2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506668 بازدید | 3009 پست
ماهک جان کاش مادرت رو وارد بحث نمیکردی حق داری ناراحت بشی اما بهتر بود با خنده و شوخی قضیه رو رد میکردی مثلا بهش بگو موهات به زودی در میاد و رنگ خودش میشه یه تنوع هست شاید دیگه رنگ نکنی از این حرفها
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
هرچی صداش کردم که پاشوبیا سرجات گفت من اینطوری راحتم توناراحتی مشکل خودته تا صبح خوابم نبرد انقدکه ناراحت بودم پاشدم به بهونه ای که ساعتشو بکشم عقب رفتم تواتاق خودم و توبغلش جاکنم اما دسشو از زیر سرم برداشت بعد چندقیقه گفت بلندشوبرو منم ناراحت امدم تواتاق وقتی داشت میرفت سره کار گفتم باماشین برو گفت براچی گفتم میخام برم خریدد برگشتنه بیادنبالم گفت بمن چه گفتم اوکی مهم نیس خودم میرم بعد امد بغلم یکم باهام وررفت لختم کرد ماساژم داد اما اصلن به روی خودش نیورد اول میخاسم جلوشو بگیرم که فقط بخاطر س کس من و میخای تا بهت فشار نیاد نمیای سمتم اما خیلی جلوی خودم و گرفتم هرکاری خواست کرد اما من هیچ عکس العملی نشون ندادم بعد برام پول گذاشت گفت کارت تمام شد بزنگ بیام دنبالت اما هنوزنمیدونم ناراحته نیس بیخیال شده نشده کلافم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگارجون بهش گفتم هرکاری که بگی کردم حتی بهش گفتم بعداز عروسی میرم مشکی میکنم اما میگفت پس هروقت کردی انوقت ببینم چی میشه مامانم زنگ زد که ببینه موهاموچیکارکردم گفت عکس تو برام بفرس تو تل گرام ببینم دیده بود زنگ زد که بگه چقدقشنگ شده شوهرت خوشش امد این وکه گفت دیگه نتونسم طاقت بیارم زدم زیره گزیه آخه من ی اخلاقی که دارم نظر شوهرم خیلی برام مهمه اگه از ی چیزی تعریف کنه حتی اگه ازش خوشم نیاد تودلم میشینه اما اگه از ی چیزی خوشم بیاد اما تعریف نکنه و ایراد بگیره میخوره توذوقم با ی شوروحالی رفتم رنگ کردم که خوب تعریف کنهع بگه چقدناز شئی بهت میاد انوقت اینطوری کردئ خیلی ناراحت شدم
دوستان حالا که ساعت ها تغییر کرده یادداشت عاشقانه بنویسید و بزنید به دیوار پشت ساعت تا وقتی همسرتون اومد ساعت را تغییر بده ببینه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دوستان گلم بنظر من خوبه که قبل رنگ کردن از همسرتون اجازه بگیرین یک رنگ مو ارزش این همه دلخوری را نداره ماهک جون بی خیال باش و زیاد حساس نشو اینکه .... کار جالبی نکردی که مامانت را وارد ماجرا کردی عزیزم .... گاهی سکوت و زمان مشکل را حل میکنه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ااای وااااااای چقد سخت گرف شوهرت...دیگه اینقدرام کارت بد نبود....اخی ی لحظه خودمون جات گذاشتم دلم واست سوخت...اخه تاحالا شوهرم ایجوری بام رفتار نکرده حتی اگه خیلیم عصبانی باشه بازم بغلش کنم به هیچ عنوان پسم نمیزنه...اگه شوهر من ایجوری بام رفتار کنه نابود میشم فوقش میتونه مث ادم بگه تا موهاتو مث اولش نکنی بات اشتی نمیکنم نه اینکه تا این حد بد رفتار کنه
فعلا امضام نمیاد[smiley]s/sm80.gif[/smiley]
ینی واقعا شوهراتون اینقد از رنگ بدشون میاد؟؟؟؟شوهر منم اوایل بدش میومد ولی الان داره ی جورایی بم میفهمونه برم رنگ کنم...مثلا بحث رنگ میشه میگه فقط شرابی قشنگه...یا ی زنرو میبینه رنگ موهاش شرابیه میگه نگا چ رنگ موهاش خشگله...منم میخام بعد زایمانم موهامو برا اولین بار رنگ کنم
فعلا امضام نمیاد[smiley]s/sm80.gif[/smiley]
محدثه خانم نه به اون راحتی که شما تجزیه تحلیل کردین توی ذهنتون.... شوهرخواهرش پسرخاله ی من هستش... اصلا کسی که باعث آشنایی ما شد همین پسرخالم بود... دو جور بغل کردن و پریدن توی بغل هست .... ک من اون یکی کار ندارم اما من بیشتر برای هیجان و ترسوندنش یدفه پریدم جلوش و بغلش کردم بهش تبریک گفتم ... من خودم خیلی خجالتیم جلو بقیه ولی بارها شوهرم خودش گفت دوست دارم جلو خانوادم ابراز علاقه ت نشون بدی تا حدودی ... ممنونم از محبتت عزیزم
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم  ...  تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...
نارنجی جان خب رنگ مو خیلی روی ظاهر تاثیر داره دیگه... من شوهرم خیلی موی بلند دوست دارم این دوساله بجز یه نوک گیری ازشون کوتاه نکردم با اینکه خودم موی نسبتا کوتاه دوست دارم ولی اون خیلییییییییییییی دوست داره موی بلند ترجیح دادم اون راضی باشه .... یجاهایی باید کوتاه بیایم و نشون بدیم نظرش چقدر مهمه... اصلا اینجوری فکر نکن که تورو بخاطر ... دوست داره ، چون دنیای مردا و ابراز احساسشون با خانوما فرق داره ... حتی دنیای مرد تا مرد هم فرق داره... مطمئن باش اونم دلش برات تنگ شده بود و یدفه که فوران کرد سمتت اومد اونجوری رابطه برقرار کرد... همیشه سعی کنیم بعد مثبت نگاه کنیم ... زندگی همتون پر از شادی الهی آمین
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم  ...  تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...
ماهک حالا بیخیال به روی خودت نیار همون کارایی دیشب کردی کافیه دیگه خودش باید بیاد.. اگرم حرفش شد بنظرم معذرت خواهی کن اون همینو میخواد، شاید الآن فک میکنه اقتدارش رفته زیر سوال چون تو برا خودت اینکارو کردی.. مطمئنا خوشش اومده وگرنه صب نمیومد بغلت و.. ، فقط الآن میخواد اقتدارش تثبیت شه تا بهت حس واقعیشو بگه! شوهرمنم اقتدار و غرورش خیلی براش مهمه ازاین رفتارا که میگی منم تو موقعیتای دیگه دیدم بخاطر همین فک میکنم ناراحتی شوهر تو هم بخاطر این باشه!
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
نه نارنجی بنظرم شوهرش بخاطر رنگ اینکارو نمیکنه، واقعا رنگ ارزششو نداره، اینطوری فک نکن..! من فک میکنم بخاطر غرورشه چون گفته بوده از رنگ خوشش نمیاد..! حقم داره! حالا ان شاءالله امروز حل میشه حتما! ببینیم ماهک چیکار میکنه
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
2810