2777
2789
عنوان

جراحی زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 44 پست
خب اگه بهش علاقه داشته باشین چی؟ بازم کات میکنی؟

علاقه بالاخره یه روزی ته میکشه این خودتی ک برای خودت میمونی اگه یه روزی اون چیزی که میخاسی نبودی انگار زندگی نکردی اصلا بت توصیه میکنم به خاطر دیگران زندگی نکن و به خاطر دیگران خودتو تغییر نده

اگه یه روزی حس کردی دوس داری بینیتو عمل کنی عمل کن

ولی به خاطر نظر کسی دیگه و به خاطر اینکه پسندیده بشی خودتو تغییر نده(چه ظاهری چه باطنی)

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته عزیزم باهات موافقم

یه مثال راحت واست بزنم الهی قمشهیه ای وقتی سخنرانی میکنه هیچ کس به چهرش توجه نداره از معلومات ذهنیش استفاده میکنن بخاطر همین چهره اش هم محبوب میشه 

دوستم عین همین شرایط براش پیش اومدو ازدواج هم کردن تازه خرج عمل رو هم پسره داد،ولی یکسال بعد با یه بچه جداشد همش میگفت رانهات چرا این شکلیه  ب ا سنت چرا اون شکلیه

بره به درک بابا ینی چی اگه اینجوری نکنی من نمیپسندم بگو میخوام صدددددددسال سیاه نپسندی 

این الان به دماغت گیر میده میگه برو عمل کن پس فردا میگه برو لب تو پروتز،کن روز بعدشم میگه یه جای دیگه تو عمل کن دیگه کات کن بابا 

دوستم عین همین شرایط براش پیش اومدو ازدواج هم کردن تازه خرج عمل رو هم پسره داد،ولی یکسال بعد با یه ب ...

اقایون واقعا خیلی تنوع طلب شدن تا یه خانمی رو میبینن که ویژگی هاش بهتر از همسرشونه یا خیانت میکنن یا همینطور از ویژگی های همسرشون ایراد میگیرن

اقایون واقعا خیلی تنوع طلب شدن تا یه خانمی رو میبینن که ویژگی هاش بهتر از همسرشونه یا خیانت می ...

بله دقیقا شوهر منم مستثنی نیست دائم از هیکلم ایراد میگیره اعتماد به نفسمو کشته

بله دقیقا شوهر منم مستثنی نیست دائم از هیکلم ایراد میگیره اعتماد به نفسمو کشته

عزیزم شما هیکلتون مگه مثلا تپله یا خیلی لاغره؟

البته ببخشید پرسیدم 

چون من دیدم بعضی آقایون ایرادای مسخره ای میگیرن؟