2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506668 بازدید | 3009 پست
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=831652&postID=47992811 مردان عاشق اینگونه زنانند بروز شد..
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام منم میخواستم پشت ساعت استیگر بزارم ترسیدم برادر شوهرم ببینه دیگه نگذشنم . برادر شوشو 3روز امد خونمون بعد رفت خارج شوهرم ساعت عوض نکرد مادر شوشو به پسرش گفت پاشو ساعت درست بکن ...وایی خوبه چیزی نگذشتم والا میخندید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان خواهش حلماجون .ایراد نداره شاید من منظورم و بدرسوندم عزیزم حلما جون برای سورپریزش اگه با ماشین میرید به فرودگاه یا با ماشین سفرمیکنید میتونی توهمون ماشین سورپریزش کنی یا تو هتل که مستقر شدی سفارش صبحانه بدی بیارن تو اتاق تو تخت براش سرو کنی بعد کادوش و براش بذاری تو سینی صبحانه
نمیدونم ماهک جان.تا حالا هر وقت بدون من رفته پروازی رفته و هر وقت هم من باهاش رفتم با ماشین خودمون رفتیم.حالا نمیدونم این بار میخواد چی کار کنه.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

به ماجراهای نگار با اون ایده هاش خندیدم نزدیک بود دیشب سرم بیاد: دیروز سالگرد نامزدیمون بود و چون هفتم سالگرد عروسیمونه دیشبو خواستم یه جشن خیلی کوچیک بگیرم.یکی از کارهایی که کردم این بود که یه چند تا جمله عاشقانه نوشتم گذاشتم زیر کاغذ شکلات.بعد از شام دوست شوهرم اومد خونمون.شوهرم چایی برد واسش و بعد اومد ظرف شکلات رو ببره...حالا هی از اون اصرار از من انکار.دلیلش هم تو حلقم، میگفتم من این شکلاتو دوست دارم، ... شکموئه و همه شکلاتا رو میخوره.اون لحظه چشمای شوهرم شده بود اندازه قابلمه که این چه حرفیه من میزنم.ولی خب خدا رو شکر به خیر گذشت.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

http://up98.ir/uploads/144334906434321.jpg عکس شام دیشبمون.

دیشب دستمو گذاشته بودم زیر چونه ام و خیره شده بودم به شوهرم.( قبلا هم اینکار رو میکردم و میگفت چیه؟میگفتم دوست دارم یا چه میدونم یه چیزی شبیه این.) دیشب که حالتمو دید فکر کرد بازم میخوام ازین حرفا بزنم.گفت: بگو هرچند میدونم چی میخوای بگی... منم نامردی نکردم گفتم: دارم فکر میکنم تو با این قیافه زشتت من چه جوری زنت شدم.

البته بگم خوشگله ها جیگریه واسه خودش.

هیچی.یه خورده مرموز نگام کرد و دیگه هیچی نگفت.بعد از چند دقیقه به هوای آب خوردن رفت بطری آب رو آورد خالی کرد روم. تیکر بارداریم هم روز شماره تا تولد خودم.

آخه میدونین چیه، این داستان دیشبمون قضیه داره: من تا روز خاستگاری اصلا شوهرم رو ندیده بودم.اون روز هم پیش خونواده ها اصلا روم نمیشد نگاه کنم ببینم چه شکلیه.رفتیم تو اتاق حرف بزنیم هم تا میومدم نگاه کنم میدیدم داره نگام میکنه پچه پررو. هیچی دیگه نتونستم قیافه شو خوب ببینم. بعد من گاهی اوقات بهش میگم چه ریسکی کردم قیافه اتو ندیده، قبول کردم زنت بشم.اونم میخنده میگه: من ریسک بزرگتری کردم که قیافه اتو دیدم و بازم ازت خاستگاری کردم.

"از کتاب زن بودن اثر تونى کرنت" باید از جنگیدن با مرد اجتناب کرد، نه صرفاً به خاطر حفظ غرور او بلکه همچنین به خاطر حراست از شأن و منزلت خود! هیچ چیز به اندازه ی زن شوریده حال و دیوانه؛ بی جاذبه و ناخوشایند نیست، زنی که به جای قدرت زنانه، از قدرت زبانش استفاده می کند شهره ی آفاق مى شود. جنگیدن، زن را نزد مرد و نزد خودش زشت و ناخوشایند می کند. به زنی باهوش و قوی نیاز است تا مردش را خلع سلاح کند، نه با خشم بلکه با عشق. مردان خصوصیات زنانه را به دلیل نرمی و لطافت زن قبول می کنند و نه به دلیل قدرت او."زن بودن" ترجمه مرحومه فروزان گنجی زاده
سلاااااام دوستان گلم... تاپیک عالیه.. بیست من امروز بی مناسبت می خوام همسری رو سورپرایز کنم... با استیکر و چیزای دیگه.. همسرم ساعت چهار میاد و اون موقع ناهار می خوریم میشه ایده بدید بهم؟؟
2810