2777
2789
عنوان

درد دل من و خدا

159 بازدید | 14 پست

نمیگم باردار باشم میگم حداقل زود پریودیم بیاد که اینقدر منتظر نباشم و توهم بزنم خیلی خسته شدم .فردا صبح بیدار شم پریود شده باشم نهایت تا شب تو شک هستم و غصه میخورم اما نه اینکه بعد ۲۰روز توهم زدن پریودی بیاد خدایا نزار اینقدر خیال واهی کنم دلم برا خودم میسوزه

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله که بارداری 

بدم میاد از این جمله هر ماه میشنومو هیچ

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
چرا مث منی

چند روزه عقب انداختی؟

استارتر چله زیارت عاشورای آیت اله حق شناس همراه با ترک گناه به خصوص گناه های زبانی دروغ ، نه غیبت بکنی نه غیبت بشنوی و مسخره کردن . بد اخلاقی و ...  و انجام تمام واجبات و نماز اول وقت 

اینارو انجام بده اگر بچه دار نشدی بیا تف بنداز تو صورت من بگو چرا وقتمو گرفتی 💕

استارتر چله زیارت عاشورای آیت اله حق شناس همراه با ترک گناه به خصوص گناه های زبانی دروغ ، نه غیبت بک ...

زیارت حق شناس چجوریه؟؟؟

چند روزه عقب انداختی؟

هنوز نمیشه گف عقب انداختم ولی خیلی حالت تهوع دارم زیر شکمم درد میکنه بی هوا گرمم میشه لک قهوه ای میبینم

میشـه بـراے سـلامتی نـی نـیِ تـو دلـ👼ـم و خـانـوادم دعـا کنیـد❤
هنوز نمیشه گف عقب انداختم ولی خیلی حالت تهوع دارم زیر شکمم درد میکنه بی هوا گرمم میشه لک قهوه ای میب ...

پرولاکتینت مورد نداره؟

بدم میاد از این جمله هر ماه میشنومو هیچ

وای انگار خودم دارم اینارو میگم دقیقا میفهممت خدا کنه واقعا ماهم مادر بشیم دیگه واقعا کم آوردم من اصلا دیگه حتی تاریخارم نگاه نمیکنم که نفهمم کی قرار پریود شم میگم منکه هرماه پریود میشم دیگه چه کاریه !

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