2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349261 بازدید | 18904 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم... منم 4 روزه استارت زدم برنامم اینه.. 1.هر روز صبح غرغره کردن آب نمک 2. یک وعده میوه ناشتا 3.صبحانه مقوی و کم کالری 4.روزی 30 دقیقه تردمیل و 15 دقیقه حلقه 5.حمام کردن و استفاده از چند نوع کرم برای پوستم چون شوهرم ظهر نیس ناهار ها خونه مامانم طبقه بالا برای همین تایم صبح هام آزاده... 6.یک اس ام اس حال و احوال وخسته نباشید به شوهرم فعلا فقط همین کارارو انجام میدم... دیگه بعد ازظهر ک شوهرم میاد درگیرم دیگه یا پیشش میشینم یا عم اینکه شام درست میکنم... ولی هنوز کارای زیادی رو دارم باید به لیستم اضافه کنم..
در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍
موقعی ک یک آقا عقب می ایسته تا شما رد شید فقط تشکر کنید و عبور کنید، تعارف نکنید مگر اینکه سنشون بالا باشه و براتون خیلی محترم باشن،جلوی پای هیچ مرد جوانی بلند نشید فقط نشسته با رویگشاده ااحوال پرسی کنید،فقط در صورتی بلند شید ک سنشون بالا باشه،البته در جایی ک همه برند میشن جلوی شخصی بهتر شما هم ب تبعیت از جمع بلند شید
وقتی نوشیدنی میخورید بهتره ک چند بار جرعه جرعه بخورید، ی جرعه بخورید بزاریدش توی پیش دستی و بعد یک دقیقه جرعه بعدی،اگه نوشیدنی گرمه ب هیچ عنوان فوت نکنید بزارید خودش خنک شه،
موقع غذا خوردن از گوشه بشقاب شروع کنید و تمییز غذا بخورید،بعضی رو دیدم از وسط بشقاب شروع میکنن،هیچ وقت اضافی غذا رو مثلا استخوان رو توی سفره نزارید بزارید توی بشقاب،
اینکه ی خانم تیپ مردونه بزنه اصلا جالب نیست و دقیقا ب اقایون حسی رو میده ک ی خانم وقتی ی آقا با آرایش رو میبینه پیدا میکنه،چندششششون میشه،من توی عروسی ی خانم دیدم اینجوری اصلا خوشم نیومد