2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506649 بازدید | 3009 پست
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سورپرایز آخر شب برای همسری تو خونه ی مادرشوهر همسرتون اگه بیرون اتاق در جمع خانواده بود؛ شما برید تو اتاق یه لباس قرررری بپوشید و توی تل گرام این پیغامو بهش بدید : توجه توجه! شرکت (...)ایران شما را به داشتن شبی خاطره انگیز در کنار زیباترین زن دنیا دعوت مینماید برای کسب اطلاعات بیشتر به اتاق خوابتان مراجعه بفرمایید❤️
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ایده ی دیگه هم بدم یه روزایی جای اینکه به آقای همسر چیزی ه یه بدین یا براش کاری کنین بهش پیام بدین من گل میخوام لطفا حالا جای گل هرچیز دیگه ای میتونین بخواین لواشک پاستیل و چیزای دیگه ولی کوچیک ، شماهم توو خونه خودتونو آراسته و آرایش کنین تا بیاد این کار چن تا حسن داره اول اینکه به خودتون هم باید توجه کنین و باید خودتون برای خودتون مهم باشین تا واسه آقای همسر هم مهم بشین دوم اینکه اینجوری عادت میکنن هرزگاهی ایشونم یه تکونی به خودشون بدن ، سوم اینکه یه ایده ی خوشمزه رو دوتایی باهم میسازین خیلی هم کیف داره اینجوری خانم حس نمیکنه همش من دارم تلاش میکنم که شادش کنم
آقایون یکم توو بروز دادن علاقه خنگولن باید به زور ازشون بیرون کشید ، مثلا من هر روز یکی دوتا پیام عشقولانه میدم به همسرم اما دریغ از جواب نهایت جوابش تشکره اما خب نمیشه گفت مارو دوس ندارن فقط روش ابرازشون با ما متفاوته مثلا وقتی خرید میکنه و دست پر میاد خونه یعنی دوست دارم سخت نگیرین و همه ی کارای خوبشونو بزرگ کنین و تشویقشون کنین تشکر کنین ازشون حتی واسه انجام دادن وظایفشون به خاطر سرکار رفتنشون به خاطر خرید کردن به خاطر گذاشتن آشغالا دم در یه وقتایی هم خیلی راحت با شوخی و لوس بازی ازش بخواین که براتون هدیه های کوچیک مث گل و... بگیره
سلاااام بر همسر عزیزتر از جانم امید که کیفتون کوک و دماغتون چاق باشه ... از قدیم و ندیم گفته اند و ما هم بارها اقرار کردیم که مرد خونه رییس خونه اس! سلاااام رییس قربون رییس خودم بشم که از همه رییسا بهترتره ... حالا رییس خونم رییس خودم رییس از گل بهترم ...مگه شما رییس نیستی؟ خودتم قبول نکنی واسه ما ریس الروسایی!😜 شما خودت بهتر می دونی ما کارمندا نزدیک عید که میشه چشممون بیشتر از قبل به کرم شما رییسا هست. اصلا عیدی فقط از دست رییس می چسبه و... سلاااام رییس قربون رییس خودم بشم که از همه رییسا بهترتره حالا رییس خونم رییس خودم رییس از گل بهترم ...مگه شما رییس نیستی؟خودتم قبول نکنی واسه ما ریس الروسایی! شما خودت بهتر می دونی ما کارمندا نزدیک عید که میشه چشممون بیشتر از قبل به کرم شما رییسا هست.اصلا عیدی فقط از دست رییس می چسبه شما خودت بهتر می دونی ما کارمندا نزدیک عید که میشه چشممون بیشتر از قبل به کرم شما رییسا هست.اصلا عیدی فقط از دست رییس می چسبه ❤️❤️ ویژه ارسال به همسر در جهت دریافت پول برای خرید عید
شوہرم چند وقت پیش پکر و توہم بود بلیط کنسرت مورد علاقہ شو گرفتم و،کاغذ ہا،رو لولہ کردم و انداحتم تو بادکنک بہ ایں صورت کہ شیشہ نوشابہ رو نصف بریدم قسمت دہنی ش رو گذاشتم لبہ بادکنک
و از،پشت کاغذ ہا،رو انداحتم و چن تا بادکنک ہم پر کاغذ رنگی تیکہ تیکہ کردم و باد کردم و،ریحتم وسط پذیرائی وقتی اومد گفتم مسابقہ داریم نشوندمش وسط اتاق و یہ چاقو دادم دستش ہر بادکنکی کہ من مینداحتم ہوا اون باید با،چاقو میزد میترکوند با یہ دست و یہ حرکت بدون اینکہ بلند شہ تااا جایزہ شو پیدا کنہ وقتی پوچ میشد کاغذ رنگیا میریحت سر و صورتش خیلی حال کرد اون شب ایدہ جالبی برا تولد یا،سالگردہاست
Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
‍ پیامک جهت درخواست پول از همسر الا یا ایها الاقا !!! کنون بشنو همین حالا صفای ان مرامت !! فدای ان صدایت!!! قربان ان نگاهت ! قد و بالات سه چارک !!! در بیاد چشمای بدخواهانت.... الهی خودم فدات شم ... الهی برات بمیرم ... داری دویست بریزی به حسابمممممم
‍ 👌#تلنگـــر👌 میگفت؛ دوست داشتم بدونم همسرم اسممو تو گوشیش چی سیو کرده! رفتم سراغ گوشیش! فکر میکنین اسمم تو گوشی شوهرم چی بود...؟" د _ حسین " ... . اسمم تو گوشی شوهرم "د _ حسین" ذخیره شده بود ...! یه ذره ناراحت شدم! . آخه دنبال اسمی مثه: نازم، گلم، خانومم و نازنینم میگشتم!! . تو دلم میگم: آخه چرا این اسمو گذاشته؟! نه اول اسمم "د" داره! نه فامیلیم حسینیه! . یهو یاد سلام دادن همسرم میفتم! اکثر اوقات پشت تلفن بهم میگه:"أَلْسَّلَامُ عَلَیْکَ یَابِنْتُ ألْحُسَیْنِ(ع)" . آخه من سیده هستم!"د - حسین" یعنی :"دختر حسین علیه السلام" . . قلبم میفته؛ چه اسم سنگینی گذاشته روم! گوشیمو از جیبم درمیارم! اسم همسرم که تو گوشیم بود پاک میکنم و بجاش میذارم..."د - حسین" یعنی:"داماد حسین علیه السلام ... " خیلی جالبه نه؟؟؟ اشتراک اسمی من و همسرم شد!"د - حسین" . . . . ائمه(ع) سفارش کردند و در علم هم ثابت شده که اسم بر انسان اثر خواهد داشت. . مواقعی که یه ذره از همسرم دلخورم و میخوام بهش پیامکی بدم که توش ناراحتیم نمایانگره! با دیدن اسم "د - حسین" قلبم میگیره! گاهی اشکام جاری میشه!! به خودم میگم: داری چیکار میکنی دختر حسین؟ میخوای با داماد حسین بد صحبت کنی؟ . پیامو پاک میکنم و دیگه هیچی نمینویسم... آدم باید به اسمی که واسه همسرش انتخاب میکنه معتقد باشه! مثلا اگه اسمشو میذاره "گلم"! چرا باید کاری کنه تا گلش با حرفش پژمرده شه...

