سلااااااااااااام دوستان ...
شما تا حالا کاری کردین که همسرتون خیییییلللللیییی خوشحال بشه؟ یک کار جدید و غیر عادی؟
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
جشن گرفتن در ذهن اکثریت ما به معنی خرج کردن پول هنگفت و خریدن هدیههای گرانقیمت و کیک و …. است. اما تجربه ثابت کرده است که اتفاقا پول در این نوع مراسم در درجه دوم قرار دارد، اصل حس درونی شما نسبت به آن، انگیزه و اشتیاقتان برای انجام کارها و خلاقیت و هنری است که در آن به کار میبرید. با کمی فکر کردن و صبر، هنر و حوصله به خرج دادن میتوانید جشنی به یاد ماندنی و تا ابد خاطره انگیز برای همسرتان ترتیب دهید.
نمیدونم تاپیک کوثر جون را یادتونه یا نه....
میخوام خلاصه تاپیک را براتون بزارم چون الان تاپیکش حذف شده
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
من خیلی دوست دارم توی زندگی دو طرف همدیگرو سوپرایز کنن یا کاری کنن که از خمودی و بی حوصلگی زندگیشون دربیاد و زندگی هیجانی بشه در کل زندگی روتین نشه بیاین اگه شما هم میتونین کمک کنیم ایده هایی که به ذهنمون میرسه یا انجامش دادیم بذاریم برای هم که کلا متفاوت باشیم
توی اجرای ایده ها بیش از هرچیزی باید صبور بود توقع نداشته باشید عکس العمل همسرتون ب یک شکل باشه عوامل مختلفی تاثیر داره ،محیطی ک بزرگ شدن، نوع تعاملی ک تا الان باهم داشتین و...همه ی اینها باعث میشه واکنش همسرتون متفاوت باشه
ما اینجاهستیم تا خودمون عشق ورزی و بیاموزیم و تمرین کنیم بیشتر از اینکه واکنش دیگران چی باشه عشق ورزی ما مهمه
"""" دوستان پست های اضافی حذف میشه """""
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ...
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
یک دعوای کودکانه با بالش به راه بندازید برای این کار دو نابالش پر لازم دارین بالش ها رو سوراخ کنید تا پرها بتونن تو هوا پراکنده بشن.و درست زمانی که موقعیت مناسب بود با بالش بهش حمله کنید و بالش را به طرفش پرتاب کنید.
البته اگه مثل من رو تمیزی خونه حساسید این کار رو نکنید. خونتون رسما به... کشیده میشه.
اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸 چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸
اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸 چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اثر انگشت قلبی ایده خیلی خوبیه ♥️ میتونید یه تابلو کوچیک باهاش درست کنید و زیرش تاریخ عقدتون رو بنویسید.یا چندتا تاریخ مهم توی زندگی مشترک عاشقانه تون. اولین تاریخی که همدیگه رو دیدین،اولین تاریخ
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سایا منم عاشقتم، دوست دارم،عزیزمی... ولی گلم الان منظورت چی بود که گفتی عاشقمونی؟ دقیقا بگو عاشق کیا هستی؟ من و؟ کاری نکن بیام دو شقه ات کنما شوخی کردم عزیزم متوجه منظورت شدم
تقویم خانوادگی اگر خودتون و همسری مناسبتهای خانوادگی یا جشن های دونفره عاشقانه اتون رو فراموش میکنید،میتونید همچین تقویم دیواری درست کنید و تولدهای خانوادگی و خودتون رو داخل اون دایره ها بنویسید. اول 12 ردیف درست کنید به تعداد ماه هایی که داریم. در زیر هر ردیف مناسبت هایی که داریم با روز اون مناسبت در اون ماه رو داخل دایره ها یادداشت کنید. میتونید مناسبت های عاشقانه مثل سالگرد عقد،ازدواج،اولین بوسه، روز عشق(که بین خودتون توافق کردین) رو داخل قلب قرمز بنویسید تا جلوه بیشتری داشته باشه. نمونه هایی از این تقویم رو در ادامه میذارم. اگه همسری مناسبت ها رو فراموش میکنه؛این تقویمو بذارید جلوی چشم
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
این ایده واقعا تاثیر کاربردی داره وبه طور واضح لمس میکنید تغییرات رو اسم همسر رو در گوشیتون بعنوان مهدیار .خادم المهدی. یار امام ویاهر کلمه ای که نشون دهنده یار واسه آقا امام زمان عج باشه سیو کنید .
