2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506573 بازدید | 3009 پست
بوسه شبانه و اظهار دوست داشتن قانونه. فراموشیش جریمه داره!!! بهره هم میاد روش تازه!
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
من یه موقعی که لباس باز می پوشم رو ی بدنم می نویسم :kiss me love me hug me البته طرف بی تفاوته مثلا وقتی میره ماموریت یه لباس خواب جدید و یا یه لباس خونه میخرم وقتی میاد تنم میکنم وقتی از ماموریت میاد از پنجره که میبینم نزدیک خونه است رو یه کاغذ مینویسم مثلا: به خونه خوش اومدی یا هر چیز دیگه ای از چشمی نگاه میکنم کلی ذوق میکنه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نقاشی روی بدن هم جالبه امتحان کنید .... با لوازم ارایش
2805
برای همسرتون در یک روز غیرمنتظره که اصلا انتظارش را نداره، یک کادو تهیه کنید ( هدیه قیمتش مهم نیست ) و مستقیم بهش ندید. بذارید روی میز یا جایی که خودش پیداش کنه و ترجیحا زمانی که شما خونه نیستید . یه حس جالبیه. وقتی خود طرف نیست اما شما اثری ازش می بینید که نشون می ده به یادتون بوده و براش ارزش دارید
مهربانانه کنارش بنشینید، دستش رو بگیرید و کنار دستش، با رژ لبی که رنگش رو دوست داره، یه قلب نصفه بکشید. سعی کنید یه جوری باشه که تابلو نشه چیه! بعد همینجوری که داره ازتون می پرسه "این چیه؟"، روی دست مخالف خودتون هم نصفه دیگش رو بکشید و قبل از اینکه شصتش خبر دار بشه جریان از چه قراره، دستاتون رو بچسبونید به هم .... یه تصویر پیش زمینه خوشگل و عاشقانه ، یه عنوان خوشگل و تک خطاب به همسر محترم، متنی که خودتون از ته دل و واقعی برای همسرتون نوشتید، یک یا چند بیت شعر عشقولانه، یه قاب ساده. اینا مواد لازم برای یه نمونه غافلگیری اعجاب انگیزه .
بدهید شاید بتوانید احساس عشق را بین خودتان و همسرتان دوباره زنده کنید . مثلاً چرا آن را روی زمین حک نمی کنید ، روی ماسه نمی نویسید یا برای نوشتن آن در مسیر ورودی از گچ استفاده نمی کنید ؟ می توانید حروف آن را با استفاده از میوه کاج یا سنگ نیز در فضای نشیمن منزلتان و یا اتاق خواب بنویسید . به کسی که دوستش دارید فکر کنید و به علائق و شخصیت او . اگر او فردی خجالتی است پس باید کاری را انجام دهید که در معرض دید عموم واقع نشود . گفتن عبارت دوستت دارم آن هم در زمانیکه خیلی غیرمنتظره باشد می تواند بهترین سورپرایز باشد . یواشکی یادداشتی را در ماشین ، ظرف ناهار ، زیر بالش، در جیبش و یا در کیفش بگذارید . برایش بنویسید که چقدر دوستش دارید و امروز بیشتر از هر روز دیگری دلتان برایش تنگ می شود و منتظر می مانید تا برگردد . معمولا وقتی به روش هایی خلاقانه فکر می کنید که به وسیله ی آن می خواهید به معشوقتان بگویید که دوستش دارید، غافلگیر کردن او فاکتور بسیار تعیین کننده و مهمی خواهد بود و به خدمت گرفتن آن کارها را آسانتر می کند .
برای گفتن " دوستت دارم " لازم نیست حتما کار خاص و پیچیده ای انجام بدهید اما می توانید کاری کنید که فقط مختص شما باشد و تا به حال کسی آن را انجام نداده باشد بدون اینکه هزینه ی زیادی صرف کنید . اگر می توانید برای گفتن دوستت دارم پیشقدم شوید و منتظر برگشت او به خانه نشوید. با یک دسته گل به آنجا بروید و همسرتان را برای یک جشن دونفره کوچک به یک رستوران دعوت کنید تا دوران نامزدیتان یک بار دیگر برایتان مرور شود .
همسر من یک روز که می رفت سر کار می دید توی جیباش پر معز بادام ، معز پسته هست و وقتی تعجب می کرد که درون یک جیبش کلی مغز تخمه هست و یک یادداشت که : عزیزم همیشه دوست دارم کامت شیرین و وجودت سرشار از عشق باشه.... کلی ذوق میکرد
زنبوری جان واقعا با نوشته ها ت خیلی خیلی خوشحال شدم انشالله همیشه زندگیت پر از فضای عاشقانه باشه منم برا شوهرم بعضی از این کارا رو میکنم واقعا تو روحیه ش خیلی تاثیر داره زندگی با اینچیزا خوشکل میشه با کارهایی که خیلیاشون هزینه ای هم ندارن ولی زندگی رو پراز دل گرمی میکنن من از طرف خودم که یه زنم به تو افتخار میکنم
زنبوری عاشقتم

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

سلام ممنون بابت تاپیک قشنگت من تاپیک قبلی رو هم میخوندم خیلی قشنگ بود منم گاهی اوقات کارایی میکنم تا زندگیمون از یکنواختی دربیاد مثلا براش هدیه خریدم و زیر تختمون پنهانش کردم وقتی همسرم اومد بهش گفتم تو خونه یچیزی هست که برای شماست و باید خودت پیداش کنی! اصلا هم راهنماییش نکردم!!! طفلک تا توی یخچال وفریزر رو هم گشت!!! تا اینکه به اتاق خواب که رسید شروع کردم به ضربه زدن رو در و هر چه به محل هدیه نزدیکتر میشد صدای ضربه ها بلند تر میشد کلی هیجان زده شده بود باور کنید روش گرفتن هدیه خیلی بیشتر از خود هدیه خوشحالش کرده بود و البته فردای اون روز کارم رو جبران کرد و برام هدیه گرفت!!!
2810