2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506565 بازدید | 3009 پست
گلم دیشب در کمال ناباوری همسرم زنگ زد آشتی کردیم 🥹🥰 با موتور تصادف کرد و دور از جونش فکر کرد میمی ...

عزیز من قربونت برم 😘😘😘😘😘😘😘😘چقد خوشحالم برات

واقعن ازته قلبم دعا کردم گلی جونم انشالله بهترین زندگیو داسته باشین منو در جریان بذار گلم

چقددددددددد خوشحالم کردی

حالا شوهرمم همینو میگه ها

میگه خدا نکنه اخم کنی یا قهر واییییی دنیا برام جهنم میشه انقد اتفاق بد میاد برام😂😂😂

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد اولین مسافرتمون افتادم

شب راه افتادیم و صبح به مقصد رسیدیم. در به در دنبال جایی بود بریم غذا بخوریم. کنار یه مسجد موندیم دست و صورت شستیم .

یه نونوایی و سوپری هم بود رفتم یه نون گرفتم و یه پنیر خامه ای وقتی اومد براش لقمه گرفتم . هنوز بعد ۹سال میگه اون خیلی بهم چسبید . یه صبح سرد زمستون و یه نون داغ و یه لقمه مشتی🤣

2805

بنظر من یک راه خیلی خوب برای اینکه تو رابطه ات تنوع بدی استفاده از محصولات زناشویی مثل باز مارو پله، تاس شبرنگی ، کاندوم های عروسکی ، روان کننده های مختلف و کلی چیز دیگه

اینا خیلی تاثیرگذارن چون همین تنوع در رابطه از یکنواختی رابطه جلوگیری میکنه 

من هنوز عقد نکردم ولی عشق من آدم عجیبی هس کلا ن از چیزی زیادی خوشحال میشه ن زیادی ناراحت 

ذوق هیچوقت نمیکنه در حد من

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

ما چارت تولدشو براش تفسیر کردم تولدش بهش دادم شوهر من خیلی به کائنات علاقه داره خیلی خوشحال شد ببینید به چه چیزی علاقه داره دنبال میکنه تو اون حوضه خوشحالش کنید 

من هنوز عقد نکردم ولی عشق من آدم عجیبی هس کلا ن از چیزی زیادی خوشحال میشه ن زیادی ناراحت ذوق هیچوقت ...

اگه به ستاره شناسی اعتقاد داری چارت ازدواجتونو تفسیر کنید خیلی کمک میکنه

اگه به ستاره شناسی اعتقاد داری چارت ازدواجتونو تفسیر کنید خیلی کمک میکنه

بلد نیستم اخه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بلد نیستم اخه

باید ساعت تولدشو بدونی تا چارت دقیق خودش باشه با نجوم اینکارو انجام میدن تو اون لحظه ای که دنیا اومده بهت میگه چه انرژی هایی از ستاره ها دریافت کرده
بعد کل شخصیتش رو میگه که بر اساس این انرژی چجور ادمی هست چی دوست داره تو چی استعداد داره مسافرت دوست داره کجا بره چطوری باشه سفرش کارش چی باشه تو چی فرصت و شانس داره مثلا رابطه جنسی هم میگه که تو چه فضایی باشه چجوری باشه چه وقتایی حالش خوب نیست از نظر انرژی اوووه خیلی چیزا چطوری باهاش رفتار کنی از چی بدش میاد از چه آدمایی باید دوری کنه . خیلیییی زیاده من حالا چیزایی که یادم بود گفتم حتی مثلا بهت میگه تو خانوادش چطور آدمیه با عشقش چطوریه تعهد داره نداره همه چی