2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349261 بازدید | 18904 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند نکته این چند روز متوجه شدم،خانمایی ک ظریفن لباسای شیک و ساده میپوشن،نه زیاد شلوغ نه ساده،جواهرات کم و ظریف استفاده میکنن،لباسای ست میپوشن،آروم و زیبا صحبت میکنن،ارایش دارن و ناخن هاشون کمی بلند و منظم و لاک زده،ب لطافت پوستشون اهمیت میدن،توی مراسم از اول تا اخرش وسط نیستن،کوتاه میرقصن و خیلی ظریف و ناز،اکثرا ایرانی حتی با آهنگ هایی ک ریتم تندی دارن بازم با ارامش حرکات رو انجام میدن،لبخند رو صورتشونه،اکثر وقت شون کنار همسرشونن،توی جمع علاقشون 'ب همسرشون رو با گرفتن دستاش نشون میدن،ب ظاهر خودشون و همسرشون اهمیت میدن، نگاهشون ناز داره،حرکاتشون ظریفه،
دست زدنشون هم ظرافت داره،تمام مراسم دست نمیزنن،گهکاهی و کوتاه و آروم،موقع ورود و خروج تک تک با همه با لبخند سلام و احوال پرسی میکنن،خوشبو هستن،با فرزندشون با محبت و احترام برخورد میکنن
ی چند تا نکته ک الان یادم اومد اینکه کشیدن سیگار،میلیون ظرافت ی زن رو نابود میکنه،و واقعا باعث میشه دید بدی بهش داشته باشن، خانمای ظریف چایی فقط صبحانه میخوردن و ذر بقیه مواقع چاقی نمیخوردن،پلی بعضیای دیگه زیاد میخوردن بنظرم بد بود،هیج وقت عروسی حتی هفت پشت غریبه با مانتو نرید،خیلی بده،بدون آرایش نرید،
طوبی جون نکته ایی که گفتی رعایت کردی عالی بود،،چرا از خودت راضی نیستی،ماشالا این چیزایی که من شنیدم ازت همه در شان یه خانوم تمام و کمال هست،احتمالا کسی حرفی زده که باعث شده همچین تصوری داشته باشی از خودت که باید بهش بی توجه باشی عزیزم،خودت خودت رو باید باور داشته باشی