2777
2789
عنوان

آموزش گوگل سرچ کنسول

37 بازدید | 2 پست

سرچ کنسول چیست؟

اگر در حوزه سئو فعالیت می کنید نام گوگل سرچ کنسول باید زیاد به گوشتان خورده باشد. وبمستران روزانه 4 تا 5 بار به این ابزار سر می زنند. شاید براتون سوال باشه که چرا سرچ کنسول گوگل اینقدر مهم است؟ سرچ کنسول مثل پدر و مادری نصیحتگر، مشکلات وب سایتتان را به شما اطلاع می دهد. نقاط ضعف و قدرت، ورودی ها و صفحات فرود، جایگاه شما در هر کلمه کلیدی در گوگل، تعداد دفعاتی که در نتایج گوگل دیده می شوید و…. حالا شاید تا حدودی به جواب سوال گوگل سرچ کنسول چیست؟ رسیده باشید. اما بزارید بیشتر برایتان توضیح دهیم. سرچ کنسول در قسمت های مختلف خود که هر یک از آن ها را در آموزش گوگل سرچ کنسول به شما توضیح می دهیم، یک سری اطلاعات و قابلیت هایی را در اختیارتان میگذارد. این اطلاعات به شما کمک می کند تا بتوانید مشکلات وب سایت خود را شناسایی و آن ها را حل کنید، نقاط قوت سایتتان را متوجه شوید و با کار بیشتر بر روی آن ها قدرت سایت خود را افزایش دهید. با ویکی دمی در آموزش گوگل سرچ کنسول همراه باشید تا روش استفاده و کاربرد های این ابزار قدرتمند را یاد بگیرید.

آکادمی آموزش سئو و دیجیتال مارکتیگ ویکی دمی در جهت افزایش سطح علمی شما عزیزان در این حوزه ها، تمامی آموزش ها و دوره ها را به صورت رایگان برگزار می کند.

من زیاد نمی دونم چون کارم طراحیه نه سئو 

فقط دیدم تو سرچ کنسول میان آدرس سایت رو میدن تا تو گوگل ثبت و ایندکس شه

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
من زیاد نمی دونم چون کارم طراحیه نه سئو  فقط دیدم تو سرچ کنسول میان آدرس سایت رو میدن تا تو گو ...

اون قسمتی که شما میفرمایید برای ثبت آدرس هستش ولی سرچ کنسول خیلی قابلیت های زیادی داره که به درد سئوکار ها میخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید