2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506649 بازدید | 3009 پست
ولی شوهر من خیلی خوشش اومد. کلی هم خندید.آخه خیلی با مزه شده بود.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

من فردا چهار تا مهمون کوچولو دارم. و این بچه ها خیلی برامون عزیزن. و از طرفی معلوم نیست که دفعه بعد کی نوبتشون بشه بیاریمشون خونه.می خوایم این یه روزی که باهامون هستن حسابی بهشون خوش بگذره.ایده میخوام: 1-واسه غذاشون؟(آخه غذای بچه ها فرق داره. منم که بچه ندارم اصلا نمیدونم چی باید درست کنم.از خواهرم پرسیدم، ولی اون انقدر پسرش بد غذاست که من نمیدونم چه جوری زنده هست!) ژله تصمیم دارم واسشون درست کنم.واسه سالاد هم پیشنهاد بدین. 2-با توجه به اینکه از صبح تا قبل از اذان مغرب اجازه دارن پیشمون باشن،با درنظر گرفتن اینکه روزها کوتاهه و وقت زیادی نداریم، چی کار کنیم که بهشون خوش بگذره؟ وقت شهر بازی رو هماهنگ کردیم.اصلا تو این سرمای هوا ببریمشون بیرون؟دیگه چی کار کنیم؟ معمولا بچه ها از چه چیزهایی خوششون میاد؟ 3-بعد از ظهر میخوایم با شوهرم بریم براشون هدیه بخریم.به نظرتون چی بخریم بهتره؟ اسباب بازی؟ پوشاک؟ یا جفتش؟

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر من تو این سرما بیرون نرین بادکنک بازی برای بچه ها لذت بخشه میوه ها رو پوست و تکه کن با هاشون شکل درست و تزیین کن
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
به نظر منم بیرون نبرشون چون هوا سرد و آلوده است . ژله خیلی خوبه. سالاد ماکارونی . برای میان وعده هم کیک و شیر یا شیرکاکائو فکر کنم خوششون بیاد. اکثر بچه ها غذایی که بتونن دستشون بگیرن و راحت بخورن رو بیشتر دوست دارن . مثل ساندویچ و پیراشکی ، مرغ سوخاری و از این چیزها بازی های دست جمعی و شاد توی خونه خیلی خوبه
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
ممنونم ازتون بازم ایده بدین. واسه هدیه شون چی کار کنم؟

دخترن یا پسر ؟ چند سالشونه ؟ راستی توی یه سنی بچه ها دوست دارن با دستهاشون هنرنمایی کنن مثل مجسمه سازی ، نقاشی با انگشت . هم بازی هم هدیه بستگی به سن مهمونهات داره. یه پیشنهاد هم اگر نقاشی یا کاردستی درست کردن آخرش با هم و با هنرهاشون عکس بگیر و چاپ کن و به همشون بده
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
موضوع: ♥️♥️♥️ همســـــــــــرانه ♥️♥️♥️ http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مرسی نگار جان. فکر کنم تو رنج سه تا هفت سال باشن. علاوه بر این چهار نفر دو تای دیگه هم هستن که یکیشون نه و یکیشون هشت سالشه. دختر و پسرن.

حلما جون من دخترم چهار سالشه چند روز پیش تولدش بود بردیمش مغازه اسباب بازی سریع رفت سراغ چتر خیلی دوست داره بارون بیاد با چترش بره زیرش خخخخ راستی بازیهای فکری آهنربایی هم خیلی جذابه براشون و چون دختره یه سرویس چینی بشقاب و فنجون اسباب بازی هم برداشته خیلی دوست داره همش داره بهمون مهمومنی میده خخخخ
2810