2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506644 بازدید | 3009 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ایده هاتون خوبه من فعلا عقدم انشاالله اسفندماه عروسیمه خیلی تایپیک عالیه زنبوری جون و حلما جون.انشالله بعدا ک رفتم سر خونه زندگیم همشو بتونم انجام بدم من خیلی این چیزا رو دوس دارم و شوهرمم همینطور .برا خوشبختی منم دعا کنین 👄👄👄💋💋❤❤❤💙💙

همسر من یک روز که می رفت سر کار می دید توی جیباش پر معز بادام ، معز پسته هست و وقتی تعجب می کرد که د ...

عزیزم مسافرت رفتنتون با خانوادشه همش یا دوتایی چیکار میکنی زیاد خانوادگی نخوای خانوادش باشن؟؟؟رفت آمد مهمونی دادنتون چطوریه

چ تاپیک خوبی... چ ایده هایی... واس زندگی الان ک پر از دغدغه و درگیری و مشغله های فکریه این روشا گرما میده ب زندگی

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤

سلام دوستان.چندروزی هست با ninisite آشناشدم.

این پیجو تا صفحه ۲۷خوندم.

و چون ازهمتون خوشم اومده و ایده هاتونو دوس دارم میخوام نظراته تک ب تکتونو بدونم. ۸سال پسرعموم خواستگاریمو کرد توو این ۸ سال برام چیزمیز میگرف واسه تولدم اما من اصلا. میشه گف نمیدونم چطو منو دوس داشت!

چون هیچ کاری واسش نمیکردم حتی هربار ک خواستگاری میومد بابام ک میگف نه منه بیمعرفت هیچی نمیگفتم بعد پرو پرو باهاشم درارتباط بودم.

حتی سال ۹۵ آزمایش خونم رفتیم منفی هم شد تنها مزیته اون خواستگاری توو اون مرحله این بود ک فقط فهمیدیم میتونیم باهم ازدواج کنیم.

اما باز سال ۹۷ ک خواستگاری شد ب فکر اینکه بابام فک میکرد من مخالفم گف هرچی دخترم بگه منم ک فک میکردم بابام گفته ناراضیم گفتم هرچی بابام بگه....خخخخ خلاصه بقیه گفتن مبارکه.البته بگم ک نهایی ترین جوابو خودم دادم ک اوکی بود البته استرس داشتمو دارم از شهریور ۹۷ تا آخرسال نامزد بودیم.بابام همچنان امید داشت، تا اینکه فروردین عقد کردیم و الان ۱۱ ماه از عقدمون میگذره. حالا آقایی ۱۸ اسفند تولدشه.

درنظر بگیرین ک ۸ سال یه کادو هم ندادم اونوق ایشونم بااااامعرفت. تولدش مصادف با تولد آقا امام علیه و تعطیل رسمیم هست.حالاچیکا کنم!؟؟؟

سلاااام به همه ی دوستان.. من مدتیه حدودا دوهفته با این تایپیک عالی اشنا شدم... ولی همه ی پیام های این چند سالو در عرض این دوهفته خوندم... تازه ما اومدیم کاش بتونید مثل قبل فعال باشید.. ایده های زنبوری جون و حلما جون خییییلی قشنگ و کاربردی بود ماش بازم بیان... ننیشه لازم بیاید؟؟ من خودم دو ساله ازدواج کردم و بعضی از این مار هارو انحام میدادم یه چند تاییم تازگی بعد خوندن مطالبتون انجام دادم..خیلی خوبه.. منم دوس دارم ابده های خودمو بگم...از حلما خانوم خبر ندارید؟؟ چرا نمونده تو تایپیک

یکی از ایده هام که بعد از اشنایی با این تایپیک انحام دادم این بود.

چون هم من هم اقایی شاغلیم صبخانه رو معمولا هردوباهم پامیشیم و هول هولکی ی چیز میخوریم و اینا... یه روز دو ساعت قبل وقت همیشگی صبحانه از خواب بیدار شدم و یه سفره ی رمااااانتیک صبحانه مفصل برای اقامون چیدم... تم سفره م هم قلب بود.. ینی همه چیزو ب شکل قلب در اورده بودم بربری رو با شکل قلب و کره و مربا و گردو و تخم مرغ ابپز و کیک صبحونه و همههههه... چایی اماده شیر گرم و خلااااصه... بعد وسط سفره به شکل قلب شمع کوچولو گذاشتم و خیییلی قشنگ شد و براشم سر سفره گل گذاشتم وقتی بیدار شد و بعد نماز اومد اشپزخونه و دید چراغ ها خاموش و نور شمع و ایناااا خیلی ذوق زده شد.. چون موقع صبح به اون زودی هیچکس انتظار سوپرایز شدن نداره.. خیلی خوشخال شد و همش دستم و خودمو میبوسید دلش نمیومد به خوردنی ها دست بزنه ... فقط با لبخند عاشقانه نگام میکرد و زود زود بوسم میکرد.. همش میگفت کاش امروز تعطیل بودیم... بعدم وقتی رفتیم سرکار همش پیام میداد ک چه خوبه تو رو دارم و از این چیزا....حتما امتخان کنید خیلی عالیه چون هیچکس صبح انتظار سوپرایز نداره

یه بار دیگه چند شب پیش... من خودم خییییلی عاشق لباس هندی ( ساری) هستم از بچگی دوس داشتم و هیچ وقتم موفق نشدم بخرم... داشتم تو لباسام میگشتم که یه قواره پارچه ی لباس داشتم که هنوز ندوخته بودمش... یه نقشه ی شیطانی زد ب کلم...چون به خاطرعلاقه شدیدم میدونستم ساری رو چه طوری میبندن و میپوشن....واسه همین با ی دامن به همون رنگ و یه نیم تنه درستش کردم و دقیق شبیه لباس هندی شده بود... بعد برای اینکه طبیعی تر جلوه کنه از زیور الات شبیه خودشونم استفاده کردم و خلااااصه همه چی شده بود هندی...خیلی قشنگ بود خودم که کلی کیف کردم بعد قبل از اومدن اقایی یه کاغذ چسپوندم دم در و گفتم اماده ی سفری طولانی با چند گام و اینااااااا... بعد چراغ ها رو خاموش کرده بودم و تو اتاق خواب شمع کوچولو هارو روشن کرده بودم همه جای اتاق و تخت و اینور اونور...خودمم منتظر موندم تو اتاق خواب وقتی اومد توووو چههههه ذووووقی کرد... باورش نمیشددددددد. ... خیلی خوب بود برا هردومون

2810