2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506633 بازدید | 3009 پست
مامان هانی هر مردی به یک طریق اوج علاقه اش نشون میده... یکی قدرت بیانش بالاست و بیان میکنه یکی با ایجاد رفاه و آسایش و حتی بیش از توانش برا خانوادش انجام میده و اونم بخاطر اینکه عاشق خانوادش و همسرش
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم  ...  تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...
خاتون جون خودشم میگه من روم نمیشه به زبون بیارم دوستت دارم خوب حالا این هیچی چرا همش من واسه رابطه باید برم جلو دیگه این کارو نمیکنم باید به خودش بیاد که منم نیازهایی دارم
وخدایی که برایم کافیست❤❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم با مشاور مشورت کن ...... جام محبت مردها باید لبریز بشه تا اونا هم شروع کنند بعضی مردها هم کلا اهل این چیزا نیستند اما مطمئن باش از پیامک و ایده های عاشقانه لذت میبرند بنظر من تشنه اش کن بزار خودش جذبت بشه با طنازی و عشوه گری بکشون سمت خودت نه با گفتن و در خواست مستقیم بنظر من راه های غیرمستقیم برای رابطه بیشتر موثره
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
زنبوری جون مشاوره یه مشت چرت تحویل ادم میده والا ما خودمون بیشتر حالیمونه هرروز بهش پیامک عاشقانه میدم همیشه هم بهش میگم دوستت دارم ولی این بار واقعا تصمیم جدی گرفتم که واسه نزدیکی پیش قدم نشم ببینم تاکی میخواد به همین منوال ادامه بده
وخدایی که برایم کافیست❤❤❤❤
مامان هانی یه مشاور خوب پیدا کن گ مطلب سرچ کن بخون و اینکه اگر شرایطش دیدی با خود شوهرت صحبت کن دلیلش بپرسی از خودش خیلی بهتره البته با جملات مناسب و فرصت مناسبی بپرس باهم خلوت کنید بدور از دغدغه ها... یه روز بچه ات بسپار به مادرت یا کسی چند ساعت باهم باشین بهشم بگو فکرت مشغول این مسئله است و نگرانی که نکنه مشکلی داشته باشه مثلا تو نگران اونی و اینجوری غرورت زیر پا نذاشتیه
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم  ...  تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...
سلام شوهره من اصلا از این کارا خوشش نمیاد من خیلی دوست دارم این ایده هارو اجرا کنم ولی به خاطر اینکه تو دوران عقد یه سری شوخیایی باهاش میکردم که بعضی هاشوتو این تاپیکا دیدم مثلا تولد گرفتن یا بچه گونه حرف زدن یا تو جمع عزیزم صداش کردن یا دستشو گرفتن اصلا استبال نمیکرد ومیگفت این لوس بازیا چیه خوشم نمیاد منم دیگه انجام ندادم ولی خیلی دوست دارم یه تنوعی ایجاد کنم ولی نمی دونم چه جوری اخه بیشتره ایده هایرو که دادید دوست نداره
من اکثرا براش استیکرای بوس یا عشقولانه میزارم ولی شوهرم هیچ عکس العملی نشون نمیده کلا زیاد احساساتشو نشون نمیده مخصوصا تو جمع که انگار نه انگار که من زنشم خیلی رسمی وسرد منم بعداز چند سالی که گذشته برام سخته بهش خیلی نزدیک بشن وکارایی که شما گفتیدو انجام بدم ولی می خوام تغییر تو خودمو زندگیم بدم ولی نمی دونم چکار کنم که شوهرمم خوشش بیاد
عزیزم بنظر من شما هم تو جمع سنگین باش اما تو خلوتتوت عشقولانه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خانوما شوهراتون توی جمع دوست دارن ابراز عشق و محبت یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا با ذکر دلیل باشه آره یا نه هاشون...
شوهر من دوست داره تو جمع بهش توجه کنم و هواشو داشته باشم. حتی یه بار ازم تشکر کرد! گفت مرسی که اینقدر حواست بهم بود! ولی مثلا در این حد که براش میوه پوست بگیرم یا سراغشو بگیرم، چیزی بخواد بهش بدم و .... ولی از اینکه بخوام توی جمع ابراز محبت زبانی یا بدنی بکنم شدیدا بدش میاد! حتی دوست نداره جلوی بقیه دستشو بگیرم!
تو جمع احترام همدیگه رو داریم اصلا لوس بازی نداریم بهم نمیچسبیم اما هوای همو داریم
عاااشق پاهایت هستم چرا که زمین و زمان را پیمودند تا مرااا یافتند ♥️ داخل کفش همسری بذارید
سلام نه زنبوری جان کربلا نبودم. یه مدت درگیر بودم نتونستم بیام سایت.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

