2777
2789
عنوان

یه سوال؟*

747 بازدید | 4 پست
مامانای گل سلام .من میخواستم کمکم کنید ببینم الان چند ماهمه؟تاریخ اخرین پری رو نمی دونم چون منظم نبود 17 فروردین سونو رفتم 5هفته و3 روز بودم به حساب این سونو الان 27 هفته ام اما دکترم هفته ی پیش بهم گفت تو 7 ماهم 7ماهم تموم نشده(یعنی 7ماهونیمم)نمی دونم زایمانم ابان یا اذر احساس میکنم دکترم تاریخ واشتباه میکنه نظر شما چیه؟
از رو لقاح اگه حساب کنی 38 هفته باید زایمان کنی. اگه پریودت منظم بود و از رو پریود حساب میکردی 40 هفته

فکر کنم هفته 28 که تموم شه طبق پریود البته میری تو ماه 7

دکترت حتما از رو پری گفته
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
میشه اواخر آبان یا اوایل آذر
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.