2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506649 بازدید | 3009 پست
الان از شوهرم پرسیدم. یکیشون چهار سالشه. یکی پنج و دو تاشون شیش. واسه غذا تصمیم گرفتم ساندویچ و سالاد ماکارانی درست کنم و ژله. اطراف خونمون یه شهر بازی سرپوشیده هست که قرار شد ببریمشون اونجا و سر راه ببریمشون خرید تا با سلیقه خودشون هر چیزی که دوست داشتن بخرن.پوشاک ( کاپشن و شال و کلاه) و اسباب بازی. فقط مونده اون دو تایی که گفتم بزرگترن.دختره ده سالشه و پسره هشت. خدا کنه همه چی خوب پیش بره. خونمون مهمون زیاد میاد. ولی نمیدونم چرا واسه این فینگیل ها استرس دارم.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حلما جون منوی غذات که برای بچه ها عالیه شهربازی سرپوشیده هم خیلی خوبه اما در مورد خرید ، اگر گزینه هات رو محدود کنی و بچه ها بین اونها انتخاب کنن خیلی بهتره فکر کن چند تا بچه رو ببری اسباب بازی فروشی و بگی کدومو میخوای ، دو سه ساعت فکر کنم معطل بشی و بچه ها هم نتونن راحت تصمیم بگیرن . همچنین ممکنه یه چیزی پسند کنه که نخواین در اون حد هزینه کنین یا جنسش خوب نباشه .
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
نگار جان ممنونم بابت نظرات خوبت. نمیدونم... آخه دوست دارم هر چیزی که خودشون میخوان بخرن.الان هم دیگه فرصت کافی واسه خرید ندارم.شوهرم رفته بیاردشون.هزینه اش هم مهم نیست.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

حلما عزیزم وقتی خونتون هستن از آرزوهاشون بپرس و اینکه چی دوست دارن شاید اشاره کنن چی دلشون میخواد برای خرید هم اگر رفتین بین چند تا گزینه بزار اونها انتخاب کنن نه اینکه کل فروشگاه رو بخوان دنبال کالای مورد نظرشون بگردن دخترها که اگر عروسک بگیری خیلی خوشحال میشن ، پسرها هم توپ یا ماشین اگر با هم یکجا زندگی میکنن شبیه هم بگیری بهتره که بعدا نسبت به هم حسادت نداشته باشن مثلا ماشین شبیه هم رنگ متفاوت شال و کلاه یا کیف های فانتزی هم خوبه امیدوارم مهمونی خوش بگذره
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
نگار واقعا ممنونم عزیزم. راهنمایی هات واقعا کمک کننده هست.

میتونید تو مناسبت های مختلف(سالگرد،روز مرد،تولد)، به همسری جعبه خاطرات هدیه بدین. عکسای دونفره خاطره انگیز، متن نوشته، اگه پیام خاطره انگیز از همسری دارید آهنگ محبوب دونفرتون سوتی بامزه ای دارید و یا....
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
زنبوری جون منم تقریبا همه ی تاپیکاتو دنبال میکنم مرسی ازت که وقت میذاری واسه گرم کردن زندگی بقیه امیدوارم همیشه مثل الان کنار همسرت خوشبخت و خوشحال باشی
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
دوستای خوبم از همتون ممنونم دیروز حسسسسسابی خوش گذشت.کلی بازی کردیم. با رنگ انگشتی رو صورتامون نقاشی کشیدیم و عکس گرفتیم. شهر بازی هم که فوق العاده بود.چقدر دنیای بچه ها قشنگه. فقط آخرش یکیشون یه چیزی گفت که حالمو گرفت. موقع رفتن گفت: نمیشه من اینجا بمونم؟؟؟اون لحظه فقط دلم میخواست بشینم های های گریه کنم.

خدا رو شکر خوش گذشته براشون هدیه چی گرفتی ؟ عزیزم خیلی خوبه به بچه ها توجه و محبت بشه ، مطمئنا انقدر بهش خوش گذشته و خوب باهاش رفتار کردی که اون حرف رو زده . اما این وابستگی هایی که ممکنه پیش بیاد اذیت کننده است
آره با حرفت موافقم . حس میکنم از دیشب به خصوص بعد از حرف اون بچه خیلی اذیت شدم. هدیه هم واسش یه فکری کردم. ازشون پرسیدم دوست دارن بزرگ شدن چی کاره بشن؟ بعد ازشون خواستم هدیه شونو مطابق با شغل آینده شون بخرن. یکیشون وسایل پزشکی خرید، یکی دوست داشت خواننده بشه و میکروفن و لوازمشو خرید،... بعلاوه پوشاک. ولی جواب یکیشون خیلی جالب بود.میگفت چیزی که میخواد تو فرشگاه پیدا نمیشه!!! ازش که پرسیدم چی میخواد، گفت میخوام مثل عمو ( شوهرم) آقای خونه بشم ولی اینجا که زن نمیفروشن!!!!!!!!!!!!!!

حلما جون میشه در مورد این بچه ها و اینکه تحت چه شرایطی میشه مهمونشون کرد توضیح بدی
نگار جان این بچه ها، بچه های ایمانی من و شوهرم هستن. ما هزینه ماهیانه چهار تا بچه رو قبول کردیم و ماه به ماه به حساب موسسه می ریزیم. ولی مشخص نکردیم که کدوم بچه ها تا وابستگی کمتر بوجود بیاد. ماه های اول، یه روز در ماه میرفتیم پیششون. این ماه تصمیم گرفتیم اونا رو بیاریم خونه.البته خیـــــــــــــلی دوندگی داشت و مسوولین موسسه رضایت نمیدادن. ولی بالاخره ، از اونجایی که همسرم آشنا بود،قبول کردن. حالا اگه خدا توفیقشو بده تصمیم داریم هر ماه چهار نفرشونو بیاریم خونه و یه روز باهم باشیم.

2810