2777
2789
عنوان

متقاضی رهن خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 22 پست
اره میده.ول یفکر کنم تبدیل کنه .یعنی مثلا 35 رهن 200 اجاره! چون ما الان 33 ماهی 120 میدیم.میخواد اجاره زیاد کنه. بلوار پروین.216 شرقی.بین 133 و 135.پلاک 58 .زنگه دوم.6 به بعد خونه هستیم. شما الان منزلتون کدوم سمته؟نزدیکی؟
Dokhtaram asheghetaaaaaaaaaaaaaaaaam

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام رها جان ببین این به دردتون میخوره.تو آگهی ها دیدم محل: تهران، پیروزی تلفن تماس: ایمیل: متراژ: ۷۰ ودیعه: ۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان اجاره ماهیانه: ۷۵۰٫۰۰۰ تومان تعداد اتاق: دو حومه شهر: نیست (بعلت پرداخت قسط قابل تبدیل نیست..شرمنده) (ملک تخلیه می باشد) 70متر طبقه دوم - دوخواب - 5 ساله - چهارطبقه تک واحدی -ساکت -بدون پارکینگ ( پارکینگ برای موتور دارد ) -دارای انباری- نزدیک مترو و اتوبان امام علی- کف سرامیک -گاز رومیزی - mdf - دارای دو کمد دیواری-خیابان پیروزی - خیابان پرواز - خیابان صفا -بن بست سرابی پلاک 7 طبقه دوم-درصورت عدم پاسخ اس ام اس بدهید http://divar.ir/v/aI0BITE9/