2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506649 بازدید | 3009 پست
من عاشق اینم که تا شوهرم بشینه زمین سوارش شم پیتیکو پیتیکو بگم.البته اون عصبانی میشه اما ته دلش حال ...

یعنی ازاین همه ایده عاشق ایده توشدم لنتی

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا ولنتاین گذاشته بودجه م صفر بود همش 60 تومن داشتم دبدم باید حرکتی بزنم رفتم ی دفتر خوشگل خریدم 17 تومن ی قاب قلبی پلی استر هم خریدم 12 تومن و 30 تومن هم دادم عکسا وون از اول تا همون روز قبلش چاپ کردم کوچولو کوچولو دادم کافی‌نت برگ فوتو  گلاسه چاپ کرد برگی 6 تومن. تو هر برک 6 تا عکس بود. بعد برش زدم کوچولو  کوچولو ترکو هر برگ یکی ب ترتیب زمان چسبوندم خاطر اون روز با تاریخ نوشتم خیلی خیلی لذت برد. 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

هر روز بهش یک پیامک عاشقانه میدم

هربار از سرکار برمیگرده بهش میگم خسته‌نباشی

یا محل کارش باشه بهم پیام بده حتماً‌ خسته نباشید بهش میگم خیلی اثر داره 

وقتی نمیتونه صحبت کنه درکش میکنم مثلاً دیروز خسته بود واقعاً‌ انرژی نداشت گفت برم خونه بهت زنگ میزنم گفتم نه استراحت کن از خدا خواست میگفت گوشی دستم میگیرم دستم درد میگیره اخه ۱۲ ساعت خالص کار میکنه پای لپتاپ. 

وقتی میگه بریم و قطع کنیم لج نمیکنم باهاش. 

همه‌اش تشویقش میکنم و ازش تعریف میکنم بهش انرژی مثبت میدم. توانایی‌هاشو هی به چشمش میارم.

اگر از همکاری یا کسی ناراحت باشه تعریف کنه حقو بهش میدم. همیشه طرفشو میگیرم.

برا ولنتاین گذاشته بودجه م صفر بود همش 60 تومن داشتم دبدم باید حرکتی بزنم رفتم ی دفتر خوشگل خریدم 17 ...

وای من عاشق اینطور ایده‌ها هستم

یعنی اگر یک روز این حرکتا بزنه برام دیوونه‌اش میشم 

میدونی چون وقت میذاره طرف برات فکر میکنه و زمان میذاره با دست خودش درست میکنه خیلی قشنگ‌تره برام تا هدیه‌های گرون گرون. 

برا ولنتاین گذاشته بودجه م صفر بود همش 60 تومن داشتم دبدم باید حرکتی بزنم رفتم ی دفتر خوشگل خریدم 17 ...

آهان یکی از عکسا رو چسبوندم داخل قاب قلبی پلی استر رو جلد دفتر خیلی ابهت بهش داد 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
آهان یکی از عکسا رو چسبوندم داخل قاب قلبی پلی استر رو جلد دفتر خیلی ابهت بهش داد 

چقدر خفن

کاش من شوهرت بودم   

حالا عشق من میگه برات چی بخرم کادو 

بعد نمیشه چیزی بفرسته که میگه پول میریزم برات     ینی به بی‌احساس گفته زکی بخدا 

یخچالی یک ذره فکر نمیکنه مثلاً‌ چطوری سوپرایز کنه فکر کنه ایده بریزه. 

چقدر خفن کاش من شوهرت بودم     حالا عشق من میگه برات چی بخرم کادو  بعد نمیشه چیزی ...

وای نگو 😍😍😍 برم ب شوهرم بگم قدرم بدونه بابا مردا همه اینجورن غصه نخور 

وای نگو 😍😍😍 برم ب شوهرم بگم قدرم بدونه بابا مردا همه اینجورن غصه نخور 

خیلی حال میده یکی اینطوری بهت توجه کنه واقعاً مخصوصاً وقت بذاره من هنوز نقاشی‌هایی که روزای مختلف دختر داداشم خریده نگه داشتم خودش یادش رفته!!! یکبار روز عمه برام نقاشی کشید توی کارت پستال گذاشت هنوز نگهش داشتم   از صدتا سرویس طلا و جواهر برام باارزش‌تر

@elsa_ana    

اومدم عزیزم،خب شرایط شوهرم یجوریه ک کلا تو سرما بیشتر تو ماشینه راننده آژانسه و ی دلیل دیگه

اما خب دنبال ایده دیگه هم میگردم😢😢😢😢

چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿💕
اومدم عزیزم،خب شرایط شوهرم یجوریه ک کلا تو سرما بیشتر تو ماشینه راننده آژانسه و ی دلیل دیگه اما خب ...

از صفحه‌های اول بخون

ینی من قند توی دلم اب شد از بس عشق می‌باره توی این تاپیک بخدا...

براش شالگردن بباف حتی اگرم استفاده نکنه یادت میفته...

سعی کن همیشه یه کاری کنی توی ذهنش باشی حتی وقتی خیلی درگیر کار هست.

توی ماشینش یادداشت عاشقانه بذار جاهای مختلف ماشین...

توی جیب لباساش

توی کیف دستیش

داشبورد ماشین

اومدم عزیزم،خب شرایط شوهرم یجوریه ک کلا تو سرما بیشتر تو ماشینه راننده آژانسه و ی دلیل دیگه اما خب ...

من تصمیم گرفتم چندتا نامه بنویسم دیزاینشون کنم روش با رژ لب ماچ کنم براش پست کنم این سری

هر روز بهش یک پیامک عاشقانه میدم هربار از سرکار برمیگرده بهش میگم خسته‌نباشی یا محل کارش ب ...

چ خانم خوبی هستی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدا برا همدیگه نگهتون داره خوشبخت بشید⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️چندسالته آجی؟

چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿💕
2810