2777
2789
دوستان عزیز سلام شو لباس و وسایل کودک از معروف ترین برند ها مثل NEXT , CARTERS , MARKS&SPENCER , JIMBORIE , MOTHERCARE , CLARKS , OSHKOSH , OKAIDI و ... تمامی لباس ها و وسایل نو و یا در حد نو که خیلی کم استفاده شده و بسیار تمیز میباشند . قیمت ها فوق العاده منصفانه گذاشته شده . در این شو انواع پوشاک،کفش ،سندل ، تخت و پارک ، تخت نوزاد آلمانی روبا ، کالسکه مکسی کوزی ، ... به نمایش و فروش گذاشته شده . شو در تاریخ های : 20 تا 24 مرداد و 27 تا 31 مرداد برگزار میشه . مکان شو سمت غرب تهران هست . هر کدوم از دوستان که مایل هستن از این شو دیدن کنن لطفا با شماره تلفن های 09122124453 یا 09123548815 تماس بگیرن تا آدرس دقیق داده بشه . منتظر دیدارتون هستیم :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان دخترونه خیلی بیشتر داریم ولی پسرونه هم هست ببخشید دلم میخواست که اینجا هم بزارم ولی خیییییییییییییلی زیادن اصلن نمیشه . 2 تا رگال کامل پر لباسه . با کلی کفش و کلاه و شال و دستکش و پاپوش و .... به اضافه تخت و تخت و پارک و آویز عروسکی و کیسه بودار واسه پوشک
ولی مطمئنم اگه بیاین از نزدیک ببینید تقاوت شو ما رو حس میکنید قیمت ها خیلی منصفانه گذاشته شده . همه لباس ها کاملا سالم و تمیز و یه سری کاملا نو هستن . همه اجناس کد و تگ قیمت داره و روی رگال هست
ببخشید من ۱ سوال دارم شما مثل سایر دوستان شغلتون وارد کردن لباس هست یا لباسهای دختر خودتونه? چون گفتید یه سری در حد نو سوال شد برام
حسبناالله و نعم الوکیل. خدایا خودت مراقب دختر من باش
ماهور جون یه سری داییم از کانادا فرستاده برای فروش و اونها نو هستن . یه سری هم از انگلیس . اونهایی که 2-3 بار استفاده شده ولی کاملا سالمه برای دختر خودمه . البته این شو من و دوستم با همه . وسایل اون هم هست که هم نو داره هم در حد نو . اونهایی که در حد نو هستن اگه من نگم اصلا فرقی با نو ندارن . ولی من کاملا نو ها رو از بقیه جدا کردم و تو 2 رگال متفاوت گذاشتم .
2810