2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506649 بازدید | 3009 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله بقیشم ب خوبی درست میشه ک قششششنگ سورپرایز بشه ...

سللااااام... به همگی... و البته فسقلدون چون ظاهرا فقط ما دو تا دو سایت حرف میزنیم...

خبببب بریم سر اصل مطلب امروز برنامه مو اجرا کردم...وخداروشکر همون جور که خواستم پیش رفت.. شب قبلش که ریسه عکس و روبانو این جور چیزارو اماده کردم و فقط مونده بود بادکنکا... ولی هیچ کدومو نصب نکرده بودم هااا... صبح به بهانه ی خرید چیزی از داروخانه گفتم صبح زوود برو که خلوت باشه... دیگه صبح زود فرستادمش بیرون... بعد یم ساعت و ربع برگشت... تو این فاصله من همشو اماده کردم و نصب هم کردم...حالا بعدا عکسشم میفرستم... وقتی برگشت خییییلی خییییلی ذوق زده شد.. شاید چون یه روز قبل تر هم انجام داده بودم.. نمیدونم.. ولی خیلی خوش حال شد به قدری که گریه ش گرفت.... منم البته... خلاصه خییییییلی خیللللی خوش گذشت.. صبح تا ناهار و عصر با هم یه جشن دو نفره ی خییییلی خوب داشتیم و برای شب هم خونواده ی خودم و خواهرم اینارو دعوت کردم و شب هم یه جشن خونوادگی... 

یه سری از ایده هارو واقعا از این سایت یاد گرفتم و بابتش ممنونم از باعث و بانی این کار... خییبلی دلم می خواست که این تایپیک مثل قبل بشه...

اهان راستی نحوه ی دادن کادو هم که مرحله مرحله بود خییییلی کیف داد قهقه می زددددد هااا خیلی خندیدیم... میدونست دستش انداختم.. اول یه پاکت دادم بهش گفتم ببخشید بخاطر کرونا نتونستم برم بیرون کادو تهیه کنم.. بعد فکر کرد پوله که بازس کرد توش نوشته بودم یه ویز دیت ساز برات درست کردم تو اتاق خوابه.و بعد رفت اونجاهن یه حعبه بود باز کرد تو اونم نوشته بودن یه ادرس دیگه رو لعد همین طوووور پنج جا گشت و گشت تا رسید به کادو اصلی البته تو کاغذ ها میکفتم مثلا شرط داره اونمممم یه بوووس...خیلی خوب بود این ایده که از همین تایپیکه گرفتم...و از دیدن کادوشم خییییلی خوش حال شد... 

اینم خلاصه ای از سالگرد ازدواحمون...ببخشید پر حرفی کردم امیدوارم همگی خوش باشید.. عکسشم میزارم

سللااااام... به همگی... و البته فسقلدون چون ظاهرا فقط ما دو تا دو سایت حرف میزنیم...  خبببب بر ...

سلام عزیزم.

آره منوشماییم.

ناراحت نباش اونا برای چندسال پیشه.

خب ماهم باهم تبادل نظر میکنیم...

ن پرحرفی چیه گلم !حرفا و اتفاقاته قشنگ گفتن دارن...

آره منم خیلی چیزارو یاد گرفتم ازین تایپینگ.

میگم نظرت درمورد اینکه عطر دورازجون جدایی میاره چیه ؟

خرافاته؟

ساعت براش گرفتی؟ یا عکس خیلی واضح نیست!

ممنون سلامت باشی.. نه ساعت نگرفتم اون ساعتو تو عکس کفتم باشه برای یادگاری که بدونیم اون جشن و عکس برا چه ساعتی بوده... کادوم همون کتی بود که گفتم براش گرفتم... ایشونم امشب منو سوپرایز کرد و برام سرویس سفارش داده بود با پلاک قلب قرمز خیلی خوشکل.. خیلی خوشحال شدم.. بله درسته این گفته هارو شاید وند سال بعد که ماهم نبودیم یه بنده خدایی خوندو ازش استفاده کرد....

والا به نظر من این چیزا خرافاته.. ولی اکه ته دلت می ترسی از این کار خب انجامش نده.. چون ترس ها و انرژی مثبت و منفی هم تاثیر دارن ها... ولی در کل خرافاته..

ایده متن

سالگرد ازدواج ❤️❤️

امسال چه سال خوبی بود 

انگار با همه ی سال‌هاي‌ عمرم فرق داشت،

وقتی تو قدم به زندگی‌ام گذاشتی یکسال‌ بهتر از همه ی سال‌هاي‌ عمرم شد💋

تو چه خوش‌ قدم هستی

عشق زیبای من❤️

تو زیباترین بهانه برای نفس کشیدنی

تو پاک‌ترین شعر عاشقانه‌‌اي

تو بهترین معنای دوست داشتنی 

تو شاه بیت غزل زندگی‌ام هستی

تو را عاشقانه دوستت دارم