2777
2789

نی نی یار 1
+1

1392/5/11 12:28 ق.ظ

سمیا جان بفرستش دفتر مدیر نی نی سایت از انضباط کاربریش کم کنن

.................................................

نی نی یار

خونه خاله کدوم وره !؟

کروکیشو از کدوم افسر بگیرم حالا !؟؟ عمو پرویز !

امضــا نـدارم انگشـت میـزنــم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهام وقت ندارم با منشیم هماهنگ کن
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
2805
سمیا نذار بگم شبا با این دامن کوتاهت تو سایت میچرخی و جوونای مردمو به گناه میندازی
[smiley]s/sm_07.gif[/smiley]اعتقادات هر کسی‌ مثل مسواکشه،خواهشاََ مسواکتونو تو حلق بقیه نکنید!!![smiley]s/sm_07.gif[/smiley]

نی نی یار من کجا برم شکایت؟ چرا من نینی یار نشدم؟
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
یه مشکل دیگه بگم؟؟؟

توی هر تایپیکی میری مینویسه چند نفر کاربر و میهمان داره اما نمینویسه چند بار بازدید شده
برای دیدنه تعداد بازدید ها باید بریم توی تبادل نظر ببینیم........
میشه بالای هر تایپیک بنویسید چند نفر ازش بازدید کردن؟

یه مشکله دیگه هم که چند وقت پیش بچه ها با آقای زاهد صحبت کرده بودن

اینجایی که لایک گذاشتید،دیسلایک هم بزارید و اینا رو کوچولو توی پایینه صفحه بزارید تعدادشونو
من وقتی یکی لایک میزنه یه +1 گندهههههههه بالای اسمم میبینم
که انقـــــــــدر عددش گندست گاهی نمیشه تشخیص داد چه عددیه
نمیدونم فط برای من اینجوریه یا همه.......
اما قبلا هم دیدم که بقیه بچه ها گفتن این مشکل رو دارن
میشه از اون بالا عدد تعداد لایک ها رو بردارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2810