2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506662 بازدید | 3009 پست
تبریک میگم بهت حلما جان امیدوارم که تو همه ی مراحل زندگیت نمره ات بیست باشه... مثل همسرت که همیشه بیسته خیلی باحال بود کارش کلی خندیدم
به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
هایدی شوهرم بیسته من بیست و یک

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت. بچه مثبتی از خودته

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

جاتون خالی شوهرم دیشب ماموریت بود.تا یکی دو ساعت دیگه میرسه.منم تو یکی از دفترها، از روی عکسهایی که ازش تو گوشیم داشتم کاریکاتورشو کشیدم.یه هفت هشت تایی شده... اینم تشکر من از همسری به خاطر کادویی که بهم داد

تو یه روز سرد زمستونی هیچی مثل یه شیر قهوه داغ سرما رو از تن من بیرون نمی‌کنه. خصوصا اگه این شیر قهوه بهونه ی یه گپ دوستانه با همسرم باشه. همسرم مثل خیلی از آقایون کم حرفه. دوست داشتم یه جوری سر حرف رو باز کنم که اون هم سر ذوق بیاد. بعدازظهر جمعه بود و هوا هم بس ناجوانمردانه سرد! دو تا فنجون شیر قهوه درست کردم و آوردم. وقتی قهوه‌ها رو خوردیم فنجون شوهرم رو برداشتم و با دقت و بدون اینکه خنده ام بگیره ته فنجون رو نگاه کردم و خیلی جدی بهش گفتم:"می‌خوام فالت رو بگیرم" اینقدر جدی تو حس رفته بودم که گفت:" من به این چیزا اعتقاد ندارم!" چند لحظه بعد با تردید پرسید:"بلدی یا داری سر به سرم می‌ذاری؟"گفتم: گوش کن ببین درست می گم یا نه خیلی جدی همین طور که نگاهم به ته فنجون بود گفتم: آدم خوش اخلاق و خوبی هستی. عمرت هم انشاالله طولانیه. تو فالت یه زن می‌بینم یه نگاه به صورتش انداختم و دوباره به فنجون نگاه کردم و ادامه دادم: خیلی دوستش داری هااا، اونم خیلی دوستت داره. خیلی هم خوشبختید. روز به روز هم بیشتر عاشق هم می‌شید. بذار ببینم...هااا انگار خانمه از یه چیزی ناراحته... بذار ببینم...با یه اخم ساختگی نگاهش کردم و گفتم: باهاش کم حرف می‌زنی؟ خانمت به خاطر این یه کم دلخوره...خندیدم.....او هم خندید......اینطوری روز جمعه سرد زمستونی ما بهونه یه صحبت طولانی با کلی شوخی و خنده شد، من هم حرفام رو به همسرم زدم بدون اینکه ناراحتش کنم یا بخوام نظرم رو بهش تحمیل کنم! ♥️ یه ایده برا اینکه اگه از همسری گلایه دارین به صورت غیر مستقیم بهش بگید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
صدای گــام های تــــــو ضربــان زندگـی من است بـا من راه بیا با تو تشنــه ی زنده بودنـم ... ♥️ میتونید داخل کفش همسری بذارید. من تو کفش عیدش میزارم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
حلما جون انشالله همیشه شاد و خوشبخت باشین
بچه ها ببینید و منتشر کنید. http://www.aparat.com/v/iMY8b من هم کاملا موافقم. ما ایرانی هستیم و باید جنسه ایرانی بخریم.اگر ما جنسه خارجی ،چینی، ترک، اروپایی بخریم کارگر ایرانی بیکار میشه و کارگر اونا میره سره کار. این میشه که جوونا بیکار میشن میرن سراغ اعتیاد ، فساد و اذیت دیگران. اگر مردای ما شغل داشته باشن جامعه سالم و اقتصاد قوی و کشورمون پیشرفته میشه ، فقط باید همه دست به دسته هم بدیم. جنسه ایرانیه خوب کم نیست. هر چیزی که میخوایم بخریم از کوچیک مثله یه مسواک گرفته تا بزرگ مثله میزو صندلی و هر چی بپرسیم ببینیم اول ایرانیش هست؟ اگر ایرانیش بود ایرانی بخریم تا جنسه ایرانی تقویت بشه و از خروج ارز از مملکت جلوگیری بشه تا اقتصادمون قوی بشه تورم کاهش پیدا کنه اونوقت تاثیرش تو زندگی تک تک ما ایرانیها معلوم میشه و توی اینده بچه های خودمون…......
زنبوری ایده فال گرفتن فوق العاده بود. راستش شوهر من این روزها خیلی پر کاره. هنوز از یه شهر برنگشته، بعد از ناهار راه افتاد سمت شهر دیگه. خوبه منم براش فال بگیرم...

زنبوری جان منم مطالب همسرانه و برخی دیگه رو کپی میکنم از تاپیکت.... بگو اگه دوست نداری دیگه این کار رو نکنم
به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
اصلا اشکالی نداره دوستان راحت باشین شما هم از ایده های اونجا برامون بزارین
2810