من صبح زود که برای شیر نینی بیدار میشم ناهارم رو میزارم تا هشت غذام امادست ظهر فقط گرمش میکنم بقیه زمانم رو راحت استفاده میکنم البته من خونه دارم و درسم هم تموم شده ولی فکر میکنم این زمان آزادی که من به دست میارم و مثلا موهامو درست میکنم کتاب میخونم یا میخوابم شما میتونی درس بخونی یه بار امتحان کن آدم ناهارش که آماده باشه کلی جلو میافته برای کارهای خونه هم هر دو هفته یه بار یه کارگر میارم برای نطافت کلی ولی روزی نیم ساعت به طور حتم خودم ریز ریز تمیز میکنم و نمیزارم ریخت و پاش بشه مثلا تا بیدار میشم فوری روتختی رو میکشم یا روی زمین یه ملافه بزرگ پهن میکنم دشک بازی بچه و خرت وپرتاش همیشه اونجاست باباش که میخواد بیاد ملافه رو با همه چیزای توش جمع میکنم میزارم گوشه اتاق بچه اینجوری هر وقت کسی هم سر زده میاد یا شوهرم تا حالا ندیده کف خونه چیزی از وسایل بچه اینور اونور افتاده باشه ظرفها رو همیشه میچینم تو ماشین تا پر شه تو سینک نمیزارم که بد منظره شه و خلاصه حواسم هست که کارای خونه رو هم جمع نشه
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید