سلام به همه دوستان
و ممنون از نظرات خوبتون
من پیگیر این تاپیک هستم و از نظرات ارزشمندتون استفاده می کنم.
خب مناین روزها در راستای ظریف تر شدن دارم این کارها رو میکنم.
کرم های روشن کننده و محلول لایه بردار ملایم که دکتر پوستم داده رو استفاده میکنم.
یه پزشک طب سنتی خوب پیدا کردم که قلق مزاجم رو ازش یاد بگیرم. فعلا مرحله به مرحله داریم میریم جلو ومن هم دارو هایی که میده رو مرتب استفاده میکنم. مشکلات هورمونی زیادی دارم که روی پوست و مو هام تاثیر گذاشته و خیلی امیدوار م که بعد از رفع این مشکلات هورمونی، پوستم ایده آل تر بشه. خلاصه از این نظر حواسم به خودم هست که هم موضعی و هم درونی روی بهتر شدن شدن پوستم توجه و تمرکز کنم. چون پوست خیلی خیلی در زیبایی موثره.
چند تا نرم افزار مدیریت کارها و برنامه ریزی نصب کردم تا کارهام رو با برنامه ریزی پیش ببرم و زمانم رو از دست ندم.
وزنم نرمال ه اما یه کوچولو شکم و پهلو دارم که اذیتم میکنه خصوصا وقتی لباس رنگ روشن میپوشم. نرم افزار کرفس رو نصب کردم و از شب قبل برنامه ریزی میکنم که چه چیز هایی بخورم و چقدر کالری دریافت کنم. من چون اندامم گلابیه حتما باید حواسم باشه به وزنم.
یه عادت خوبی که دارم تقویت ش می کنم استفاده مداوم از ضد آفتابه. که تاثیرش رو دارم می بینم.
یه کار دیگه که باید کم کم تمرکزم رو روش افزایش بدم غیبت نکردنه. خیلی وقتها به صورت زیر پوستی و نامحسوس داریم غیبت میکنیم و حواسمون نیست!
غیبت فقط بدگویی نیست گاهی موارد تقریبا خنثی هم غیبت محسوب میشه.
یه کار خوب دیگه ای هم که انجام میدم اینه که تمرین ویولون میکنم و نقاشی میکنم. خییییییلی انرژی مثبت دریافت میکنم از این فعالیت ها
خداروشکر همسرم هم تشویقم میکنه و میگه خیلی خوبه که لطافت روحت رو با کارهای هنری حفظ میکنی
یه کار مثبت دیگه که دوستش دارم مطالعه سایت های دکتر محمدرضا شعبانعلی هست. در راستای افزایش آگاهی و مهارت ها. بعد خوندن حتما خلاصه نویسی میکنم در دفتر مخصوص تا اطلاعاتش خوب ثبت بشه در ذهنم.