‎‫ایده هاتون خوبه ها ولی من با انجامش دلم خنک نمی شه.  یعنی یه چیزی می خوام اساسی تنبیه شه.الان فکر کنم شبیه داعشی ها شدم. بی رحمممممممممم  آخه هم از خیسی بدم میاد هم قلقلک. قلقلک که بدترین شکنجه هست واسم.به جای اینکه خنده ام بگیره تموم بدنم درد میگیره. میخوام ازش انتقام بگیرم. _____________________ حالا تعریف کنم چه کار کردم: شوهر من کارش طوریه که اکثرا تو خونه کار می کنه و یه سیستم مخصوص واسه کارش تو اتاق کارش داره که همه فایل ها و اسناد کاریش توشه.ولی یه مقدار دسک تاپش شلوغ و به هم ریخته بود.قبلا چندبار ازش خواسته بودم مرتب کنه ولی گوش نمیداد. منم یه روز شونصد تا دی وی دی خریدم و هر چی تو کامپیوترش بود رو کات کردم تو دی وی دی ها.سیستمش کاملا خالی شد. وقتی اومد خونه بعد از یه پذیرایی مفصل قیافه مو مظلوم گرفتم و گفتم که داشتم دسک تاپ کامپیوترشو مرتب می کردم که نمیدونم چی شد همه چیز پرید. بعد هم کلی معذرت خواهی. اونقدر خوب نقش بازی می کردم که خودمم داشت باورم میشد چه برسه به اون بنده خدا. مثل فشنگ بلند شد رفت تو اتاق کارش. منم چند دقیقه بعد رفتم دیدم مات و مبهوت داره به دسک تاپ نگاه میکنه.بعد شروع کرد یکی یکی درایوها رو زیر و رو کردن.منم که پشت سر هم معذرت خواهی می کردم. کلا هنگ کرده بود. واسه جلوگیری از هر خنده احتمالی از اتاق زدم بیرون. شوهرم هم طبق اخلاق زیبای دیرینه اش که هر وقت ناراحت میشه خودشو تو اتاق کارش حبس میکنه پاشد و در اتاق رو بست. منم که از شدت خنده ولو شده بودم رو مبل. فکر کنم یکی دو ساعت اونجا موند.وقتی اومد بیرون ظاهرا آرومتر شده بود.منم که عذر خواهی رو ول نمیکردم. با یه لحن مظلومی گفت که تمام اسناد کاریش و زحمتهای ده ساله اش اون تو بودن و ای کاش بهشون دست نمیزدم ( همون فضولی نمیکردم خودمونی ) منم دیگه طاقت نداشتم. چادرمو گذاشتم ( واسه فرار از عواقب اعتراف، چون حدس میزدم واسه انتقام بازم بره سراغ قلقلک.) چادر به سر، تند و تند در حالی که دستم رو دستگیره در واحد بود اعتراف کردم و پریدم بیرون. هیچی دیگه ماجرای اونشب ما هم با قول شوهرم که قلقلک نمیده، ختم به خیر شد و من برگشتم خونه. ‬‎

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

2810