2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349261 بازدید | 18904 پست
برای مانتو قهوه ای نیتونی از شالی که ترکیب رنگی زرد و نارنجی داشته باشه استفاده کنید،مثلا حاشیه این رنگی ،نه اینکه یدست زرد باشه،با یه لگ قهوه ای سوخته کفشتون میتونه مشکی،قهوه ای سوخته باشه،اما کیف دستیتون رنگی باشه،مانتو لی رو. با شلوار یا لگ کرم یا صورتی خیلی روشن استفاده کرد که خیلی به چشم میاد،یا با ساپورت مشکی و کفش یکم ساقدار سفید یا طلایی( البته اگر مانتو بلند هست)،مانتو سفید و مشکی که عالیه همه چی میشه پوشید باهاش،ولی کلا جین روشن خیلی خوشگل میشه باهاش، کلا به نظرم یکم باید عادتهامونو کنار بزاریم و جسورانه انتخاب رنگ کنیم،من خودم جدیدا خیلی سعی میکنم تا جایی که میشه از مد ایده بگیرم و طبق سلیقه خودم متعادلش کنم و یه تیپ خوب ازش در بیارم ;) البته که دیدن سایتها و پیج اینستاگرام و اینا خیلی کمک کننده هست برا ایده گرفتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان
و ممنون از نظرات خوبتون
من پیگیر این تاپیک هستم و از نظرات ارزشمندتون استفاده می کنم.

خب مناین روزها در راستای ظریف تر شدن دارم این کارها رو میکنم.

کرم های روشن کننده و محلول لایه بردار ملایم که دکتر پوستم داده رو استفاده میکنم.
یه پزشک طب سنتی خوب پیدا کردم که قلق مزاجم رو ازش یاد بگیرم. فعلا مرحله به مرحله داریم میریم جلو ومن هم دارو هایی که میده رو مرتب استفاده میکنم. مشکلات هورمونی زیادی دارم که روی پوست و مو هام تاثیر گذاشته و خیلی امیدوار م که بعد از رفع این مشکلات هورمونی، پوستم ایده آل تر بشه. خلاصه از این نظر حواسم به خودم هست که هم موضعی و هم درونی روی بهتر شدن شدن پوستم توجه و تمرکز کنم. چون پوست خیلی خیلی در زیبایی موثره.

چند تا نرم افزار مدیریت کارها و برنامه ریزی نصب کردم تا کارهام رو با برنامه ریزی پیش ببرم و زمانم رو از دست ندم.

وزنم نرمال ه اما یه کوچولو شکم و پهلو دارم که اذیتم میکنه خصوصا وقتی لباس رنگ روشن میپوشم. نرم افزار کرفس رو نصب کردم و از شب قبل برنامه ریزی میکنم که چه چیز هایی بخورم و چقدر کالری دریافت کنم. من چون اندامم گلابیه حتما باید حواسم باشه به وزنم.

یه عادت خوبی که دارم تقویت ش می کنم استفاده مداوم از ضد آفتابه. که تاثیرش رو دارم می بینم.

یه کار دیگه که باید کم کم تمرکزم رو روش افزایش بدم غیبت نکردنه. خیلی وقتها به صورت زیر پوستی و نامحسوس داریم غیبت میکنیم و حواسمون نیست!
غیبت فقط بدگویی نیست گاهی موارد تقریبا خنثی هم غیبت محسوب میشه.
یه کار خوب دیگه ای هم که انجام میدم اینه که تمرین ویولون میکنم و نقاشی میکنم. خییییییلی انرژی مثبت دریافت میکنم از این فعالیت ها

خداروشکر همسرم هم تشویقم میکنه و میگه خیلی خوبه که لطافت روحت رو با کارهای هنری حفظ میکنی

یه کار مثبت دیگه که دوستش دارم مطالعه سایت های دکتر محمدرضا شعبانعلی هست. در راستای افزایش آگاهی و مهارت ها. بعد خوندن حتما خلاصه نویسی میکنم در دفتر مخصوص تا اطلاعاتش خوب ثبت بشه در ذهنم.
یه نکته ای که خیلی خیلی دوست دارم تقویت ش کنم نحوه صحبت کردن ه. هم کلماتی که استفاده میشه و هم لحن کلام و هم موقعیت استفاده از کلام و خیلی چیزهای دیگه. در نوشتن مشکلی ندارم تقریبا چون فرصت فکر کردن دارم اما در صحبت کردن هم گنجینه لغاتم پایین هست و هم لحن مناسب موقعیت رو گاهی نمیدونم و یا نمیتونم اجراش کنم. یه تمرینی که به ذهنم میرسه اینه که کتاب هایی که میخونم رو با صدای بلند بخونم و سعی کنم روی نحوه ادای کلمات و جملات تمرین کنم. نمیدونم تمرین های دیگه ای هم هست یا نه ممنون میشم اگه شما هم راه حلی به نظرتون میرسه راهنماییم کنید.
بیتا خانم بارونیتو با نیم بوت و کیف اجری یا عسلی رنگ و شال و لگ قهوه ای سوخته اگه استفاده کنی خیلی شیک میشه،برای سارافن لی هم از پیرهن یا بافت سبز مغز پسته ای روشن یا سفید با کفش سفید و شال رنگی روشن خوب میشه،کلا جین چون اسپرت هست با رنگای روشن خیلی ناز و دخترونه میشه
نیکی جان چه با برنامه،افرین،موفق باشی با صدای بلند کتاب خوندن خوبه،به نظرم میتونی یه پاراگرافشو بلند با لحن مختلف برای خودت توضیح بدی،صداتو ضبط کنی گوش بدی ،تأثیر زیادی داره
خواهش میکنم بیتا جان پس اگه مانتوت این مدلی هست،به نظرم با شومیزاستین بلند سفید( شبیه پیرهن مردونه هست) با اونا بپوش که مچش پیرهن از زیر مانتو لی بیاد بیرون،اگر دوست دارین میتونین دکمه های مانتو رو باز بزارین که با یه لگ مشکی و کفش یکم لژ دار سفید این طرح کتونیا که مد شده بپوشین،یا اینکه اگر دکمه ها رو میبندین،یقه سفید لباس بیاد رو مانتو،با یه شال زرشکی جوری بندازین که یقه معلوم باشه،این مدلی که مدنظرم هست حتی افرادی که حجاب کامل دارن هم میتونن شال سر کنن،امیدوارم مدلی که میگم رو خوب بیان کرده باشم که راحت متوجه بشین،چون عکس ندارم ازش