2777
2789
عنوان

جراحی زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 44 پست
واقعا قد و وزنتون متناسبه نمیدونم آقایون چرا انقدر بهانه گیر شدن

از بس بعضی از این زنها با هزار جور عمل خودشونو پلنگ کردن  ب ا س ن های غیر معمولی و کمر باریک و سینه های برجسته ریختن بیرون،والا توجه زنها رو هم به خودشون جلب میکنن چه برسه به مردا که خدادادی تنوع طلبن

نه کلا من برا خودم نپرسیدم  این مشکل برای یه دختری از اقوام پیش اومده بینیش یکم قوز داره فقط

من یه دوست داشتم بینیش واقعاً نیاز به عمل داشت یعنی فاجعه بود با اصرار همسرش عمل کرد و فوق العاده زیبا شد 

منظورم این بود که آیا واقعا نیاز داره یا پسره از سر وسواس و چشم چرونی اینو میگه 

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی اون آقا پسر،قیافه شما خیلی واسش مهم تر از اخلاق و رفتارتون هست.میگه اول ظاهر و قیافه‌ت رو درست کن تا بتونم با خلاقت(حالا خوب یا بد) کنار بیام.

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
من یه دوست داشتم بینیش واقعاً نیاز به عمل داشت یعنی فاجعه بود با اصرار همسرش عمل کرد و فوق العاده زی ...

نه به نظر خودش و اطرافیان خیلی نیاز نداره و به نظرع خودم پسره داره سخت میگیره الکی

من یه دوست داشتم بینیش واقعاً نیاز به عمل داشت یعنی فاجعه بود با اصرار همسرش عمل کرد و فوق العاده زی ...

عزیزم این دوستتون مگه با همون چهره با نامزدش آشنا نشده بوده؟

ینی منظورم اینه که خب اگه همونطور پسندیش دیگه پس چرا گفته برو عمل کن

بعد بینیه دوستتون میشه بگید مشکلش چی بوده ینی مثلا قوز و اینا داشته 

البته ببخشید میپرسم

از بس بعضی از این زنها با هزار جور عمل خودشونو پلنگ کردن  ب ا س ن های غیر معمولی و کمر باریک و ...

اره واقعا زمونه ی خوبی نیس اصلا

اصلا بنظرم یجوری جا افتاده در جامعه که هر کسی حالا یه مشکل کوچیکی در ظاهرش اگه داشت فوری باید بره جراحی کنههه😕😕😕

یعنی اون آقا پسر،قیافه شما خیلی واسش مهم تر از اخلاق و رفتارتون هست.میگه اول ظاهر و قیافه‌ت رو ...

بر عکس اینم پیش اومده برامون من داداش خودم با یه خانمی آشنا شد بعد خانمه بهش گفت مثلا فلان عمل رو روی صورتت انجام بده 

داداشه من تا الان چنتا عمل مختلف انجام داده

عزیزم این دوستتون مگه با همون چهره با نامزدش آشنا نشده بوده؟ ینی منظورم اینه که خب اگه همونطور پسند ...

چرا با همون حالت پسندیده بوده ولی بعدا گفته اگه عمل کنی بد نمیشه که دوست خودمم علاقه داشته به اینکار

بینی قوزدار با افتادگی شدید (عقابی)

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
چه جالب برای آقایون چه عمل هایی انجام میدن بجز عمل بینی

من داداشم هم بینیشو عمل کرده 

هم عمل چانه انجام داده و هم بوتاکس کرده 

موهاشم کاشته

یه عمل دیگم میخواد بره انجام بده

من داداشم هم بینیشو عمل کرده  هم عمل چانه انجام داده و هم بوتاکس کرده  موهاشم کاشته یه ...

ای بابا بیچاره گیر عجب زنی افتاده.لابد خیلی دوستش داره که اینهمه ریسک عمل رو به جون خریده.شوهر من برای دماغش هم نمیره عمل درحالی که خیلی لازمه براش.من یه بار گفتم قبول نکرد.ای ول به داداش عاشق

ای بابا بیچاره گیر عجب زنی افتاده.لابد خیلی دوستش داره که اینهمه ریسک عمل رو به جون خریده.شوهر من بر ...

عزیزم شما فرده محترمی هستی که انقدر به همسرتون سخت نگرفتی 

این نامزده داداشه من تا الان سر این مسایل چند بار دعوا راه انداخته با داداشم

عزیزم شما فرده محترمی هستی که انقدر به همسرتون سخت نگرفتی  این نامزده داداشه من تا الان سر این ...

وای خیلی بده که اون خانوم همینطوری دیده و پسندیده داداشتو دیگه بعدش دبه بازی درمیارن.بنظر من داداشت خیلی عاشقشه که هی به حرفش می‌ره زیر تیغ.ولی خدایی دلم براش سوخت😞