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

سلام زنبوری و حلمای عزیز و بقیه دوستان چندسالی بود خواننده خاموش بودم هرکاری میکردم نمیتونستم عضو شم پیگیر تاپیکتون بودم خیلی دوست داشتم منم مشارکت داشته باشم امروز بالاخره عضو شدم اومدم اینجا هم یه سر بزنم دوباره تاپیکو ببرید بالا بیاید از کاراتون بگید بازم..چند روز دیگ تولد اقای همسره ایده های جدید اگ دارید بگید قبلی هارو خوندم
شمایی که الان داری این متنو میبینی همین حالا یه دعای خوب برام بکن 🤩مرسی مهربون
قرص بیخیالی اما حواس جمع ایده یکی از خانوما در فضای مجازی خانوم های خلاق قری سلام! من امسال تصمیم دارم یه کار جالب انجام بدم..خونه ی ما یه ایوان بزرگ داره که کاملا اختصاصیه..ایده ام اینه که یه چادر مسافرتی رو تو ایوانمون برپا کنم و با ریسه های چراغ دار و کلی کوسن و حریر وعود و.. تزیین کنم ویه شب فوق العاده عاشقانه و رمانتیک و خاطره انگیز برای عشقم ترتیب بدم..

سلام زنبوری عزیز...ما نه ایوان داریم نه چادر مسافرتی  امروز رفته بودم ببینم مدل کیکا خوب باشه کیک بخرم نگو اقای همسر که اون دورو بر بوده اتفاقی منو دیده یهو اومد تو شیرینی فروشی   همش یه حسی بهم میگفت نکنه ببینتم...خخخ تله پاتی...منم که دیدم لو رفت نخریدم...بعدشم یچیز بگم هیچی شوهر منو به اندازه پول خوشحال نمیکنه...اصلا اگه یه کامیون پول داشته باشه و بده به من اما تا بفهمه من یه مقدار پول دارم همش دوست داره به یه بهونه ازم بگیره و خرج کنه و بعد از پولای خودش بهم بده.خخخخ اینم یه مدلشه...حالام میدنه ی کوچولو پول پس انداز دارم...گفت کیک نمیخواد میخوای خوشحالم کنی پولشو بهم بده...ولی دوس ندارمممم پول به مرد بدم...نظرتون چیه یه ایده خوووووب

شمایی که الان داری این متنو میبینی همین حالا یه دعای خوب برام بکن 🤩مرسی مهربون
2810