2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506649 بازدید | 3009 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایده دلبری  شیرین زبونی مثلا من وقتی برای شوشو چایی میارم بهش میگم با قند میخوری یا ...

الهییی ک شما چقد ماشالله خوبین 

ای کاش منم مثل شما بشم.خوش ذوقو خوش انگیزه...ماشالله الان فک کنم بچه هاتونم دیگ بزرگ شدن جفتشون ...

ایده متن  سالگرد ازدواج ❤️❤️ امسال چه سال خوبی بود  انگار با همه ی سال‌هاي‌ عمرم فرق ...

ممنون از پا قدم خوش خودتون ک ب فکر منو می ۷۴ هستین ک هردو سالگرد البته من عقد ایشون ازدواج هست و متن گذاشتین  

ممنون سلامت باشی.. نه ساعت نگرفتم اون ساعتو تو عکس کفتم باشه برای یادگاری که بدونیم اون جشن و عکس بر ...

مباااارکه....یه دوستی دارم میگی رفتم فلان جا خیلی قشنگه فوری میگه عکس بده .بماند ک اگ یه تیکه طلا میخری یا هدیه ای میگیری عکس عکس میکنه‌.البته دیگ آخرین بار ک عکس دستبندمو واسش فرستادم شوهرم دید و احساس کردم خوشش نیومده .وغیرمستقیمم گف ک کار خوبی نیست‌.البته اخلاقش مردونس دیگ...مثل ما زنا فکر نمیکنه .منم دیگ واقعا خسته ام کرده بود دیگ انداختم گردنه شوهرم خخخ گفتم دوس نداره .حالا ازون روز قهره دوستم.

حالا ک شما گفتی سرویس خواستم بگم عکس بده توو ذهنم یه تلنگر خوردم ک نکنه شمام مثل خودم باشیو دوس نداشته باشین.

بهرحال خیلی تبریگ میگم.

ایشالله بقول متن زنبوری جون خوش قدم باشین برای هم ...

ممنون سلامت باشی.. نه ساعت نگرفتم اون ساعتو تو عکس کفتم باشه برای یادگاری که بدونیم اون جشن و عکس بر ...

اما درمورد عطر.

هرچند ک حدیث ازپیامبر هست ک عطر بدی خوش و خیلی خوبه .

اما من واقعا دیدم ک هدیه ی عطر واقعا خوب نیست

البته شاید ب محض تحویل گرفتنش ب مشکل خوردیمو فک کردیم مقصر عطره

شایدم واقعا عطر بود

اما در طول این یکسال عقدمون تا بحال این اتفاق نیوفتاده بود....خداروشکر گذشششششت

مباااارکه....یه دوستی دارم میگی رفتم فلان جا خیلی قشنگه فوری میگه عکس بده .بماند ک اگ یه تیکه طلا می ...

مرسی عزیزم...نه میدونی چیه کلا اخلاق زن با مرد فرق میکنه زن با اینکارا روحیه میگیره کلا برای هرچیزی من خودم با عکس خبییلی ایده میگیرم و ایده های متفاوت میاد تو ذهنم و با این کارم مشکل ندارم... چشم عکسشم برات میفرستم عزیزم.... میدونی بعضی ها هستن ک بهونه گیرن.. مثلا ی چیز ببینن پیله میکنن به شوهرشون که ببین دوستم شوهرش براش چی گرفته و اینا دیگه مردا برای اینه دوس ندارن

اما درمورد عطر. هرچند ک حدیث ازپیامبر هست ک عطر بدی خوش و خیلی خوبه . اما من واقعا دیدم ک هدیه ی ع ...

اره تلقین نکن.. ولی درکل عطرم اگه دوس داری مثلا یه رایحه براش بگیرب با اون رایحه رو استفاده کنی مبتونی به عنوان کادو نباشه مثلا باهم رفتید خرید بگید این رایحه رو بخر من دوس دارم....چی گرفتی براش ؟؟؟؟ سالگرد عقدتون چطور گذست؟؟ تعریف کن برامون

متاسفانه من فقط با کامپیوتر میتونم بیام نی نی سایت برای همین هر روز فعال نیستم

چ حییییف... کاش مثل قبل بود این تایپیک.. هم شما بودید هم حلما جون... من خیلی از شخصیتش خوشم اومده بود... حیف که دیر با این تایپیک اشنا شدیم

بچه هاا من هنوز تازه میخوام عقد کنم ۱۷ سالمه استرس دارم و از چیزایی که تابه حال دیدم از ازدواج زده ش ...

اخیییی عزیزم مبارکت باشه ان شالله.

عزیزم این یه چیز کاملا شخصیه و بستگی به خیلی چیزا داره... اگه اون فرد فرد مورد اعتماد و خوبی باشه از هر نظر چراکه نه ازدواج خیلی هم خوبه... ولی اگه خدایی نکرده ادم با کسی بخاد ازدواج کنه که به درد زندگی مشترک نخوره واقعا اشتباست.. بستگی ب شناخت شما از طرف نقابل داره... امیدوارم که تصمیمتون بر اساس منطق و عاقلانه باشه.... زندگی ها هم قرار نیست شبیه هم باشه... ترس رو از خودت دور کن و سعی کن تصمیم عاقلانه ای بگیری

2810