2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506634 بازدید | 3009 پست
بالاخره خوندمتون..تموم شد.. بچه ها عالی بودین.. فقط توروخدا ب منم ایده بدین..تولد شوهرم نزدیکه..قرار بود واسش خونمون جشن بگیرم و مامانش اینا را دعوت کنم و کلی برنامه داشتم..چون ما عقدیم...اما متاسفانع بابام جند روز پیش سکته کرد و حالش بده تو خونس تازه مرخص شده نباید دورش شلوغ باشع..حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟ دوس داشتم شوهرمو خوشحال کنم
صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونید خودتون و همسری کد مورس یاد بگیرین و گاهی برای کلمات خاص ازش استفاده کنید اینطوری کسی هم متوجه نمیشه آپلود عکس , زبان رمزی شما و همسری ...نحوه بخاطر سپاری کد مورس ♥️ آپلود عکس
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
میتونید پیاماتونو داخل این قلبا بنویسید و روی زمین بچینید تا همسری بخونه ♥️ آپلود عکس
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دوستت دارم چون... 1.با تو میتونم خودم باشم. 2.وقتی ناراحتم، باعث خنده ام میشی. 3.عاشق اینم که موهامو درست میکنی. 4.همیشه اولویت اول تو هستم. 5.عاشق وقتی ام که ازم پرستاری میکنی. 6.معشوق من و بهترین دوستمی. 7.شنیدن صدات منو خوشحال میکنه. 8.میدونی که چی نیاز دارم و چی میخوام. 9.هرچیز کوچیکی که مربوط به تو باشه دوست دارم. 10.از اینکه درکم میکنی. 11.کامل نیستم اما مطمینم عاشق منی. 12.باعث شدی بهت اعتماد کنم زیاااااااد 13.شنونده خوبی هستی. 14.بابای دوست داشتنی برای بچه هامونی. ♥️ خاطرتون هست یه ایده گفته بودم بهتون؟که داخل برگه های متعدد دلایل علاقتون به همسرتون رو بنویسید و توی یه جعبه بهش هدیه بدید؟ از این جملات میتونید استفاده کنید
دوستت دارم چون... 16.دست های تو جادوییه و همه چیزو درست میکنه،شیرآب،کامپیوتر،لامپ 17.وقتی که با توام میتونم خودم باشم. 18.خنده زیبایی داری که با دیدنش تمام روز خوشحالم. 19.نگاهت رو دوست دارم چون احساس امنیت و عشق میکنم. 20.راه رفتنت،صحبت کردن و خندیدنت رو دوس دارم. 21.ما دو تا شخص جداییم اما وقتی باهمیم جدانشدنی هستیم. 22.مهم نیست در نگاه دیگران چطوری ام.مهم اینه که حس خاص بودن بهم میدی. 23.عاشق وقتی ام که بازوهاتو دورم حلقه میکنی و حس امنیت بهم میدی. 24.سورپرایزم میکنی. 25.وقتی بین یه جمعیت شلوغ،سریع صداتو تشخیص میدم حس امنیت میکنم و خوشحال ترین آدم روی زمین میشم. 26.همیشه درست راهنمایی ام میکنی. 27.وقتی که عصبانی و ناراحت هستم،تو همچنان در کنارم آرومی. 28.هر روز بهم پیام میدی و زنگ میزنی تا مطمین بشی حالم خوبه . 29.همیشه این اطمینانو بهم میدی که بهم خیانت نمیکنی و من بهش ایمان دارم. 30.من عاشق دیدن عکس های دوران بچگیت هستم و داستان های قشنگت.چون دوس دارم بدونم قبلا چطور بودی.
دوستت دارم چون... 31.همیشه مراقبم هستی و موقع بیماری ازم پرستاری میکنی 32.داستان های خنده دار برام تعریف میکنی تا باعث خنده ام بشی. 33.وقتی که پیشونیمو هرروز صبح قبل رفتن سر کار می بوسی. 34.وقتی سالگردم و تولدم رو خاطرت هست و با هدایای کوچیک سورپرایزم میکنی. 35.وقتی یه پارک دنج و دوست داشتنی پیدا میکنی و منو برای گردش به اونجا میبری. 36.همیشه میدونی به چی فک میکنم و چی میخوام بگم. 37.وقتی که هرروز صبح رویاهایی که میبینیو برام تعریف میکنی. 38.وقتی اولین بار دیدمت متوجه شدم که تو تکی و ما میتونیم شروع خوبی داشته باشیم. 39.وقتی که کنارمی از چیزی ترس ندارم. 40.وقتی تو گوشم زمزمه میکنی. 41.با وجود تفاوت هایی که داریم،سعی نمیکنی تغییرم بدی و منو همونجور که هستم دوستم داری. 42.وقتی خوابم میبره، روم پتو میکشی. 43.هر روز صبح برام متن عاشقانه میذاری و عشقت رو بهم یادآوری میکنی. 44.همیشه به جوک هام میخندی حتی اگه خنده دار هم نباشن.
عالی هستن زنبوری جانم . خدا آرامش و آسایش نصیب همتون کنه کنار همسر و خانوادتون الهی آمین
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم  ...  تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...
چند روزیه از حلما جون و ایناز جون خبری نیست انشالله هرجا هستند سالم و شاد باشند شایدم رفتن کربلا کسی ازشون خبری داره؟
سلام دوستان خوبین خوشین اومدم یکم دردودل کنم اخه خیلی ناراحتم نمیدونم چرا ازبعدار زایمان اینقد رابطه منو شوهرم سرد شده دیگه مثل قدیما باهم حرف نمیزنیم کنارهم نمیشینیم 4ماهه زایمان کردم فقط دوبار نزدیکی داشتم نمیدونم چرا شوهرم سرد شده دیگه زیاد مشتاق نیست قبل بارداری چقد رابطه عشقولانه داشتیم واقعا نمیدونم چرا اینجور شده همش سرش تو کامپیوتره وبازی میکنه منم گرفتار بچه داری هستم به حرفام گوش میده هرکاری بخوام انجام میده بدخلقی اصلا نمیکنه ولی ازلحاظ عاطفی اصلا بهم نمیرسه به نظرتون چکارکنم نمیشه که همش من غرورم رو زیر پابزارم وبرم طرفش منم دوس دارم اونت بیاد پیشم بوسم کنه نازمو بکشه اون رابطه بخواد نه من خیلی این روزا فکرم اشفته اس همه فکر منفی ای میکنم
وخدایی که برایم کافیست❤❤❤❤
مامان هانی جون این حرفا رو بهش زدی باهاش صحبت کردی؟!!! عزیزم شما هم گاهی بشین کنارش و بگو دونفره بازی کنیم کم کم میشه از بازی دورش کنی یا لاقل باهم باشین گاهی بهش پیامک بزن از ایده های تاپیک استفاده کن شاید همسرتون بخاطر ملاحظه های بعد زایمان نمیاد سراغت بهتر باهم صحبت کنید اگه برات سخته میتونی براش نامه بنویسی البته بعد زایمان روحیه خانوما هم کمی حساس میشه اما توی 4 ماه دو بار رابطه واقعا کمه
زنبوری جون من اون ایده نامه نوشتن رو اجرا کردم خییییییییییییییییییییلی خوشش اومدو استقبال کردولی خوب خودش تو ابراز عشق ومحبت خیلی ضعیفه مثلا من دوس دارم به صورت کلامی بهم بگه دوستت دارم مرتب بوسم کنه ولی نمیکنه تو زندگی تموم تلاشش رو واسه رفاه زندگیم میکنه ولی این کارا خلا عاطفی منو پرنمیکنه
زنبوری جون خیلی وابسته به بازیه خیلی سعی خودموکردم که از بازی دورش کنم ولی متاسفانه نمیشه انگار از خداش بود بچه داربشیم که من سرگرم بشم اون راحت بشه واسه خودش واقعا نمیدونم چکارکنم من به نظرخودمو تموم سعی ام رو کردم اتفاقا بهش گفتم من دوس دارم بهم بگی دوستت دارم واسم کادو بگیری سوپرایزم کنی خودت رابطه بخوای ولی ازبس گفتم زبونم مو دراورد
2810