2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349261 بازدید | 18904 پست
مامان علیرضا جون 😘 به نظر من اولین قدم ها ایناست داشتن نظم در همه ابعاد زندگی که به نظرم شامل نظم خونه، نظم افکار و برنامه هامون و نظم ظاهری خودمون میشه رسیدگی به ظاهر خودمون که شامل رسیدگی به پوست و مو و انتخاب لباس های مناسب موقعیت انتخاب لباس واقعا بحث پیچیده و ظریفی ه به نظر من اینکه لباس، مناسب مکان و موقعیت ی که توش هستیم باشه مثلا سر کار، بازار، مهمونی رسمی و غیر رسمی، مراسمات جشن و.... . هر کدوم لباس مناسب خودش رو میخواد انتخاب رنگ و مدل مناسب این موقعیت های مختلف انتخاب پارچه مناسب اون مدل خاص و تن خور لباس خلاصه که من به این نتیجه رسیدم که کمتر میشه در بازار لباسی پیدا کرد که همه اینهارو با هم داشته باشه و به همین دلیل تصمیم گرفتم اکثر لباس هام رو بدوزم کلا به نظر من مبحث لباس تاثیر خیلی زیادی در ظرافت داره هم از این جهت که اولین چیزی که دیده میشه ظاهره و هم تاثیری که این ظاهر مناسب یا غیر مناسب میتونه در روحیه و رفتار ما داشته باشه. یه موضوع مهم دیگه اینه که خودمون رو دوست داشته باشیم و برای خودمون ارزش قایل باشیم اگه خودمون رو دوست داشته باشیم میتونیم دیگران رو هم دوست داشته باشیم و در این صورته که رفتار ظریف ما تصنعی نخواهد بود و به دل خواهد نشست. و البته هزاران نکته ریز دیگه که دوستان عزیزمون تو این تاپیک ها اشاره کردن و خواهند کرد.
ممنون نیکی جون بابت راهنمایی های خوبت،حتما به کار میگیرم!کاش میشد بیشتر توضیح میدادین که مثلا لباس واسه هر موقعیتی چطوری باید باشه! مثلا بازار چی بهتره؟ جشن یا مهمونی ها چی باشه خانوما نه تره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی
مامان علیرضا به نظرم برای اینکه یادتون نره باید بهشون عمل کنید تا تثبیت بشن و کم کم بهش عادت کنید ودائمی بشه
اول از کم شروع کن بعد کم کم بیشترشون کن ظرافتارو
پس بسم ا... همگی ظریفتر وموفق باشییییین
🌹🌹⚘⚘
مامان علیرضا،دوست خوشگلم،بهت توصیه میکنم تاپیک اول را بخونی،البته هرچه ب اخر تاپیک رسیده موضوعات هم بهتر و دسته بندی تر شده،درمورد سوالت واسه لباس...من بازهم...بازهم...بازهم...بهتون توصیه میکنم سایت چی نپوشیم....خانم نگارا را باز کنید و مطالعه کنید...هرچی ک فکرشو میکنید درمورد اداب ...ظاهر،ارایش،پوشش های مختلف با دسه بندی و مرتب اونجا هست عزیز دلم
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
اولین قدم طرافت،خواستنه ظرافته وبس....ایا واقعا میخای ظریف و بانو باشی؟ پس شروع کن...خودتو دوست داشته باش و ب خودت احترام بگذار....
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
شروع کن ب یادداشت برداری از نکاتی ک اینجا مطرح میشه...و مرور کن..کم کم بادداشتهات مرتب میشه و خودتم از خوندنشون لذت میبری...شروع کن ب تکرار و تمرین درست حرف زدن....درست لبخند زدن...مراقبت از خود...مراقبت از جسم و روح
هرمیون جان درمورد مراقبت از روح وآرامش ومدیریت خطراتی که اینارو تهدید میکنن مثل استرس...
کاش یه هفته رو اختصاص بدیم به این موضوع
آرامش روحی که همه بهش احتیاج دارن. خانمای خانه دار شاغل دانشجو
ممنون میشم
🌹🌹⚘⚘
سلام به همه لیدی های تاپیک دوستان به نظرم برای اینکه ظریف بشیم اول باید روحیه داشته باشیم، اول کارایی که باید انجام بدیم رو یه برنامه ریزی مختصر کنیم که ذهنمون آشفته نباشه،بعدش بریم سراغ ظاهر،یکی دو دست لباس خوب که میتونه ارزونم باشه،مهم زیبایی و کیفیت هست نه اسم و صرفا برند( به هیچ وجه منظورم این نیست که لباس مارک بده،خیلی هم خوبه،ولی نیازی نیست خودمونو ملزم کنیم به خریدش که از نظر مالی تحت فشار بریم) لباس نو کلی تو روحیتون اثر داره،بعد باید صحبت کردنو رفتارو هم دقت کنیم،تن صدا و ملیح صحبت کردن( چند روز پیش یه خانمی رو دیدم کاملا اراسته با یه صدای ملام و شیکی صحبت میکرد که من به عنوان یه دختر پسندیدم چه برسه به اقایون) برای رفتارو حالتای صورت چندروزه به صورت بازیگرا و مدل ها نگاه میکنم،میخوام تمرین کنم طرز نگاه و لبخند زدنشونو تا به یه شیوه مناسب با صورت و شخصیت خودم برسم و انقد تمرین کنم تا ملکه ذهنم بشه،در ضمن ارامش و شادی صرفا نباید ظاهری باشه،بلکه تو وجود ما باید نقش ببنده تا در هر شرایطی بهترین خودمونو نشون بدیم
لطف کنید درمورد فروشگاههای اینترنتی خوب...و تجربیاتتون درمورد خرید ازشون هرچی میدونین اینجا بنویسید.....ب هرحال گاهی نمیشه یا امکانش نیست خرید حضوری...اگر فروشگاههای معتبر میشناسید ذکر کنید....ممنونم
سلام هرمیون جان،دیجی کالا عاله،ما کلی خرید کردیم ازش راحت و مطمین و رایگان میارن دم خونه تحویل میدن،چندا پیج اینستا و تل گرامم هست که من ازشون خرید کردم و راضی بودم قیمت مناسب و پرداخت در محل داشتن
درباره ی ظرافت در دوران عادت ماهانه میشه بهم راه کار بدین... شما چیکار میکنید که هم دردتون کم بشه هم تمیز و مرتب باشین؟ درباره ی تغذیه هم اگر بگید ممنون میشم
عشق ، عشق و عشق