش و اسم خاصی هم نمیگم....بهش میگم شما
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوسه روزه یک گام درجهت احترام به خود برداشتم و اون اینه که موقع رانندگی دستکش میپوشم،راستش هیچوقت بهش فکر نکرده بودم،چون شهری که ساکن هستیم خیلی کوچیکه و سر تا تهش دوتاخیابونه،میگفتم دیگه ارزش نداره یذره راهو دستکش بپوشم...اما الان فهمیدم که ارزش داره،خیلی زیادهم داره....الان دقت کردم و متوجه تغییر رنگ پوست دستم شدم بصورت جزیی....دستکش فراموشتون نشه خانم گلها
سلام دوستای گلم .خوبین ؟ ممنونم بابت مطالب خوبتون.چندروزی میشه که خیلی ناراحتم ،دلم به اندازه ی تموم اسمونا گرفته برام دعا کنید دوستام . همه ی توصیه هاتون لایک دارن ،مرسی بانو جون : افراد عقده ای رو باید به حال خودش گذاشت واقعا جمله ی تاریخی ممنون ازت . واله جون تصور کن مادرشوهرت بکوب بهش عقده هات خالی شن خیلی خندیدم ممنون ازهمتون توصیه های پرینوش برای احترام به خودمون مثل همیشههههههههه زیبا دستتون درد نکنه .
هرمیون جون ممنون گلمممم .... منظور منم این بود که مثلا میخواید صداش کنید بیاد تلفن باهاش کار داره... من تا به حال به ایشون می گفتم مامان ... ولی به این نتیجه رسیدم که باید رسمی تر برخورد کنم ولی نمی دونم باید چی بهشون بگم
 امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
سلام خوشگلا ااااپس چرا کم رنگ میاین؟؟؟حالا که من اینجا روپیداکروم که حال میکنم باهاش وکلی از دیدن شماها حالم خوب میشه پس چرا کمتر شده رفت وامدتون؟کاش 2سال پیش اینجاروپیداکرده بودم ...عاشق همه تونم خیلی من رو دگرگون کردین عزیزای دل
میگما اوشعبه 1 رو دارم میخونم ذره ذره ..باتموم سلولهای بدنم پستهاتونومیخونم وعشق میکنم ....دوست جونیا:لینکهای عکس واسم بازنمیشه حتی لینکهای عکس خلاصه ها...کسی میتونه کمکم کنه وزحمتشوبکشه ولینکهارو اینجا واسم طوری براره که بازشون کنم؟منظورم عکسای مربوط به چیدمان ودکورونظافت هستش مهربونا
صنوبر عزیزم لینک عکسا واسم باز نمیشه وگرنه حتما کمکت میکردم...شانس شما خورده به تعطیلات و الانم اخر هفته...امیدوارم تک تک شما دوستای گلم اخر هفته شادی داشته باشین و شنبه صبح با دست پربیاین و از تجربیاتتون و ظرافتتون تعریف کنید...من خیلی کار دارم....فکر کنم یکی دوماه مجبور بشم پراکنده بیام ولی دوستتون دارم درخدمتتون هستم