2777
2789
عنوان

چگونگی تاسیس کلوب توسط کاربران (راهنما)

| مشاهده متن کامل بحث + 6334 بازدید | 111 پست
نیکی خانم . . .
یکی هست که مدام در تماس با ما می نویسه منتها ایمیلشو غلط می نویسه . .ببینید دوتس شماست؟ اول ادرس میلی سه تا دبلیو میزاره و نمیشه تشخیص داد کدام کاربر در سایت هست . . . .
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
سلام اقای زاهد لطف کنید اسم منو عوض کنید قبلا هم ازتون درخواست داشتم...فقط یهدای خالی...ممنون میشم
خدایا!!!! اندکی نفهمی عطا کن تا راحت زندگی کنیم مردیم از بس فهمیدیم و به روی خودمان نیاوردیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام نینی یار جان شما این لطفو بکنید..ممنون میشم..
اقای زاهد که پسندی منو نادیده میگیره
خدایا!!!! اندکی نفهمی عطا کن تا راحت زندگی کنیم مردیم از بس فهمیدیم و به روی خودمان نیاوردیم.
سلام نینی یار ،عزیزم میخوام اسم مستعارمو عوض کنم راهنماییم میکنی
عو پرویز که جواب نداد لطفا اگه میتونی تغییر بدی بکنش (تی تی)حالا هر جور تونستی بنویس تا قبول کنه
مرسی
گر بر سر من زبان شود هر مویی یک شکر تو از هزار نتوانم کرد..
یه تاپیک دارم میخواستم یه تغییرکوچولوبدم عکس کارتونه زدم35+حواسم نبودالان فقط35ساله هاوبزرگترازاون میان توتاپیکم درصورتی که من دوست داشتم کوچکترها هم بیان خیلیامثلا23ساله میادمیگه من تاپیکتودیده بودم دیدم زدی35+نیومدم توش
نمیشه موضوع روویرایش کرداگرمیشه شما35+اونوبکنید20+مرسی ازکمکتون
خدایا ازت عاجزانه میخوام امسال همه منتظرا تیکربارداری بذارن خواهش میکنم امسال یه کاری کن همه یه نی نی سالم وصالح بیاد تو بغلشون وعید95سه نفره یا بیشتربشن.امین یا رب العالمین.اگه دوست داری یه صلوات من ومنتظرای دیگه رو مهمون کن.**** اللهم صل علی محمد وال محمد.وعجل فرجهم
درضمن اگرمیشه نام کاربری منوعوض کنیدواگرمیشه یه کاری کنیدنام کاربری مشابه تاییدنشه الان یکی بعدمن عضوشده ولی نام کاربریش بامن یکیه میخواستم نیایش روعوض کنیدبگذارید**~~~قندعسل کوچولو~~~**
مرسی اززحماتتون
خدایا ازت عاجزانه میخوام امسال همه منتظرا تیکربارداری بذارن خواهش میکنم امسال یه کاری کن همه یه نی نی سالم وصالح بیاد تو بغلشون وعید95سه نفره یا بیشتربشن.امین یا رب العالمین.اگه دوست داری یه صلوات من ومنتظرای دیگه رو مهمون کن.**** اللهم صل علی محمد وال محمد.وعجل فرجهم
نی نی یار جون از دیشب تا می خوام پست بزارم تو یه تاپیک نظرمو که میدم تا میام ارسال رو بزنم یه صحفه باز میشه یه متنی نوشته که من اصلن نمی تونم اونو بخونم کنارش هم عکس کاربری منه بعد باید به یه صحفه قبل برگردم بعد دوباره تو اون تاپیک بیام تا پستمو ببینم در غیر این صورت اصلن نمی تونم پستمو ببینم بچه ها یعنی دوستام عکس کاربریمو می بینن اما من نه عکس کاربریمو می تونم ببینم نه برا دوستامو فقط عکس چراغشون که روشنه رو می بینم میشه رسیدگی کنید
زندگیم بدونه تو هیچ معنایی نداره همسرعزیزم
سلام از دوستان کسی میدونه چطور میشه کلوپ ویژه ایجاد کرد؟ و اینکه چطور در بخش تبادل نظر میشه موضوعی با فونت درشت تر در هر موضوع ایجاد کرد؟ ممنون
28 بهمن ماه92/زندگی شیرین ما/با اومدن دونه ی بهشتیمون ×ریحانه ی مامان×رنگ و بوی بهار گرفت...خدایا برای رحمتت ممنونم
سلام. دوستان چطوری میتونم منم راجب مسایل مورد نظرم مثل شماها یه قسمت جدید بسازم و راجبش با شماها صحبت کنم؟؟؟؟؟؟؟ عضو جدیدم.............. شاید منظورم کلوپ باشه.... چه میدونمممممممممممممممممممممممم
خدایا دلم زنگ تفریح میخاد باور کن خسته شدم از این کلاس رقصیدن به ساز دنیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا التماس دعا...
2810