2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349261 بازدید | 18904 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من اگه جای شما بودم شایدم میزدم به خنده،مثلا وقتی گفتن میوه تموم شده یا کم بود بگید دستم درد نکنه ،خدا حفظم کنه که به فکر سلامتی بقیه ام براشون میوه اوردم، کلا با جملات متبت و به شوخی ،اونجا از کاری که انجام دادم از خودم تعریف میکردم،بعدا وفتی حسن نیت شما به همسرتون ثابت شد و دید که با خوش برخوردی با خانوادش رفتار میکنین،خیلی با احتیاط به همسر در مورد پرتوقع بودن برادرش میگفتم،البته من که ازدواج نکردم،خودتون بهتر میدونین
یه نکته بگم و برم..... اینقدر بهم دیگه زل نزنیم.....تو مکانهای عمومی،تو اتوبوس....تو خیابون...تو مترو.... حداقل بهم زل زدیم یه لبخند کوچیک هم بذاریم کنارش .....
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
سلام خوشجلا یه سوال فنی ؟ آیا چونه زدن برای تخفیف گرفتن حالا هر چیزی از هزینه آرایشگاه تا وسایل بزرگ برقی و غیره از ظرافت خانم ها کم میکنه ؟
آرامشم را مدیون توقعی هستم که از دیگران ندارم
کتی جون من مخالف نیستم با چونه زدن.....یه خاله اصفهانی دارم...خدای چونه زدن ب روش اصفهانیاست...خیلی ظریف و تمیز تخفیف میگیره...نه خنده و شوخی میکنه،نه خودشو سبک میکنه،خیلی محترمانه تخفیف میگیره
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
ولی اگر با اقاتون رفتین خرید...بهتره کلا بسپارید ب ایشون،اصلا دخالتی نکنید....اقایونم اصولا نمیتونن چونه بزنن،بهتره ما کنار بایستیم وخانمانه رفتارکنیم
سلام!کتی جان عزیزم چونه زدن بدور از ظرافته!اینو بسپرید ب همسرتون و خودتون هیچ وقت اینکارو نکنید!یا اوجش فقط یکبار بگید و چ کم کنند چ نکنند دیگه ادامه ندید!اگه کم کردن هر چقدر کم بازم تشکر کن،خیلی جاها همین تشکر. و لبخند بخاطر ی ذره تخفیفی ک دادن باعث شده بدون اینکه چیزی بگم خودشون موقع کشیدن کارت یمقدار دیگه هم کم کنند!چونه ب هیچ عنوان زنونه نیست
سلام ب همگی،می خواستم اگه میشه یکم درباره ظرافت و سیاست در مجالس عزا راهنماییم کنید،من مادربزرگ همسرم فوت کرده اگه بشه راهنماییم کنید ممنون ی جوری ک هم ظرافت و سیاست من حفظ بشه هم ب عزا داربودن اونا بی احترامی نشه پیشاپیش ممنون از هممممه
یکی از دوستان حرف خیلی قشنگی زدن گفتن نیار نیست گریه کنیم میتونیم آروم بشینیم و خودمون با کتاب دعا. مشغول کنیم!لباسای تیره بپوشید اما شیک و اتوکشیده!ی ذره ارایش نامحسوس هم داشته باشه!طوری ک بقیه متوجه نشن فقط رنگ پریده نباشی!حواسمون ب جورابم باشه،خیلی خانما رو میبینم ک جوراب شیشه ای نخ کش میپوشن،خیلی بده!من ی مراسم عذا ی خانمی دیده بودم ی مانتو شلوار ساده اما شیک پوشیده بودن،با ی ذره ارایش،ی عطر ملایم،سنگین و متین!خیلی شیک مجلسی تسلیت گفتن رفتن!حتی کفششون هم پاشنه داشت اونم زیاد!شاید بعضیا بگن زیاده رویه!اما من خوشم اومد،همینا سرش کرده بود از بقیه
با همه سلام و احوال پرسی کن!شاد نباش اما نیازم نیست گریه کنین!فقط اروم و خونسرد باش!یا اگه گریه ات گرفت خیلی اروم و بیصدا بعد با دستمال اشکتو بگیر!کلا ظریف باش عزیزم