2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506649 بازدید | 3009 پست
نه عزيزم لباس خواستگارى و بله برون و عقدم ازش خريدم

کجابود عزیزم ادرس میدی من برم 

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می ۷۴ کجااااییییییی؟من فسقلدونه سابقماااا

سلاااااام فسقلدووووون کجاااای تو دختر.. خبری نبود ازت و کسی پی ام نمیداد منم دیگه یه مدت اصلا سر نزدم امشب گفتم یه نگاهی بندازم ببینم ایده ای چیزه جدیدی هست یا نه ک دیدم پیامتو خوشحال شدم

سلام به همه ی مامانها و عروس های مهربون

به تازگی یه پیج خاص و خفن تو اینستاگرام زدم از محصولات مکرومه بافی که قیمتش نسبت به همه ی پیج های فروش مکرومه پایین تره و البته کارهای جدید تر و خاص تری هم داریم

مدت زیادی هست مکرومه میبافم اما به تازگی وارد فضای اینستاگرام شدم

ممنون میشم با فالو هاتون حمایتم کنید

آدرس:https://www.instagram.com/gereh_collection_/

از نظر من مردا هم مثه ما زنا توجه میخوان عشق و محبت میخوان درسته من هنوز مجردم اما میدونم مردی که زندگی براش عادی و سرذ شده میره دنبال توجه میگرده و در خیانت به روش باز میشه من تا حالا 2.3مورد ز مرد متاهل پیشنهاد داشتم رد کردم اما نشستم صحبت کردم و دیدم ریشه این اتفاق برمیکرده به بی توجهی زنشون اینکه همسرشون انقد غرق بچه و زندگیشون شدن که توجه به همسر رو فقط در حد پختن غدا و شستن لباساش میدونن و مرد هم بیرون از خونه دنبال عشق و توجه میگرده ودر نهایت ازشون خواستم یه بار همسرشون رو دعوت کنن برای شام بیرون دو نفره و رمانتیک و بشینن در مورد اینا صحبت کنن و از زنشون بخوان که مثه روزای اول زندگیشون براشون توجه کنن و وقت بزارن یادتون باشه اولویت اول زندگیتون بعد ازدواج همسرتونه  نه خانواده و بچتون 

ایجا با عشق و انرژی مثبت بیاین (هیج دردی وجود نداره که درمان نداشته باشه)
2810