2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506658 بازدید | 3009 پست
مریم جون من لاین ندارم ..... در حد مشاوره هم نیستم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زنبوری جون اگه میشه سریع بهم جواب بدین....امروزیافرداروزدیابت شوهرمنم الهی فداش بشم بااین سن کمش ٣سالی هست دیابت داره دیشب تواخبارداشت درمورددیابت حرف میزدمنم گفتم خوبه برات جشن بگیرم اونم خندیدگفت اره خوبه...حالابه نظرتون کاری امجام بدم یانه
رسدروزی که درسجده بگویم....رسیدم کربلاالحمدلله.....دلتنگ حرم
میدونم شایدبراتون مسخره باشه ولی فکرنکنین چون شوهرم دچاردیابت میخوام کاری کنم نه بلکه میخوام اون کمترناراحت این موضوع باشه وبدونه که چقدرمنم حواسم بهش هست
فینگل جون عالیه حتما یک جشن بگیر و خوشحالش کن بمب کاغذی - خونه پر استیکر - جملات عاشقانه روی اینه اتاقتون - یک کیک کوچولو - یک شام دونفره با تزیینات همه و همه میتونه یک خاطره خوب را رقم بزنه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
فرشته جون اره خیلی خوبه که شب قبلش یک جشنم دونفره بگیرین تاپیک را یک مرور بکن کلی ایده به ذهنت میرسه
سلام دوستان مرسی از زنبوری جون و بقیه ک ایده های قشنگتونو میگین منم چنتا میگم میتونین ی جمله رمزی نقاشی شده رو کاغذ بکشید مثلا برای هر حرف الفبا ی نقاشی در نظر بگیرین ک اون نقاشیه میتونه بیانگر ی اتفاق مشترک ببینتون باشه مثلا چون حرف اول اسم منو شوهرم م هست جای م عروس داماد میکشم جای س سیبیل و ... بعد ی جمله کوتاه انتخاب مییکنه و اینارو میکشم رو برگه ک خ زیاد هم نباشه میشه ی نقاشی خنده دار پشتش هم کلید این نامه رو میزارم ک بتونه بخونه مثلا م = عروس دامادرو میکشم البته ی بار اینو درست کردم اونم وقتی ک میخواس بره مسافرت و ی مدت همو نمی دیدیم گذاشتم تو کیفش ک بعدا دید بخونه
در وادی من جنون خدایی می کرد.
گاهی هم لوازم ارایشمو میارم میگم ارایشم کنه البته اونم ک بلد نیس کج و کوله میکشه همه رو منم قیافم کلی خنده دار میشه بعدشم عکس میگیریم و سلفی اون موقع هم کلی مسخره بازی در میاریم
اگه أهل ورزش باشین میتونین دو نفره ورزش کنید دوچرخه والیبال مسابقه ٢ و... اگه هم ک خودتون فوتبالی هستین بشینین بازی هارو ببینین تازه اگه طرفدار دو تا تیم مختلفین میتونین کلی کری بخونین برا هم ولی دیگه زیاده روی نکنید ک دعوا شه خخخخ
خانمامیشه کمک کنین برای متن نامع...میخوام بهش بگم که میتونه بادیابت بجنگه که خوب بشه واینکه همه جوره عاشقشم نمیدونم چطوربیان کنم خواهشا بگین
من کلا ادمیم ک ارومو قرار ندارم مثلا وسط شوخیامون گاز میگیرم دستشو بازوشو میزنمش تازه جاشم میمونه ولی شاید یکی خوشش نیاد بستگی ب خودتون داره دیگه
فینگیل جون من کلا انشام از اول خوب نبود بنظرم ب زبون خودمونی خودتون بگو هرچی ک از ذهنت میادو بگو دل نشین تره تا اینکه کس دیگه بتون قربون صدقه ش برو و اطمیینان بده بش تحت هر شرایطی همراهش هستی و پشتیبانیش میکنی از عشقتون بگو گلم
2810