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
من یه کاری انجام دادم احساس کردم تونستم غیر مستقیم به همسرم بگم خ قبولش دارم ودوستش دارم. بهشون گفتم که ایه ی اخر سوره کهف (توصیه شده درمورد بیدارشدن برای نماز صبح )رو با قرایت بخونن و من ضبط کنم بعد صدای ضبط شده رو گزاشتم رو زنگ ساعت 11 شب گوشی یعنی زمان خوابمون. وما هرشب با صدای تلاوت این ایه شریف با صدای همسرممیخوابیم
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
ایده معنوی شب ها قبل از تسبیح حضرت زهرا (س) رو بگید ...اما با شیوه ای عاشقانه ❤️ دستای همسرتون رو بگیرید و با انگشت های اون تسبیحات رو بگید هر انگشت با سه بند / ده انگشت معادل سی بار ذکر برای الله اکبر ده انگشت + یک انگشت + یک ذکر الله اکبر 🏻️(+1) = 34 تا الله اکبر برای الحمدلله ده انگشت + یک انگشت🏻️=33 تا الحمدلله برای سبحان الله ده انگشت + یک انگشت🏻️= 33 تا سبحان الله امام صادق علیه السلام مى فرماید: هر کس شب را با تسبیح فاطمه علیهاالسلام سپرى کند (و هنگام خواب تسبیح گوید) از مردان و زنانى باشد که خدا را زیاد یاد مى کند سفینة البحار، ج 1، ص 593. امام صادق علیه السلام مى فرماید: یکى از جاهایى که تسبیح حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام گفتن آن وارد است هنگامى که به خوابگاه خود رفتى ، سى و چهار بار الله اکبر بگو، و سى و سه بار الحمد لله و سى و سه بار سبحان الله و آیة الکرسى و معوذتین را قل اعوذ برب الفلق و قل اعوذ برب الناس و ده آیه از اول سوره صافات و ده آیه از آخر آن را بخوان- اصول کافى ، ج 2، ص 536. ❤️❤️
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
ایده مناسبت تولد میتونید با توجه به اسم همسرتون چند روز مونده به تولدش یه برنامه بچینید به این صورت که مثلا اسمش علی هست علی جان تولدت مبارک 16 تا حرف داره ! یعنی 16 روز مونده به تولدش شروع میکنید هر روز یه نت عاشقانه بدید و پایین برگه فقط یه حرف بنویسید برای اینکه همسرتون باهوشه و زود لو میره میتونید اینطوری عمل کنید ! اولین نت رو که میدید پایینش این باشه شماره 4 : ج ( این یعنی چهارمین حرف از جمله تون ج هست) دومین نت رو که میدید پایینش این باشه شماره 2: ل ( این یعنی دومین حرف از جمله تون ل هست) سومین نت 🏻 شماره 16: ک این یعنی همسرتون تا تکمیل شدن شماره ها و مرتب کردن اونها متوجه جمله رمزتون نمیشه میتونید جمله رو فینگیلیش کنید، انگلیسی بنویسید یا هر مدلی که نتونه راحت حدس بزنه ! وقتی هم ازتون پرسید اینا چیه آخر نوشته ت بگید صبور باش ، این یه رمزه😍 البته میتونید جملتون رو یکم پیچیده تر کنید تا حدسش سخت تر شه . این دیگه بستگی به درجه خلاقیتتون داره با این روش همسرتونم مجبور میشه عاشقانه هاشو نگهدارهمیتونه جایزه ش هم یه ایده اتاق خواب باشه !!! ❤️❤️
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
بمناسبت روز مهندس (پیامک) برای وقتی همسر سرکاره: با عرض سلام و خدا قوت خدمت مهندس (فامیلی همسر); محموله ای حاوی چند عدد بوسه ی شیرین، توسط اینجانب به دست باد زمستانی سپرده شده است، پس از دریافت رفع خستگی بنمایید. ارادت مند شما، (فامیلی خودم) ❤️❤️
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️